Reklama

Reklama

Texaský kat

  • USA Texas Killing Fields (více)
Trailer 1

Texas City, Texas. Detektivové z oddělení vražd se potýkají se sérií nevyjasněných úmrtí, ke kterým v posledních letech došlo v bažinaté oblasti zvané Vražedná pole. Pragmatický detektiv Mike Souder (Sam Worthington) a jeho newyorský kolega Brian Heigh (Jeffrey Dean Morgan) jsou jednoho dne povoláni k případu pohřešované dívky ze sousedního okresu. Nemají žádné stopy, dokonce ani tělo nebylo objeveno. Když ale zmizí Anne (Chloe Moretz), mladá dívka, kterou si Brian vzal pod ochranná křídla, oběma detektivům je jasné, že Anne musí hledat někde v polích. Ani jeden z nich ale neví, jestli se z Vražedných polí někdy vrátí… (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Geniální příklad toho jak trailery lžou.Po zhlednutí traileru jsem se na tento film začal těšit.A připočtu k tomu velmi slušné obsazení tak jsem si uvědomil, že pokud všechno dobře půjde mohly bysme dostat velmi povedenou detektivku.To se bohužel nestalo.A vinit za to můžeme jen režisérku, která nedokázala správně prodat příběh a postavy.Samotná látka není špatná jen by potřebovala lepší vypravěče, který by jí udělal minimalně zajímavou.Není to vyloženě ztráta času ale pro člověka, který má nakoukáno víc jak dva detektivní seriály nebo filmy to bude ztráta času. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to na napínavý film se skvělou atmosférou. Bohužel, krom té atmosféry tam nic nebylo. Už po chvilce začnete tušit, o co půjde a kam to povede, takže žádná překvapení. Jen mi teda není jasné, jak s tím souviseli ti dva týpci v zeleném autě, ale to už taky nemá smysl řešit. Tak nějak film o ničem, kde věci vyznívají do prázdna. Zase jednou smůla. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

To se takhle jeden podle traileru těší na konečně výživného masouna a jeho toužebná očekávání spláchne během chvíle do hajzlu sociální melodráma Texaské vražedné nudy. Chtěl jsem, kurva, dalších Sedm a dostal jsem sociologickou studii texaských pouličních negrů, otapetovaných smažek, dementních vidláků a dětí z rozvrácených rodin, jejichž matky v alkoholovém oparu marně vzpomínají, který z nemytých, umaštěných muklů s vyhnitými zuby jim ten bonus v děloze vlastně nechal. A vůbec, jsem nasraný, otrávený a ani trochu se mi o tom s vámi nechce bavit! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Hutná kriminálka s milionově bezútěšnou a tísnivou atmosférou, která většině současných příspěvků do tohoto žánru schází. Zdejšímu nízkému hodnocení se sice divím, ale co se dá dělat. Jeffrey Dean Morgan opět hraje jako ďábel a Sam Worthington s ním bez problémů drží krok, Jessica Chastain jako by se tady připravovala na roli ve 30 minut po půlnoci, skvělá je i "malá" Chloë Grace Moretz... Děj je nepředvídatelný a stále zajímavý, bohužel se mi zdálo, že poměrně velká část filmu někam zmizela - pár situací, které nebudu zmiňovat, by si bývalo zasloužilo více rozvést. Nějakou půlhodinu navrch bych beze všeho snesl. Jinak bez výhrad. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Tak má zase jednou Verbal do značné míry pravdu, ale mě tenhle film nenasral a docela mě - na rozdíl od většiny ostatních zdejších uživatelů - i bavil. Poněkud přepálená sociální linka mi nevadila a nějakou tu atmosféru jsem tu nakonec také našel - ovšem na můj vkus dost málo temnou a popravdě řečeno, z prostředí vizuálně nadmíru působivých "vražedných polí" se při troše snahy dalo vytěžit daleko víc hrůzy, nebo alespoň nějaké to mrazení v zádech... Jenom dodám, že ryšavá a samostatné činnosti evidentně neschopná policajtka bijící podezřelé je postava zralá na pěst a také se mi zdá, že po "Do morku kostí" chudák Sheryl Lee nějak zabředá do škatulky sockoidních štěků, což je docela škoda. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v Texase, jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)
  • Původně měl film režírovat Danny Boyle, ale po jeho odstoupení, byla na režisérskou židli vybrána Ami Canaan Mann, což je shodou okolností dcera režiséra Michaela Manna, který film produkoval. (Riddick77)
  • Film sa inšpiruje sériou desiatok nevyriešených vrážd mladých žien počas niekoľkých dekád južne od Houstonu v oblasti prezývanej "killing fields." Po vydaní filmu sa dokonca podarilo niekoľko vrážd vyriešiť. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Reklama

Reklama