Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Snímok by nebol nijak zlý,.....ak som nemusel použiť to čarovné slovko: "keby". Problém nastáva, keď inak milé hovoriace zvieratká začnú pomáhať svojmu ošetrovateľovi aby zbalil vysnívanú ženušku. Lenže, nie je rada ako rada. A keď sa týmito "radami" ( zo zvieracieho sveta) začne aj riadiť pôsobí to nehorázne blbo ( postava Griffina sa potom dostáva do pozície absolútneho debila), a neni to vôbec vtipné.....škoda. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No tak jediným vtipným momentem v tomhle filmu bylo, když si zvířátka objednavála pizzu. Pointu i vývoj celého filmu odhadne i nezkušený divák během několika minut a potom už pouze sleduje, jak se našemu vepříkovi bude dařit v jejím naplnění. O nějakém hereckém obsazení nemůže být ani řeč, tady hrají pouze modelové a modelky s vyjímkou hlavní role, kterou hraje komik bez špetky charismatu. Od režiséra Kliku jsem toho očekával opravdu mnohem mnohem více. Tento film byl pro mě dosti výrazným zklamáním. * ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Dr. Dolittle mně tedy bavil mnohem mnohem víc, má pro mě nádech jisté kultovnosti; že jsem viděl Ošetřovatele, toho si naopak už do týdne nebudu vědom. Ano, je možno spekulovat, že za to může to, že jsem ho viděl, když mě bylo deset, či jedenáct, či dvanáct, či třináct... to jsou však spekulace, do kterých se nechci pouštět; abych mohl rozčísnout, jak že to skutečně je, musel bych si zopakovat Dr. Dolittla, do čehož se mně upřimně řečeno zas tak moc nechce - mluvících zvířátek bylo pro tento rok ažaž. ___ Griffin je bezpochyby slušný člověk, nejsem si však jist, zda si zaslouží svůj happyend. Vždyť ten chlap bral vážně i ty nejhloupější rady: pro mě nepochopitelně uspěl s radou, že tu, kterou miluješ, musíš střídavě ponižovat a střídavě chválit (cukr a bič?); lví láska (alespoň ta hollywoodská) se možná odehrává v pohybu od extrému k extrému, ta opravdová však musí být jinde... 40% ()

drake31 odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo sa ja len zapodievam filmami u ktorých viem že u mňa nemajú žiadnu šancu na úspech ? Ach tá zvedavosť, hnusná to vlastnosť človeka. Strašná, ale strašná kravina ktorá je poskladaná zo všetkého možného čo už bolo k videniu, naplnená až po kraj samými klišé, a ten trápny humor je absolútne ubíjajúci. Čuduj sa svetu prečo MGM nemá peniaze na lepšie projekty keď produkujú sračky takéhoto typu. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Má to sice předvídatelný, ohraný a pro někoho možná i trapný děj. Ale já si prostě nemůžu pomoct, skvěle jsem se bavil a při scéně s ledem jsem skoro brečel smíchy. Film jsem viděl s českým dabingem a musím se přiznat, že jak nejsem jeho zastáncem, tak v tomhle případě byla zvířata nadabována opravdu nadmíru obstojně a jejich hlášky, jak vystřihnutý z "Na kus řeči se zvířaty" od BBC, mě fakt bavily. Není to sice film, ze kterýho byste si sedli na prdel a byli z něho odvaření ještě půl roku po shlédnutí. Ale pokud máte rádi komedie, rádi se smějete - určitě stojí za shlédnutí. // btw: Rosario Dawson na plese je fakt HOT!!! ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • ve scéně, kdy Griffin nasedá do žlutého Lamborghiny, nastartuje ho a šlape na pedál, je v záběru jasně vidět, že nejsou klíčky v zapalování, přitom motor hlasitě běží (Timak)
  • Počas nakrúcania filmu zahynula staršia žirafa. (Raccoon.city)
  • Dvojici medvědů si zahráli dva Hollywoodem zvířecí představitelé. Jerome je ve skutečnosti Bart the Bear, kterého můžeme znát z filmů jako třeba Dr. Dolittle 2 (2001) nebo Útěk do divočiny (2007), Bruce se jmenuje Honey Bump Bear a jde o medvědici, kterou se také zúčastnila natáčení komedie Dr. Dolittle 2 (2001). Medvědi jsou sourozenci, kteří se narodili v roce 2000 na Aljašce. (Prochy38)

Reklama

Reklama