Reklama

Reklama

Šílený Max, pronásledovaný svou pohnutou minulostí, je přesvědčen, že jediný způsob jak přežít, je vydat se na osamělou pouť. Narazí však na skupinu prchající pustinou ve vyzbrojeném obrněném vozidle, v jejímž čele stojí elitní Imperator Furiosa. Citadelu, odkud prchají, tyranizuje Immortan Joe, kterému kdosi odcizil něco nenahraditelného. Rozzuřený vojenský vůdce svolá všechny své gangy a ve vysokooktanové silniční válce nemilosrdně pronásleduje prchající rebely. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

čo že? 91% za remake béčkového filmu z 80´s ? Tak, to budem musieť navštíviť kino...

na příspěvěk reagoval Bloody13

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a žili šťastně až do smrti.......no nakonec Stallonovi hráblo a svoji přítelky/modelku/nejkrásnější ženu světa zakopal doma na zahrádce 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

91 % je značne nadhodnotených. Pri tomto filme sa človek určite nudiť nebude, je to skutočná zbesilá cesta. Okrem vybuchujúcich áut a nekonečných naháňačiek je to však pomerne povrchné. Tom Hardy povie za celý film zhruba tri slová, a aj to "My name is Max." Koniec mi prišiel, vzhľadom na celý tón filmu, dosť neprimerane happyendovský. Hádam takých slabších 70%, ale rozhodne nie 91!

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Však preto nemôže ísť bez nej. Lebo jeho krásna přítelkyně, je iba v jeho hlave. To by si ju musel odrezať pred projekciou. Aj keď v jeho prípade by sa asi nejednalo o takú veľkú stratu.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Jeden z mála filmů, u něhož zamrzí, že jej nedávají v pražském IMAXu (v zahraničních IMAXech běží). A celkem by mě zajímalo proč.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Stallone

A to ste nikdy nešli spolu na film, ktorý chcela vidieť ona a ty nie? A predsa si s ňou šiel... to by bola teraz na ťahu. Ha?!

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Já to chci strašně moc vidět, ale každý, kdo někdy měl přítelkyni ví, že nemůže jen tak beztrestně bez povolení jít. To nejde jen tak beztrestně odejít do kina, To je stejné, jako odejít do hospody. To já povolené nemám.

Zároveň jí miluji a neužil bych si kino, kdybych jí při tom koukání nedržel za ruku. Myslel bych na ní a děj by mi unikal.

Na druhou stranu 91% na čistě akční film je něco neuvěřitelného a považuji to za akční revoluci a mezník v historii lidstva, jako byl ve své době Terminator nebo Matrix. Budu tedy dál přemlouvat a prosit a třeba se dočkám. Jinak to uvidím až na notebooku na malinké obrazovce :o(

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, GigaPudding, mm13, Sylviiii, Lacike, VaHo, konvicce, Beckett51

etkrson

etkrson (hodnocení, recenze)

Stallone

Jestli si tohle necháš ujít kvůli přítelkyni a uvidíš to pak na klasickej obrazovce, myslím si že přítelkyni sám vlastnoručně skalpuješ a vytřeš jí hubou podlahu, protože se budeš mlátit do palice o jakej zážitek si přišel!!!

Guilemot

Guilemot (hodnocení, recenze)

Já na tom byl včera s kamarádkou, a až na ty scény s transfúzí krve s tím neměla problém :D Líbilo se jí to... a mě taky! Jen jsem čekal v druhé půli víc destrukcí aut (a že jich tam k tomu účelu bylo!). Ale i tak spokojenost.  

copyrig4t

copyrig4t (hodnocení, recenze)

Stallone

Přítelkyně taky jít nechce,ale to mi nebrání k tomu abych se sebral a šel prostě na to sám.Ukaž že máš koule

Související novinky

Filmoví velikáni v Cannes budí rozpaky

Filmoví velikáni v Cannes budí rozpaky

21.05.2024

Vyjma hokejových komentátorů jsou v těchto dnech nejzaměstnanějšími pracovníky v celé Evropě nejspíš ti šťastlivci, kteří v Cannes drží stopky a měří, jak dlouho po skončení filmu trvají které ovace… (více)

Další Šílený Max je v přípravách

Další Šílený Max je v přípravách

02.05.2024

Již za pár týdnů nás v kinech čeká návrat do dynamického světa stvořeného vizionářem Georgem Millerem (Šílený Max). Furiosa: Sága Šíleného Maxe dorazí na plátna 23.5., tedy celých devět let poté, co… (více)

Godzilla -1.0 dostane i černobílou verzi

Godzilla -1.0 dostane i černobílou verzi

21.12.2023

Nová inkarnace nejslavnějšího monstra japonské kinematografie od studia Toho Company je nečekaným (skromným) blockbusterovým hitem letošního roku. Snímek Godzilla Minus One s odhadovaným rozpočtem… (více)

Marvel našel nového superhrdinu

Marvel našel nového superhrdinu

01.11.2022

Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Ambulance) se musel kvůli nabitému diáři vzdát role v prequelu Šíleného Maxe Furiosa, jeho oceňovaná hra Topdog/Underdog na Broadwayi ale brzy končí (nebo minimálně… (více)

Reklama

Reklama