Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Katherine Heigl má jednu nespornou výhodu. Neskutečně jí to sluší, ať už je blondýny nebo tmavovláska. V případě snímku "Slečna nebezpečná" (kvalitou je rozhodně možné srovnávat s podobně znějícím snímkem "Slečna drsňák", hlavně s druhým dílem této "klasiky") zvolila zase jednou tmavé vlasy a sekne jí to. Jenže - a to je opravdu hodně smutné - je to jediné pozitivum, které jsem na filmu našel. Katherine má spoustu kritiků, kteří říkají, že je herečka schopná stejně jako loutka bez vodiče, ale já jí docela fandím. Nejenom proto, že je pěkná, ale i proto, že se vyskytuje ve filmech, které se mi docela zamlouvaly ("Zbouchnutá") anebo hodně zamlouvaly ("Chceš mě, chci tě"). "Slečně nebezpečná" ale nemá nic, co mají zmiňované filmy. Nemá vtip, který je pro komedii zásadní, stejně tak nemá ani potřebnou chemii, která je vhodná pro romantický film. Pravda, tohle měl být hlavně akční film, ale zas tak akční také není a nějaké ty romantické snahy jsou patrnější. Jenže Jason O'Mara nemá vtip a drsnost Setha Rogana, stejně tak ani charisma a neodolatelnost Gerarda Butlera. Na tom film padá. Katherine by to utáhla sama, ale scénář jí dal "parťáka", který je zde hlavně v posledních minutách. Co je nejhorší, Katherine rozhodně nevypadá jako lovkyně lidí, což je zásadní kámen úrazu, kterému rozhodně nepomohl ani scénář, který je extraktem špatných béček. Holka odnikud má dostat odměnu za dopadení svého bývalého. Zaplete se ale do trochu větší hry, než sama čekala a jde jí sem tam i o její život. Ale klid, střelí jí jen do zadku, a to až na úplném konci. Film není vtipný, není napínavý, není romantický. A takový film je označován za akční komedii. Někdy dokonce za thriller! Dejte mi s tím pokoj! Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/parmeni-krysy-z-temnot-mi-4-blazniva.html ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu,co se vám na tom tak nelíbí.Mě to dost bavilo,sympaticky roztomilá K.Heigl,ani dějově to nenudí,takže i když to je už námětově x-tá kopie,film to rozhodně nesledovatelnej neni.Ještě že zdejší d(e)bi(lita),obdařená tunou bodů,která,jako už několikrát hodnotí podprůměrně až odpadově nějakej film,nerozhoduje vo tom ,na co mám čumět.To bych se poblil. 80%. ()

Reklama

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, pro kterou platí přesně to samé co pro v podstatě totožný film Exmanželka za odměnu. Snad jen role se tentokrát obrátily. Na popis thriller a akční v záhlaví filmu zapomeňte (to někdo trochu přestřelil), ale náznak humoru i krimi tu najdete. Celkově, na sobotní odpoledne u televize stravitelná jednohubka. 50 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $26,414,527Tržby Celosvetovo $38,043,000Tržby za predaj DVD v USA $6,983,548 //počet predaných kusov 462,912║ otrepaná vývarovosť, kde jedinou malou iskričkou je premávajúca sa Katherine Heigl, a neviem kde tu utopili ten rozpočet /20%/ ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jo ty 2* si to zaslouží. Místy jsem se bavila, což jsem od komedie s Katherine Heigl čekala nejvíce. Nic víc, protože asi všichni jsme si všimli, že v téměř ničem jiném než komediích či romantických komediích nehraje. Jen tak mimochodem, taky máte pocit, že vůbec nestárne? No co se týče hlavního mužského hrdinu, ten mi k srdci rozhodně nepřirostl, to byl lepší ten, co jí pomáhal se zaučit. No takže obyčejná komedie, která je ale pod průměrem. P.S. Nevím jestli tím, že Katherine obarvila na tmavo, chtěli docílit, aby vypadala nebezpečná, ale myslím, že s blonďatou hřívou by v tom nebyl rozdíl. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)

Reklama

Reklama