Reklama

Reklama

REC 3: Počátek

  • Španělsko [REC]³: Génesis (více)
Trailer 1

Třetí díl slavné španělské hororové série REC. Na svatbu Kolda a Clary dorazí několik jejich příbuzných a přátel, mezi nimiž je jeden, kterého pokousal pes. Ten o pár chvil později začne napadat další hosty, čímž se virus začne nekontrolovaně šířit. To změní nádhernou svatební chvíli Kolda a Clary v noční můru plnou mrtvých... (TV Horor Film)

(více)

Diskuze

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Tak tohle si myslím že každý rychle vypustí ze série [REC] protože tohle byl obří omyl a obří kokotina s prominutím. Přitom [REC] 4 je slušnej takže nechápu jako co Paco Plaza do háje zelenýho dělal když tuhle kravinu točil, nemuselo to být bůh ví jak dobré ale stačil jenom lehký nadprůměr tak jako u [REC] 4 a mohlo to být koukatelné, ale tohle proboha to je něco neuvěřitelně zpackaného, dlouho jsem se přemlouval než jsem si to pustil a upřímně dost lituji že jsem to udělal. Žádné vysvětlení o vzniku nákazy ani sebemenší náznak a už jenom kvůli tomuhle bych tomu dal nejraději odpad který jsem nakonec nedal a dal 1 * ze soucitu k sérii [REC] kterou mám rád.

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

Nutno podotknout že magor, co vypadá jako primář Frynta (Jan Šťastný) z ordinace v Růžové zahradě, což tý tragédii dává ještě mnohem horší rozměr.. 

 (hodnocení, recenze)

Havaj8

a to že tam běhal magor v brnění aby ho nedostali zombíci a pak ho sejme první zombík, kterého potká ti přišlo ok? :)

na příspěvěk reagoval SICK_BREED

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Tech scen by se asi naslo vic, ale ten konec, trosku nedomysleny ne? Oni je rozstrilej na hadry, typek ze natahuje ruku k ni, to beru, ale ona jakozto nakazena a promenena, s vymytym mozkem a natahuje k nemu ruku taky...

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

že "nekaz hodnotenie filmu, keď sa ti nepáčil" .. tiež si myslím, že tento server chcel, aby užívatelia hodnotili iba svoje best filmy, no akosi nerozumiem tomu, prečo programátori nechali v hodnotení 4,3,2,1 hviezdičku a odpad, to už mi rozum nebere :-)

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Farskeho12

Já stonožku nikdy nehodnotila, nehodnotím filmy, které nevidím celé. A mimochodem nechápu, proč bych nemohla ohodnotit film, i když se mi nelíbí a stejně ho vidím celý. Plno lidí to tak také dělá. A vlastně si myslím, že ve stonožce mi spíš vadilo to řezání těch těl (tipuji, že takto to pokračovalo) než samotná krev, co tam při tom byla. V REC mi to ale nevadilo, jak jsem také napsala. Takže já v tom nic špatného nevidím.  A mimochodem miluji horory s duchy a podobnými věcmi, ty sleduji bez jakýkoliv výčitek a většina těchto typů hororů se mi neskutečně líbí.

na příspěvěk reagoval Farskeho12

 (hodnocení, recenze)

ten nový poster je boží... ještě trochu žluté a je to jak Kill Bill Vol, 3,1/16

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

yinloveyang

Tak moja pekná načo pozeráš horory alebo (lidská stonožka) čo každý vie že tam ide hlavne o niečo v tipe sado maso ked hned ked tam začne striekat krv to vypneš ? Nedáva to zmysel moja.Nepozeraj radšej horory (moja rada) ked na to nemáš.Zbitočne kazíš hodnotenie filmom čo si zakladajú na krve a brutalite

na příspěvěk reagoval yinloveyang

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

SICK_BREED

Znáš lidskou stonožku? Nebyla jsem schopná zkouknout ani pět minut poté, co začala stříkat krev. Tomu bych dala hvězdu až odpad. Prostě se mi to nelíbilo. Toto sice nebylo 100% podle mého gusta, ale zapůsobilo to na mě. Takže ano, tři hvězdy si to podle mě zaslouží.

na příspěvěk reagoval Farskeho12

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Mythago

Víš, já nemám ráda takové typy filmů, kde teče hodně krve. Rec byl takový jiný. I přesto, že tam bylo vždy plno krve. Mělo to důvod. Obyčejní lidé tam bojovali o holý život. Nebyla to jen parta lidí, co někam přišli, monstra je vyvraždili a byl konec. Právě proto jsem se do této série zbláznila. Nevnímala jsem to jako obyčejnou vyvražďovačku plnou krvelačnejch potvor, ale příběh, jak vir nebo něco na ten způsob mění lidí v posedlé potvory, co nepřestanou dokud to samé neudělají jiným. Ale tento díl prostě to udělal jinak. Bohužel při předchozích dílech jsem se nemusela ujišťovat, že vím, co sleduji a byla jsem téměř vždy zabraná do děje.  Zde tomu už tak nebylo. Prostě už to není ten Rec, jako dříve. A to je právě to, co lidi tak štve. Já to rozhodně za sra*ku nepovažuji, ale tak trochu chápu ostatní. Ovšem myslím také, že 44% je fakt málo.

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

yinloveyang

Je dobré dát filmu průměrné hodnocení i když ho považuješ za úpadek série? Jo, vlastně je, protože to byl první směšný horor, který si viděla - v pořádku.

na příspěvěk reagoval yinloveyang

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Ty tři hvězdičky jsou za to, že jsem se ještě asi nikdy u hororu nesmála, bylo jasné, že jednou se to stát muselo, ale že by to bylo u této série, kde mi první díl tak náháněl strach, až jsem nedutala (dodnes si ještě pamatuji ten večer, kdy jsem jedničku viděla). Veliká škoda, kam tato série šla. A škoda, že ani čtyřka nebude found footage. Alespoň se ale můžu opět těšit na Manuelu Velasco.

na příspěvěk reagoval SICK_BREED

ICTS

ICTS (hodnocení, recenze)

Čekala sem od tohoto filmu víc a nedočkala sem se,sem zkalamaná prostě hrůza no :(

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Farskeho12

Jo ty jsi zase vtipnej. Koukam že si držíš svojí nízkou úroveň. :D Mno nic už mě nebavíš a zasekaný je tu to dost. Končim než se někdo naštve.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Rieux

když na sprostý, hysterický záchvat vzteku odpovídám slušně, tak už to rovnější být nemůže a adresát ke všemu není vykreslený nijak jinak než podle toho, co už sám napsal :)

Rieux

Rieux (hodnocení, recenze)

GigaPudding

tvoje prispevky sice su slusne, ale vzdy je to tak napisane, ze v konecnom dosledku je adresat vykresleny ako debil. nediskutujes ako rovny s rovnym, ale ako ucitelka, ktora detom vysvetluje co vsetko este nevedia...

na příspěvěk reagoval GigaPudding

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Rieux

Nevím o čem mluvíš, moje příspěvky jsou slušné a především neobsahují nic, co by příčetného člověka přivádělo k hysterii, takže to není můj problém, pokud se někdo vzteká, i když ve skutečnosti nemá žádný opravdový důvod :)

na příspěvěk reagoval Rieux

Rieux

Rieux (hodnocení, recenze)

GigaPudding

by ma zaujimalo ci sa aj v skutocnom zivote chytas kazdej prilezitosti ako sa s niekym pohadat a ukazat svoj "vyssi intelekt" alebo iba vyuzivas anonymitu internetu a riesis si tu komplexy...

na příspěvěk reagoval GigaPudding

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Zeck

citace je odkaz ke zdroji, ale nepřekvapuje mě to, že neznáš naprosté základy. Ostatně tvé uvažování o kompletně nových komentářích je asi další z věcí, které jsou jasné výhradně jen tobě, protože já jsem měla vytáhnout kompletně staré komentáře a taky jsem to náležitě udělala :). Každopádně se velmi těším na tvoje další reakce :).

na příspěvěk reagoval Rieux

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Citace není odkaz ke zdroji, citace je doslovné uvedení části jiného textu, ale nepřekvapuje mě, že neznáš naprosté základy. Ostatně, tvé uvažování, že zkopírovat pár slov je větší časová námaha než napsat tři kompletně nové komentáře, no, stačí uznat, že jsi lhala a jsi stupidní, stejně to vím. Měj se, jsi stále stejně nezajímavý troll, který musí psát sračky a lži jen aby vzbudil vůbec nějaký zájem. 

na příspěvěk reagoval GigaPudding, Žralok

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Zeck

Ano, citace je odkaz ke zdroji a ten jsi dostal :). Důvod, proč bych ještě měla doslovně kopírovat plačtivé příspěvky komplet celé, když by přinejmenším průměrně inteligentní člověk zvládl přečíst si je sám díky jejich časovému označení, je jasný asi jen tobě :)

na příspěvěk reagoval -Melkor-, Zeck

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Tohle není citace, to jsou alibisticky vypsané data a časy, mohla bys konečně citovat ty úseky, kde brečím ohledně tohoto filmu? Tedy, pokud víš co je to citace...

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Mythago

Pokud máš rád béčka, tak se není o čem bavit, jasně, pak se ti mohl Genesis líbit. Já béčka rád moc nemám, pokud se na ně mrknu, pak vysloveně jen jako na oddech pro pobavení. Genesis ale kompletně dělal člověk, který z 1/2 vytvořil REC 1 a 2, který je spolu s Days later... a právě Úsvitem mrtvých to nejlepší, co se za posledních dvacet let natočilo. No a pokud právě Pako předvede takovéto béčko, které je spíše komedie (ale nevtipná), tak je to ostuda, protože tím kazí veškerou reputaci, kterou Balaguero vytvořil právě těmi dvěma díly. 

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Zeck

5.5.2013 20:23

5.5.2013 21:58

5.5.2013 22:12

a pochopitelně vidím že jsi nějakej nobody. Jestli jsi se podobně hystericky vztekal někdy předtím není zaznamenáníhodná událost :) to tu dělá každej druhej, takže fakt netuším kterej konkrétní vztekloun jsi a ani proč bych to snad měla vědět, není to podstatné :). Každopádně výkřiky typu "nestojíš mi už za další reakci" mám velmi v oblibě, protože značí nekonečný řetěz dalších a dalších vzteklých příspěvků a nejlíp obsahující stejnou magickou formulku :).

na příspěvěk reagoval Zeck

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

GigaPudding

"Tvůj brek ohledně tohoto filmu" - cituj kde brečím ohledně tohoto filmu, v třech dvou příspěvcích to jistě najde.

Pochopitelně víš kdo jsem, jelikož jsem se s tebou již několikrát dohadoval z úplně stejného důvodu jako teď, že jsi nepovedený troll. To, že napíšeš, že netušíš kdo jsem, hehe, to bych si jistě vzal osobně kdybych se miloval a ty vyhrála (o což ti jde), problém je v tom, že je mi to u prdele, takže začneš už normálně diskutovat? Pokud ne, nemáš mi opět co nabídnout a nestojíš mi už za další reakci. Bohatě postačí, když napíšeš, kde brečím ohledně tohoto filmu, rád si to přečtu.

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Mythago

Mythago (hodnocení, recenze)

Zeck

objektivně vzato je Úsvit opravdu mnohem lepší a je asi za posledních několik let nejlepší zombie film (po Rec 1 a 2), ale subjektivně mi nepřišel zas tak úžasný.

na příspěvěk reagoval Zeck

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Zeck

Reaguje na tebe, očividně, a na tvůj brek ohledně tohoto filmu :)

Jinak netuším kdo jsi, nic zaznamenáníhodného v souvislosti s tebou jsem asi nikdy předtím neviděla, takže kdy "dávno" jsi "ztratil trpělivost" je tak trochu zbytečná informace, ale každopádně na to abych vzbudila řetěz hysterických reakcí se zjevně nemusím snažit ani trošku, protože očividně u některých je ten hysterický vztek zapříčiněn tím dotyčným vzteklounem spíš než čímkoli v diskusi :).

na příspěvěk reagoval Zeck

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Mythago

Tvůj názor pochopitelně beru, je to tvůj subjektivní pocit (asi nejsi náročný a neviděl jsi tu tunu sraček v Genesis). Po filmařské a žánrové stránce je ale Úsvit mrtvých prostě někde jinde. To nejde srovnávat, REC3 není o kousíček horší, je to béčková sračka, Úsvit je žánrové Ačko a možná nejlepší zombie film z USA za posledních dvacet let.

na příspěvěk reagoval Mythago, Mythago

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Ten příspěvek je naprostý žvást, který nereaguje absolutně na nic a přesto je před ním mé jméno. Ty sis vycucala z prdele nějaký dojem (není to v baráku, je to venku) a hned mi ho cpeš jako něco, co jsem napsal já, nebo s čím se já nedokážu vyrovnat. Tvé dojmy mě ale absolutně nezajímají a jsou totálně mimo, takže mi už dokážeš vysvětlit tvé myšlenkové pochody, nebo přestaneš psát sračky, protože jinak nedokážeš vzbudit jedinou reakci v diskuzi? S tebou jsem ztratil trpělivost už dávno, takže jestli mi nemáš co přinést v diskuzi, tak na mě nereaguj. Doufal jsem, že jsi to už náležitě pochopila.

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Reklama

Reklama