Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, pro kterou platí přesně to samé co pro v podstatě totožný film Exmanželka za odměnu. Snad jen role se tentokrát obrátily. Na popis thriller a akční v záhlaví filmu zapomeňte (to někdo trochu přestřelil), ale náznak humoru i krimi tu najdete. Celkově, na sobotní odpoledne u televize stravitelná jednohubka. 50 % ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

No otrochu viac lepšie než film podobný Exmanželka za odmenu a nebyť pôvabnej Katherine Heigl , ktorá už by sa mohla stať aj dobrou herečkou nebyť jej iních prednostnejších tvarov tak to nestojí za veľa !Prvá hodina je dosť o ničom a tá polhodinka sa celkom vydarila aj ked skôr by sa to hodilo na nejaký Tv film. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná a nezajímavá nuda s plochými charaktery, která se pokouší být komedií, romantikou i kriminálkou, ovšem selhává ve všech uvedených rovinách. Katherine Heigl by se měla hodně rychle sebrat, protože na ty její blbiny se opravdu nedá dívat. Nechápu, že to nešlo v ČR přímo na DVD, protože v kině to muselo být to pravé utrpení. 2/10! ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Exmanželce za odměnu jsem dala dvě za Butlerův úsměv, tenhleten paskvil si zaslouží jen tu jednu. "Slečna" je nebezpečná pouze sama sobě, hledaný polda si na tvrďáka dokáže hrát jen chvilku, pak změkne pod dojmem z jejích... wow fakt nevím, proč už zabírám třetí řádek komentu na film, kterému by stačila půlka jednoho... Nemám ráda Katherine Heigl, nevěřím jí pětinásobný průstřel srdce ani jednu vteřinu... Za co ta jedna hvězda? Za fajnou babi, takovou bych brala. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Pouze obyčejná jednohubka, která Vás sice nenechá ukousat nudou, ale že by nabídla nějaké extra scény, vtípky apod. tak to zase ne. Vyšetřování tak nějak plyne a ani špičkování mezi hlavními hrdiny není úplně to pravé ořechové. Dá se to vydržet, parkrát se člověk i pěkně pobaví, ale v konečném důsledku ve Vás nezůstane nic. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)

Reklama

Reklama