Reklama

Reklama

Hranaři

Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu sledujeme osudy dvou podnikatelských manželských párů, manželů Hložových a Slámových, které si rozhodně nemohou na nic stěžovat. Manželky vedou společně agenturu s hosteskami, Sláma má stavební firmu a Hlož zase bezpečnostní agenturu. Sláma se rozhodne získat stůj co stůj velkou stavební zakázku a zatáhne do toho i nic netušícího kamaráda. Proti Slámovi však stojí Spolek pěti, kterým sekunduje radní s přezdívkou Lulu. Sláma se rázem ocitne ve světě sledování, odposlechů, nedůvěry a nevyjasněných vražd. Atmosféra mrazivě houstne, nikdo nikomu nevěří. Hlož bojuje o záchranu přítele Slámy a poté vezme spravedlnost do vlastních rukou. Vše zpovzdálí sleduje podivný pan Bishop. Proč asi? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (399)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

To se zase česká kinematografie do něčeho pustila. A já nezazlívám Hranařům námět a celkový příběh. Popravdě si myslím, že to není zrovna nezajímavé téma. Bohužel je to ale natočeno dost naivně, přehnaně a bez silnější atmosféry. Herecky mě to asi spíš potěšilo, ale koukat na Etzlera a Brožovou bylo pro mě občasné utrpení. Mám s nima problém, a to se po tomhle filmu nezmění. Langmajer a Dlouhý paráda. Pak taky mi dost přišlo, že se to zkoušelo dost dorovnávat Holywoodu. V tomhle ohledu bych neřekl, že to je úplnej propadák, jelikož například kamera byla skvělá. Jen mi přišlo, že to tvůrci natahovali, námět špatně uchopili a nevyužili ten pravý potenciál, což je velká škoda. Snad příště. 45% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Obsadit do filmu celou seriálovou enklávu špatnejch herců nebyl zrovna dobrej nápad.Spousty z nich děsivě přehrává,navíc ta doslovnost v textech,kdy herci musej všechno s důrazem vyslovit,je až trapná.Navíc některý scény sou legrační(namontujem tam starý výřivky,to bude pecka)myslim že takovou kravinu by tyhle lidi neřešili.Z celkovýho pohledu bych ale ten film viděl tak na čtyřicet procent,dvacet šest je málo.40%. ()

Reklama

klida 

všechny recenze uživatele

"-Promiň." "-Ne, Milane, ty promiň." Nechtěně humorná koláž drsných výrazů, product placementu (Metro, Semtex, Radio Impuls, Peugeot, ...), luxusních obleků, katalogu kamerových systémů a osob sedících před nejrůznějšími obrazovkami. Smál jsem se nahlas, až se lidi otáčeli. Jediný zajímavý herec je Langmajer, který opravdu baví, nicméně ukrutně přehrává, čímž posouvá celý snímek ještě více do roviny parodie. Třískův otitulkovaný monolog v duchu "vyšší hry" pobaví. "Mladá fronta je to nejhorší, co nás mohlo potkat." ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Na příjemné jakože thrillerové korupčně-špionážní komediální pohádce je nejlepší české prostředí. 1) Herci i celé pojetí snímku působí jakoby šlo o nadsázku či parodii. Co já vím, možná jde..._____ 2) Paranoidní závěr v duchu "nejlepších" konspiračních teorií umocňuje celkový snový dojem z díla._____ 3) Výstižný koment Big Bear**._____ 4) Pokud bych měl film vnímat jako seriózní thriller z prostředí českých korupčníků a tajných služeb, dal bych mu jednu hvězdičku. Já se ovšem při něm vyloženě bavil, a to se počítá. Po druhém zhlédnutí potvrzuji tři hvězdičky. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Většina z dementků, co to hodnotí odpadem, jsou buď studentíci vybavení teorií nebo muklové někde z fabriky od pásu, a o opravdovém byznysu ví tolik, kolik Somálec o České republice. Kubík jede a Hranaři perfektně nastinují to, jak je tahle země prolezlá korupcí a že když někdo, kdo tahá za nitky, chce, tak zbaví se Vás jednou pro vždy! Jooo, státní tendery jsou nejvíc. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Unhošti. (dyfur)
  • Saša Rašilov nejml. a Tomáš Magnusek sa spolu stretli už vo filme Bastardi (2010). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama