Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

jolly.rose 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že většina diváků, jak si přečte jméno režiséra Olmer, Troška, nebo scénář Magnusek, tak okamžitě píší odpad, aby snad nevypadli z davu. Těmto pánům jsem dala taky pár odpadů, ale taky pár dobrých hvězdiček. Zde bych normálně dala tak 2-3, ale rozčiluje mě konkrétně a evidentně absolutní neúcta ke stáří, že tito lidé mají také ještě nějaká přání a bohužel málo času. Staří, tlustí, scvrklí, neslyšící, zapomnětliví - popř. nemluvící budeme všichni. Některé názory komentátorů mi přijdou jako výsměch stáří a naprosté nepochopení ničeho. Zcela souhlasím s názorem, že tento film není pro mladé, stejně tak jako tato země není pro staré - bohužel v obou případech. Přestože nepatřím ani k jedné skupině a jsem spíše střed (nad 40 let), tak mnou prochází hrůza, co si o nás budou myslet (hlavně jak se budou chovat) za 30 let naše děti - v odpadových komentářích je jasný příklad. ()

Fajt 

všechny recenze uživatele

Film je velice pěkný, ale ne pro mladé diváky, kteří jej pochopí až zestárnou. Vytýkáte starým hercům, že nemají zapotřebí se pro peníze takto se zesměšňovat, jenže opět se nedokážete vcítit do jejich naturelu, copak nechápete, že je to jejich derniéra a proto jsou vděčni za tu možnost, ještě se alespoň jedenkrát zúčastnit projektu, kde jsou potřební ? Všichni mladí také zestárnete, stačí si jen počkat !!! Zajisté ve filmu jsou i celkem nepochopitelné a nevhodné pasáže, které by se mohly vypustit, bez újmy na myšlence filmu. Toť vše. ()

Reklama

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film tisíciletí. Brutální bizár. Hodně pochybné herecké výkony a styl natáčení alá amatérské porno, odpálení důchodci třebas i s brčkem nějaké té tvrdé marihuany... Pokud vám oči nevypadnou z důlků, už je po zhlédnutí stejně nikdy nebudete chtít používat. Z pokusů o humor se vám zježí všechny chlupy v těle i mimo něj a čas vám nikdy nebude vzácnější, tj. maximálně doporučuji. Ještě štěstí, že podobné klenoty reprezentují českou kinematografii na Netflixu. Kam se hrabe Forman. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, ta zatracená reklama. To už je bohužel nepsané pravidlo, že se musí tvůrci filmů zavděčit svým sponzorům a dát jim řádný prostor ve svém filmu a upozorňovat na ně diváky. Tohle mě v našich filmech strašně ruší. Bendiga do filmu nebrat. Magnusku, k obleku příště jiné boty, nejlépe černé kožené polobotky, které budou náležitě vyleštěny. Ředitel má reprezentovat a nedělat ze sebe burana, který se do svého křesla dostal bůhvíjak. Z úcty ke generaci našich starých herců jsem film dokoukala, ale nepochopím, proč sem vůbec lezli. Mě to hlava prostě nebere. Takhle, kdyby to bylo studentské cvičení nebo nějaká ročníková práce. Poctu těmto hercům si představuju jinak. Je opravdu smutné, že pro některé to byl poslední film. ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Se nám důchodci rozjeli, co?“ ,,Sou docela hustý.“ Zvědavost mě potrestala. Byl jsem zvědavý, jestli je tento film skutečně tak špatný, jak se tu o něm píše. A je. Vše je špatné, jak je to u Magnuskových filmů typické. Špatní herci, hrůzný scénář, nelogičnost scén, které navíc nenavazují, špatný zvuk i kamera. Nejvíce je jeho neumětelství vidět na postavách. Chovají se divně, naprosto nelogicky a jejich motivace jsou záhadou snad každému logicky myslícímu člověku. Logika je přitom v tomto filmu tak narušená, že záchrana krachujícího hotelu je možná díky menší párty zkrachovalých zpěváků ze Superstar a dvou lidí s kamerou a mikrofonem, kteří zřejmě mají symbolizovat mocnou ruku médií. Celé to působí asi jako, kdybyste se dívali na fotbalový zápas jeden proti jednomu, a přitom by se organizátoři honosili tím, že se jedná o mistroství světa. Vypadá to prostě blbě. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu se na plátně setkává Stanislav Zindulka se svým synem Jakubem Zindulkou. (M.B)
  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)
  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)

Reklama

Reklama