Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Recenze (398)

Esmit 

všechny recenze uživatele

Skvělá porota. Každý je naprosto jiný, má jiné názory, jinak se tváří. Pravdou je, že posílají dál jen opravdové talenty a ne to, co už tu bylo tisícekrát. Prachař je sympaťák jako vždycky. Neříkám, že se na to budu dívat pravidelně ale když je nuda, tak projíždím. Skvělá šance pro opravdové talenty. ()

Jara_II 

všechny recenze uživatele

Koukatelné, vcelku vkusné, nepodbízivé... Sem tam se na to určitě dá podívat, ale je fakt, že když bych měl nějaký díl prošvihnout tak si kvůli tomu hlavu trhat nebudu... ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Tento pořád je určitě mnohem výš než Talentmanie, ale i přesto ze svého nabušeného konceptu nevytřískal maximum. Zpočátku, tedy na konkurzech, ukázal něco v česku nevídaného - sestřihy z konkurzů byly většinou pozitivní (tzn. soutěžící něco uměli) nebo jejich výstup byl opravdu vtipný, nikoliv však nesnesitělně trapný. V pozdějších fázích však opčas pořadl zakopával, ale i přesto si držel laťku celkem vysoko. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Debilita, ke všemu tuhletu kravinu chtějí vysílat znova? Velkolepá podívaná? O čem to sakra na té Primě kecaj? Za tohle bych nejraději toho, koho napadlo, že to budou zase dávat, nakopal prdel. Myslím že by si to zasloužil. Fakt díky moc PRIMO(a JOJko), že jste mě opět odradili od sledování vaší úžasné TV. Ke všemu když začnou takovouhle demenci na kterou čumí půlku našeho (asi hloupého?) národa tak hned začnou na Novu srát tu debilní Talentmanii(která se ani trochu neliší) a dvě z lepších Českých televizí v řiti. Fakt paráda.. ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

Vím, že hlavní výherce v této soutěži je hlavně samotná televize, která se díky ní pěkně napakuje. Jenže zde se sešla tak velká skupina zajímavých talentů, že jsem je každou neděli rád obdivoval za jejich výkony bez ohledu na to, co s nima po zhasnutí kamer bude. ()

Ferenzo 

všechny recenze uživatele

Jako jediná s těch všech každovečerních soutěží a reality show, která mě baví. Moc jsem se na ni těšil ,jelikož jsem talent znal z youtube z jiných zemí a nezklamal mě. Spousty talentů všeho druhu a individuí, kteří přichází z kde čím. Přesto že nemám televizi, na tento pořad jsem si na internetu vždy udělal čas. 80%. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

První řada Česko Slovensko má talent byla z mého pohledu poměrně povedená, zajímaví soutěžící, zajímaví porotci a moderátoři (ke konci už mě sice Bílá docela srala ale dalo se) a taky docela zasloužení vítězové, nenáročné sledování na večer proč by ne. ()

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Relácia, ktorá dáva príležitosť zviditeľniť sa, no niektorý sa dosť strápnili. Reláciu sprevádzajú skvelý moderátori. ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele

Problém tohohle pořadu (i zahraničních jako je britain’s got talent atd.) je že je to hrozný divadlo a fraška, pseudovtipný moderátoři, nastrčený diváci který fungujou jako stroje jak se jim poručí, porotcům je daný za úkol nějak se chovat (např. Bílá “ty seš tak roztomiloučká” “jé, s tebou si chci zazpívat” “jé, ty ale svalnatej hezoun, tebe bych ohla v zákulisí” atd.) a celý to tak jako strašně očividně hraje na emoce (zpěváci co maj rakovinu atd.), vubec bych se nedivil kdyby si ty joudy který tam ze sebe udělaj šašky tim že zpívaj hůř než tramvajovej pantograf pozvali sami, aby měli koho zesměšnit... a je mi z toho blbě... jediný pozitivum na tom je že občas se fakt najde někdo nadanej se zajímavým talentem a dobře se to poslouchá/na to kouká ()

AdrianaLarman 

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem velký fanoušek Got Talent a musím říct, že česká verze pořadu mě vůbec nezklamala...právně naopak. Neuvěřitelně jsem se bavila. Hlášky pana Krause byly jako vždy na místě a vlastně celá porota i moderátoři působí neuvěřitelně v pohodě. Takže se můžu jenom těšit na další díly. :) ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Takto: nemám rád reality show. V nedeľu som v čase oboch premiér nechcel pozerať ani jeden talent, ale podvolil som sa frajerke, ktorá prepínala zo zvedavosti medzi oboma kanálmi. A pravda je, že to bol pomer 70 - 30 v prospech Primy a Jojky. Nevtieravé, od Pyca sa Mareš môže učiť a Kraus so svojou charizmou je asi najlepší. Pre mňa 50%, pozerať to ale nebudem, ale tak originál je len jeden a ten treba oceniť pred trápnymi napodobeninami komerčnými ()

lulu37 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka väčšiny šou, tak dávam prednosť Markíze, ale proste im to teraz nevyšlo a Jojka ide :) Sympatická moderátorská dvojka, fakt pekní chlapi (dúfam, že nie teplí, bola by ich škoda ;)), charizmatická porota, Bíla nech si ide dať patentovať smiech, to je volačo neskutočné :D Super, palec hore! ()

Reklama

Reklama