Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Je to výborně udělané. Krásné pohledy na renesanční italská města plná života. Dobová atmosféra srší z každého záběru. Pěkná kamera a pár úžasných střihových propojení mezi záběry. Ale, příběh mě příliš nebavil a navíc jsem se v něm poněkud ztrácel. Celkový zážitek je tedy mimo kvalitního technického zpracování spíše nepříjemný. A jen tak mimochodem, jsem dlouhodobý hráč této série. ()

desolator6 

všechny recenze uživatele

K tomuto ... ehm, ani filmom by som to nenazval. Proste: Asasíni boli odnož islamského náboženstva, nie len partička zabijakov. Fakty o asasínoch nájdete tu- http://cs.wikipedia.org/wiki/Asas%C3%ADni . Ale k filmu. Historicky absurdné, pribehovo chabé, herecký nepresvedčivé. Ale beriem že to bol marketingový pokus o lepší predaj hry. Ale podľ mňa nevyšiel! ()

Reklama

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Byl jsem velmi naladěn na zahrání si hry po shlédnutí tohoto filmečku. Je to moc dobrej tah od Ubisoftu. Sice film není žádné umělecké dílo ve smyslu příběhu a hereckých výkonů.Jako úvod do hry je to však perfektní. Ale mám dojem, že takové nějáké podobné zápletky již byli v minulosti zfilmovány a né s moc valným výsledkem a tak nějáké vyžší ambice na film dle zápletky Assassin´s Creed bych nechal u ledu. Leda, že by se našel velký rozpočet, perfektní režisér a perfektní herci a scénář by napsal uznávaný scénárista, který má za sebou úspěšné scénáře. Tak bych o tom uvažoval. Machynace cirkve a šlechty v době středověkém a do toho tajné bratrstvo vrahů co objektivně a nestranně hlídá spravedlnost čestným způsobem. Ale tvůrci by museli dát velký pozor na to, aby nevykradli filmy , které již byli natočeny (jak jsem se zmínil výše). A hlavně, aby byl film natočen lépe než zmíněné filmy (záíměrně nepíšši názvy filmu, které mám na mysli asi každý ví). ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Sakra tohle krátké video dokazuje, že místo všelijakých volovin, na které se vyhazují prachy by jsem si zasloužili seriál z dob renesanční Itálie. Rodina Medici totiž ve skutečnosti nebyla tak hrozná a hlavně ostatní rody nebyly taky žádní kouloušci. Obsazení vypadá dost dobře ve svých rolí, byť jsou to pro mě neznámí lidé, za tu chvilku stihli vytvořit přesvědčivý dojem. Ta animace ňamka, ostatně kdo má prachy postavit kulisy, které by vypadaly tak reálně že? ()

Darneth 

všechny recenze uživatele

"I am Giovanni Auditore, and like my ancestors before me, I am an Assassin." Velmi působivý průlet událostmi před iniciací Ezia Auditore da Firenze, jenž nechtěně převzal po otci krvavé řemeslo nájemných vrahů a stal se tak marginálním jedincem-člověkem bez budoucnosti, vyznání a na samotné hranici společnosti. Tento příběh je však o jeho otci, bankéři, který objevil latentní podobu templářského hnutí, jejíž manifest dovedl do konce až jeho syn Ezio. Jak velký převrat se chystá můžete zažít i vy, stačí vidět, hrát a propadnout kouzlu renesanční Itálie. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)
  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama