Reklama

Reklama

Hněv Titánů

  • USA Wrath of the Titans (více)
Trailer 1

Deset let po porážce obludného Krakena se Perseus pokouší uchýlit ke klidnému životu jako rybář a otec malého syna. Jenže mezi bohy, oslabenými nedostatkem lidské oddanosti a dlouho vězněnými Titány, pod vedením zuřivého Krona vypukne velká válka. Zeus, který byl zrazen Hadem, je zajat a unesen do podsvětí, a tak se Perseus musí ještě jednou stát hrdinou, aby nalezl Dia a zmařil snahu Titánů vládnout na Zemi. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (1 121)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Těžká pohoda. Jasně, kdybych to chtěl poplivat, můžu šáhnout do kterékoliv minuty stopáže, ze které bych k tomu účelu vycedil minimálně pět věcí. Jenže, Liebesman podle pravidla „moc toho neumím, ale aspoň to bude hlučné a rychlé“ jede po celou dobu, přičemž z toho nesleví ani na okamžik. Což se o jeho předchůdci říci nedá, takže už žádné dlouhé zívání, ani krvácející oči. Worthington v pohodě, ale božská sestava je prostě boží. Trojka je tady napřesrok. PS: Docela bych v režisérově podání viděl rád i nějakou serióznější látku. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych být scenáristou v Hollywoodu a psát podobná dílka (tohle psali dokonce čtyři), byl by to snažší výdělek, než pobírat sociální dávky. Je to ještě tupější, než předchozí díl, což se dalo ostatně čekat. A tak jediné, co mě v souvislosti s tímhle výplachem zajímá, kolikrát si Neeson s Fiennesem na place řekli "Bože, do jaké krávoviny jsem se to zase uvrtal." ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Eduard Petiška se sice stále musí v hrobě obracet, ale tentokrát už alespoň s menší frekvencí. Nedá se totiž popřít, že Hněv Titánů vlastně žádný divákův spravedlivý hněv nevzbuzuje a je tudíž rozhodně výrazně snesitelnější i lepší svého předchůdce. Ovšem snesitelnější a lepší bohužel ještě neznamená, že je zároveň i snesitelný a dobrý. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte už na nějaký přesný řád řeckých bájí. Kdyby to mělo být všechno podle toho, co je psáno a dáno, tak už není co točit. Díky tomu, že jsem neřešil nějaký souvislosti mezi postavama apod, tak jsem si film docela užil. Obraz a hlavně akce stojí za to, bájné příšery (chiméry, kyklopové) se povedly. Konec je trochu slabší a takový šablonovitý, ale celkově je film jako zábava na 100 minut obstojný a srovnatelný s jedničkou, srovnatelně dobrý! 70% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Hněv titánů je vedle staršího bratříčka Souboje něco jako takové videobéčko :)) Vykazuje to jeho parametry prakticky na všech frontách (poloviční propagací počínaje, dějovými zvraty, které jsou vzhledem k mytologii skutečně možné jen ve videobéčku konče), zároveň ale také působí vedle prvního dílu mnohem upřímněji. Nehledě na to, že některé momenty jsou prostě nečekané, řemeslně zajímavé a atmosféricky velmi ucházející... Na podruhé plný počet a osobní GP pro letošní rok... ()

Galerie (103)

Zajímavosti (16)

  • Názov filmu sa objaví v samom závere. (Johnny.ARN)
  • Film se natáčel ve studiích poblíž Londýna a dále se přesunul do Surrey v jižním Walesu a na Kanárské ostrovy, konkrétně na ostrov Tenerife. (POMO)

Související novinky

Worthington se vrací ke sci-fi

Worthington se vrací ke sci-fi

29.08.2015

Ze Sama Worthingtona (Avatar) měla být veliká hvězda, zatím to ale moc nevyšlo. Terminator Salvation se pokračování nedočkalo a Hněv titánů utnul Worthingtonův výlet k fantasy, načež se světoznámý… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

23.03.2012

Alespoň jsou o tom přesvědčení fanoušci legendárního zeleného kvarteta. Ale po pořádku: Michael Bay bude prostřednictvím své společnosti Platinum Dunes produkovat nový hraný film Teenage Mutant Ninja… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno