Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1942 vidělo mnoho obyvatel na nebi UFO. O několik desítek let později se mimozemšťané vracejí, aby ovládli naší planetu. Dovede lidská rasa odvrátit jejich útok? (pavels94)

Recenze (51)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Po megashitu Megapiranha vyrukovalo studio (pardon jedna nízká chatrč s jedním psacím strojem, co ani nezazvoní, když se blíží konec řádku) Asylum s napodobeninou Světové invaze. Ty vole. Ty krávo. Ty Asylume. To je zase hromada zhovadilostí, příšerností a ještě příšernějších příšerností. Máme tu stíhačky, co startují z polní cesty, vojenskou základnu, co vypadá třikrát hůř než zřícenina Trosky, ženského Deadpoola a samozřejmě ty nejlevnější vizuální efekty, co kdy byly k dostání. Když si koupíte k jídlu tuňáka v konzervě, jedno rajče a žitný chleba, máte dobrou večeři. Asylum za stejné peníze natočilo tohle. Nic z toho, co zde uvidíte, nevymyslel normální člověk. Pane Atkinsi, mohl byste mi říct, co máte dnes k večeři?? ()

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je film, ktorého vizuálne efekty sú niekde na rozpočte 40USD po zdanení (poprípade možno ani to nie ak sa im podarilo zohnať nejaký free program). Vojenská základňa v starom hangári. Tvorcovia budovu asi najskôr vyberali podľa toho, aby bola čo najväčšia. Bez ohľadu na to či ešte drží pokope. Hlavne nech je to kua veľké, však Los Angeles. Vojenské velenie v nejakej drevenici s vybitými oknami. Prvá pilotka stíhačky ktorú poznám čo má botoxové pery. Nekonečné zásobníky sú samozrejmosťou. Vo filme sa dozvieme zaujímavé veci. Napríklad, že stíhačky môžu štartovať na šotoline a skalách, že keď granát vybuchne asi 20 cm od auta, tak to ostane neporušené, že mimozemské roboty vyzerajú ako veľké mixery so samopalom na streche, že stíhačka môže havarovať tak, že sa zapichne do strechy a nejaví známky poškodenia, že kozmická loď sa dá zostreliť jednou guľkou a tá loď v zápätí exploduje, že sa dá z 50m výšky dopadnúť na rovné nohy, že niekto zo 40-tých rokov je poslaný do budúcnosti, aby bol poslaný do prítomnosti, že mimozemšťania obľubujú lentilky. No a to čo sa deje v materskej lodi, je proste epické a nezabudnuteľné. Film by mal byť žánrovo zaradený aj do kategórie horor. Miestami som sa fakt bál... o svoje zdravie. Keď to tak podtrhnem a spočítam, tak: 5%. Odpad! ()

Reklama

Shitonit odpad!

všechny recenze uživatele

Ninja Kunda versus E.T.mimozemšťan ! No do svatý díry, co to jako kurwa mělo bejt ?? Hrstka pomrdanejch mariňáků pobíhá semotamo a snaží se zachránit ten náš pojebanej svět před totálně totální emzáckou zkázou. No, to k ději. Dál to vymrdal už jen režiser, scénárijuš, ředitel kamerostroje a ten pičus, kterýho někdy něco tak vymrdanýho napadlo. Doufám že ho co nevidět napadne pěkně vypasená mimozemská obluda, a třímetrovým čurákem mu vymrdá prdel !!! Kurwa ! Hodinaapůl mýho pohodovýho lajfu je v totálně v totální mimozemský prdeli !!!!!! ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Nechci se reinkarnovat, přijít zpátky a potkávat tu zelený mužíčky." Zábavné sci-fi filmy má Syfy evidentně v malíku. V tomto filmu jsem se mohl uchechtat nad neschopným pilotem, který neumí vzlétnout, vojáka, co střílí na létající talíř revolverem, nebo ultra drsnou jednookou krásku s katanou, kterou porcuje vetřelčí lodě. Americké stíhačky startují z kamenolomu na štěrkovém podkladu! Tohle a spousta dalších drobností mě bavily opravdu náramně. Ale pozor, je nutné i tohoto filmu zcela vypnout mozek, jinak se zábava nedostaví. Super ošklivé efekty, amatérské herecké výkony, ohavná kamera i zvuk jsou jako obvykle samozřejmostí. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum obecně vždy pracuuje s hodně mizerným rozpočtem, který je vždy vidět úplně všude - v hercích, námětu, scénáři, lokacích, kulisách, režiséru, hudbě, kameře, technice, cateringu, ve všem. Ale tady, tady je to vše umocněno na desátou. Neuvěřitelné dialogy, naprosto zhmotnělý kreténismus. Asylum. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama