Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Som veľký fanúšik knižnej série, čiže mnohé veci (ako budovanie charakterov postáv) neboli pre mňa potrebné. Skôr som hodnotila ako hodnoverne knižku filmári spracovali a nemôžem inak, ako uznať že sa mi výsledok páčil. Nevyzerá to síce, že by sa chystali robiť pokračovanie, ale ja by som sa určite potešila. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Teprve po tomhle filmu nemůžu vystát Katherine Heigl. Její unylé herectví, kdy je v každém filmu stejná (stejně nudná), její gesta, vlasy, pusa... Ne, tohle byl poslední film s ní. Zápletka je jednoduchá, nezábavná a vše ostatní je předem jasné. Kde jsou klasické komedie? Mělo mi být výstrahou (kromě K.H.), že je film komedií, krimi filmem, thrillerem i akčňákem dohromady. Grrrr. Už nikdy. ()

Reklama

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Katherine se může snažit jak chce, ale pro mě prostě není dostatečně přesvědčivá. Ne, nevěřím jí, že se za tak krátkou chvilku přetransformovala do bad-assačky, která byla na střelnici (?) dvakrát, a na konci se pětkrát trefí týpkovi přímo do srdce. Ne, ne, ne. A její detektivní schopnosti? Její z čista jasna objevená znalost policejních a dalších termínů, které pochybuju, že nějaká jiná prodavačka spodního prádla zná? Nežeru jí to, prostě ne. Když ale odložím stranou tuto "temnou stránku" filmu, nakonec z toho vylezl docela koukatelný snímek, který si mooožná ještě jednou někdy v daleké budoucnosti pustím. A mimochodem, trailer je asi lepší než celý film.. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z mnohých filmov, kde určitá skupina ľudí (režisérka, scenárista, vedúci castingu) si myslela, že nie príliš silný scenár a príbeh sa dá zachrániť len tak, že hlavnou postavou bude veľmi atraktívna a sexi herečka (K. Heigl). Bohužiaľ, ani tentoraz to nevyšlo! Film má veľké nedostatky (nevypracované dialógy, neprepracovaný dej a muzika). Ja fakt nechápem, prečo Katherine berie takéto filmy. Podľa môjho názoru nie je taká zlá herečka, aby hrala vo filmoch, patriacich do kategórii BBB. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, pro kterou platí přesně to samé co pro v podstatě totožný film Exmanželka za odměnu. Snad jen role se tentokrát obrátily. Na popis thriller a akční v záhlaví filmu zapomeňte (to někdo trochu přestřelil), ale náznak humoru i krimi tu najdete. Celkově, na sobotní odpoledne u televize stravitelná jednohubka. 50 % ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)

Reklama

Reklama