Reklama

Reklama

Ve jménu vlasti

(seriál)
  • USA Homeland (více)
Trailer 3
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2011–2020), 84 h 32 min (Minutáž: 45–84 min)

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Claire Danes, Mandy Patinkin, Rupert Friend, Damian Lewis, Maury Sterling, F. Murray Abraham, Morena Baccarin, Jackson Pace, Morgan Saylor, Elizabeth Marvel (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(96)

Národní hrdina, nebo zakuklený terorista? Damian Lewis a Claire Danesová rozehrávají nebezpečnou partii v oceněném americkém seriálu. Ve jménu vlasti je americký veleúspěšný televizní seriál Howarda Gordona a Alexe Gansy, založený na motivy izraelského televizního seriálu Hatufim (česky: Váleční zajatci), jehož autorem je Gide'on Raf. Seriál se pohybuje na hranici psychologického thrilleru a dramatu. Hlavními postavami jsou agentka CIA Carrie Mathisonová (Claire Danes) a příslušník americké námořní pěchoty Nicholas Brody (Damian Lewis). Brody byl zajat během mise v Iráku teroristickou organizací Al-Káida a osm let byl držen jako válečný zajatec. Poté je objeven americkou speciální jednotkou Delta Force a jako válečný hrdina se vrací do Spojených států. Mathisonová jej však podezírá, že jej Al-Káida zlomila a stal se z něj terorista. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

votrelcek

Já na Homeland čumim kvůli špionáži, né kvůli rodinným  dramatům. Mám problém pokračovat i v páté sérii, protože mi přijde, že bez bipolarity by seriál tak nebrzdil a nekolísal v tempu. Škoda, že i ten Quinn se jen fláká bokem a občas někoho odpráskne, ale jinak mě to už celkově moc nebaví.

na příspěvěk reagoval votrelcek

votrelcek

votrelcek (hodnocení, recenze)

Ouwen

stvrta rada kolisa ? to si asi este nevidel 6 a 7  seriu tam je to s kvalitou strasne dolu stale sa tam iba riesia nejake problemy carrie s jej deckom a s jej rodinou  uz by  to mali ukoncit lebo posledne dve serie strasna slabota

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

KevSpa

No, píše se rok 2018 a pár uživatelům vadí moje naprosto zbytečná ikonka. Opět, chci diskutovat o Homelandu, místo toho musim snášet poučky o tom jak je moje ikonka špatná. CHCI DISKUTOVAT O SERIÁLU, co je na tom nepochopitelného? Moje ikonka s tim nemá co dělat.

Mám potřebu si tam dávat to co chci já a tobě to může bejt naprosto ukradený, nechápu o co jde. Jak jsem psal, jiný uživatelé mi psali, že je můj pokemon pobavil a normálně se s nimi bavim dál. Nebudu tady zbytečně hnusný, přeci jen jsem vděčnej že děláš pro nás titulky, jen naprosto nechápu to co píšeš :) kdybys tam měla něco takového ty, tak bych ani neměl potřebu to řešit.

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Ouwen

Škoda, že máš potřebu si dávat do ikonky neestetické věci, které odrazují od čtení tvých příspěvků, a tedy i následné diskuze.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

KevSpa

S timhle problémem jsem se ještě nesetkal. Ale pro změnu mi někteří chválí mojí ikonku a psali mi to sami od sebe do zpráv, jsem rád že to vyvolává takové emoce :)

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

novoten

Já bych ten jeho spam ještě možná unesla, stejně to nečtu, ale koukat tu na tolik hnejsnejch čůráků v jeho ikonce, to je na mě prostě už moc.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Larushka

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

novoten

však, připustil jsem, že jsem docela ujel s tim spamem. A můj komentář bude asi dvacetkrát delší, tohle je obyčejný příspěvek do diskuze. Snažim se psát i dojmy a taky trošku doufám, že to se mnou tady někdo rozebere.

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Ouwen

No offense, ale z devíti příspěvků je sedm tvých. Samozřejmě na názor právo máš, ale tohle je spíš tapetování a přepisování případnýho komentáře směrem do diskuze, tak je na tobě, jak si to přebereš. 

na příspěvěk reagoval Ouwen, KevSpa

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

NightPorter

ten seriál je v mnoha ohledech solidní a první tři řady jsou kvalitní jízda, ale čtvrtá kolísá hodně. Škoda odfláklého desátého dílu, těšil jsem se na stealth akcičku, tiché likvidace a dostanu odfláklé přestřelky, kde nejde vidět ani zásad po střele.

na příspěvěk reagoval novoten, votrelcek

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

NightPorter

Asi ti to tolik nevadí, když na to reaguješ. To každej, kdo prostě nesouhlasí s kladným hodnocením, automaticky nikoho nezajímá a má psát jinde? Tohle je diskuze k Homelandu, kam píšu svoje pocity, jako každej jinej uživatel a postřehy. Chci o tom diskutovat, a uznávám že jsem trošku spamoval, ale polovina věcí píšou lidi na redditu a jsou to solidní perly.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Čtvrtá série je parodie na žánr drama. Náhody, nesmysly, protichůdné dialogy, zazdění Quinna (jestli nebude řádit na tý ambasádě, budu už vyloženě nasranej). Carrie je někdy rázná biatch, co si umí dupnout, jindy se chová jako kráva a bipolární porucha to neomlouvá.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

"Here comes baby no. 2!

"Carrie: "Hey Sis! Good news!"

"A chocolate baby to go with her ugly red haired white one LOL"

 

"She's so bipolar, she's a sex maniac. Terrorists just happen to be convenient in Carrieland. "

"What the fuck Carrie. Can you not fuck a terrorist for just one season? Seriously. "

Uživatel Ouwen smazal svůj příspěvek.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Tak mám rozjetou čtvrtou řadu a charakter Carrie se mi trošku začíná hnusit. Vůbec nevim co si o ní mám myslet. Někdy ty dialogy a chování vůči druhejm postavám mi přijde hodně nefér.

 

Quinn jako sebedestruktivní alkoholik co se snaží potlačit emoce, slast sledovat. Eliminace dvou parchantů v restauraci špičková, doufám že bude mít nějakej další souboj.

Larushka

Larushka (hodnocení, recenze)

Ouwen

Mě štvala jak herečka, tak postava. A ty dvě věci jsem nedokázala v tomhle případě oddělit... Vlastně mě štvala i Morena, ale ta se naštěstí vykoupila Deadpoolama.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Na netu čtu mnoho kritiky na Danu, ale mě přijde její postava kvalitně zahraná. Jakej máte na ní názor vy?

na příspěvěk reagoval Larushka

votrelcek

votrelcek (hodnocení, recenze)

posledne 2 serie strasna slabota uz by to mali ukoncit a ta 7 seria to bola rodicovska poradna ?

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Tak jsem uprostřed druhé série;

 

Quinn se zdá jako badass už od pohledu, doufám že se předvede v nějaké solidní bitce, nebo přestřelce. Carrie je hezká, místy je mi i líto jak je psychicky vykolejená, ale kvůli tomu mě Homeland baví. Vzpomínám na to nejlepší s Jackem Bauerem.

Mám slabost pro špiony, co během akce improvizují s dobrým úmyslem. Druhej díl, druhé série má skvělou akční scénu.

Baví mě kamera, co mě vtáhne do dění, Saul i Brody jsou super, plno zajímavých vedlejších postav. Jen dcera Brodyho mě nezajímá.

Jo, Homeland je jízda. I ty líbačky ustály. Pro mě pomalejší a modernější verze 24-ky.

Související novinky

Slavné značky se dočkají navázání

Slavné značky se dočkají navázání

17.03.2023

Sledování televize a potažmo streamovacích služeb je i po pandemii Covidu-19 a s tím spojených lockdownech pořád na vzestupu a není se tedy čemu divit, že produkční společnosti hledají stále více… (více)

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Breaking Bad, Fincher a Soderbergh ovládli Emmy

Breaking Bad, Fincher a Soderbergh ovládli Emmy

24.09.2013

65. ročník udělování cen Emmy, o nichž rozhodují členové The Academy of Television Arts and Sciences, nepřineslo žádné velké překvapení. Cenu za nejlepší dramatický seriál si konečně (a zaslouženě)… (více)

Reklama

Reklama