Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to zlé, kdyby už tu takových nebylo tolik.. Je to stejné. Na jedno brdo. Nebavilo mě to. Od začátku bylo jasné, jak to skončí a koho baví se na takové filmy dívat?! :( Pardon, za mě nuda. A Katherine nemám ráda. Aspoň, že Jason je kus. S ním bych si to klíďo rozdala na podlaze v pekařství či kde že to bylo :D ()

kingik 

všechny recenze uživatele

S atraktivní Stefani Plumovou není radno si něco začínat. Poté, co přišla o práci, doma se jí hromadí nezaplacené účty, si našla u svého bratrance zřejmě jen přechodný "džob" lovkyně odměn, ve kterém uplatní svůj šarm, vtip a šmrnc a rázem je z ní slečna nebezpečná s pistolí v ruce. Jenomže i takové slečny mají staré známé ze střední a její první zakázkou je dovést před soud policistu, který zastřelil neozbrojeného muže, za což mu hrozí vysoký trest. Celá věc se má ale tak, že její dobrý známý je zřejmě nevinný, protože kolem případu je celá řada nejasností, a kdo o něm promluví nahlas, je náhle umlčen navždy. Jak to všechno dopadne, prozrazovat nebudu, a to samé platí i o skutečné totožnosti vraha. To všechno se dozvíte ostatně z filmu, který je více krimi než komedií, a je na něm znát osmdesátkový závan, kdy podobných filmů bylo na skladě dost. Představitelka hlavní role Katherine Heigl, která je také současně producentkou filmu, vše kolem sebe tak trochu ironicky komentuje a tíha zodpovědnosti tedy z největší části spočívala na jejích bedrech. Blýskla se velmi sympatickým hereckým výkonem, občas si i zastřílela a předvedla něco málo ze svých ženských půvabů, i když jen s rukou přes hrudník ve sprše anebo v podprsence, při zapojování "štěnice". Ostatní tak nějak přes veškerou snahu zůstali v jejím stínu, a to platí i o nadějném irském, převážně televizním herci, Jason O´Marovi, jako neprávem obviněném policistovi, jehož svodům statečně hrdinka odolává, ale také vesměs o civilním Danielu Sunjatovi, který svého "guru" lovců odměn zahrál sympaticky, bez okázalých teatrálností a přehrávání. Mírnému hereckému nadprůměru dominoval známý John Leguizamo. Do filmu se Heiglové také podařilo získat přívěšek v podobě menší role Fishera Stevense, který byl poměrně populární v osmdesátých letech a tím jen podtrhla "old-school" atmosféru, která občas na diváka dýchne. Jemný a nenásilný komediální náznak je spíše na škodu a režisérka Julie Anne Robinson se do něj moc nepouští a raději film nechává v mantinelech příjemné krimi, kdy spolu s hlavní hrdinkou pátráme po vrahovi. Nic extra akčního nečekejte, ale přesto je film na to, že ho režírovala žena, v akčních sekvencích poměrně zručně vyvedený a rychle odsýpá zásluhou všech zúčastněných a dobrého režijního citu pro dynamický posun vpřed. Film vyznívá z hlediska jednání hlavní ženské postavy tak trochu feministicky, a to je taky jeden ze společných rysů osmé dekády dvacátého století. Nicméně rozhodující bylo, jak jsem se u něho bavil, a tady nemám s čím váhat. Film má spád, atraktivní představitelku v hlavní roli a námět sice trochu ohraný, ale přesto velmi sympaticky podaný, až jsem se nad tím zbytečně nepozastavoval. 90% ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že šlo o pokus ženský režisérky natočit akční film pro ženský. Jde o další snímek, co kombinuje hned několik žánrů, ale bohužel ani v rámci jednoho žánru se nejedná ani o průměrnou podivanou. Vtipný momenty aby člověk pohledal, akce je hodně po skromnu a příběh je dost předvídatelnej. Kdyby nebyl slušně udělanej trailer, asi bych si to vůbec nepustil. Navíc byly všechny zajímavý momenty snímku obsažený už v traileru, takže už jsem fakt neměl být čim překvapenej. Na Katherine Heigl se pěkně dívá, jenže to je všechno, co může v týhle roli nabídnout, protože na to, aby hrála akční hrdinky, prostě nemá. Vůbec nechápu, proč jde tenhle jasnej direct-to-dvd adept do český kinodistribuce, dvě slabší hvězdy. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Slyšíte to? To Katherine Heigl zatlouká poslední hřebíček do rakve své kariéry. A přitom to po Zbouchnuté vypadalo tak nadějně... Slečna nebezpečná je direct-to-dvd slátanina, která nemá v kinech vůbec co dělat. Chcete romantiku? Nedostanete ji. Chcete komedii, akci? Nedostanete je. Nechcete Heigl ve sprše? Dostanete ji! 30% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Katherine vypadá dobře, bylo to hloupoučký, bylo to stupidňoučký, ale u komedie s Heigl snad nikdo nečekal Poirota v sukni, ne? Navíc rozhodně lepší film i dvojice aktérů než hodně podobný Bounty Hunter - oproti němu s Jennifer tady za Katherine +0,5* :) ~ 2,5*. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)

Reklama

Reklama