Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šmoulové spokojené žijí ve své vesničce. Vše připravují na tajnou oslavu narozenin Šmoulinky. Tu v tento den každoročně probouzí noční můra, protože má obavy ze svého pravého původu. Kdysi ji totiž stvořil zlý čaroděj Gargamel (Hank Azaria), který s její pomocí chtěl všechny Šmouly pochytat. Taťka Šmoula to ale tehdy jen tak nenechal, Šmoulinku zachránil a udělal z ní pomocí kouzla plnohodnotnou členku své láskyplné rodiny. Gargamel se ale lehce nevzdává a od svého plánu nechce upustit. Stvoří proto další dva malé nezbedy, takzvané Neplechy, Vexy a Hakuse. Chce, aby unesli Šmoulinku z vesnice do světa lidí, kde zrovna čaroděj sklízí úspěchy se svou kouzelnickou show v Paříži. Jakmile získá Šmoulinku, má v plánu donutit ji prozradit složení lektvaru, kterým z ní kdysi Taťka Šmoula udělal modrou bytost. Pomocí lektvaru pak chce Neplechy proměnit v modré a z nich pak čerpat šmoulí esenci, díky které ovládne celý svět… (TV Prima)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (188)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Na okraj s novou postavou Vexy už nemohou být Šmoulové obviňování z propagace árijské rasy, jak jsem kdesi četl. Klasické slabší pokračování, ale jinak není moc co vytýkat. Je to natočeno přesně pro 3D, to je vidět i na 2D verzi - kamera je "blízko" a různé objekty a zpomalovačky (naštěstí jich moc není) tomu jen přihrávají. Celkově dobře zpracovaná seriálová předloha, i když je nacpána do lidského současného světa. ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Tak toto už se povedlo o chlup méně nežli počin první. Dokud jsme totiž byli v rovině cílové skupiny dětí mladšího školního a předškolního věku, bylo to ok - ve chvíli kdy jsou ale do filmu vsunuty hlášky a odkazy které této věkové skupině rozhodně určeny nejsou a cílí tak i někam jinam, začne to ve mě vřít a přestávám tolerovat skutečnost že se jedná o dětskou záležitost - úmysl autorů udělat Šmouly koukatelné pro ty "širší masy" zkrátka nejsem schopná docenit..... Nicméně nikdo tomu neodpáře, že děcka to žerou i tak ..... :-) ()

Reklama

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Dětinštější, jednodušší a prakticky po všech stránkách horší než první díl. Excelentní Hank Azaria opět nese celý film na svých bedrech a nebýt jeho, nebyl by pro mě důvod se na tento film dívat. Ostatní lidské herecké osazenstvo osciluje mezi mírným podprůměrem a naprostou katastrofou. Animovaní šmoulové jsou zkrátka standardní šmoulové, tak jak je známe. Naprosto přehnaně ultra-retardovaný Hakus mi lezl vyloženě na nervy. Gargamel to zachránil, jinak by to byl průšvih. 50% PS: Přiznám se, že pro mě bylo novinkou, že Šmoulinka je výtvorem Gargamela. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Jestli, že první díl si u mě vysloužil tři hvězdy, tak tady tomu nesahá možná ani po kotníky. Úplně zbytečné natáčet třetí díl. Tady vůbec, ale vůbec nejde o herce, protože nemají vůbec žádný prostor se projevit. Nevím, jestli je to více kreslené, nebo hrané. Jediní co vím je, že pro děti možná, ale pro diváky nad 12 let to snad nemůže uspět pozitivně. Zamrzí takové mrhaní penězi nad zbytečnostmi. ()

newstedson odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne nudné, bez štipky zábavy a hlavne dejovo nedotiahnuté. Katastrofálne herecké výkony hlavných postáv v kombinácií s úchylne vyzerajúcim Gargamelom a množstvom lietajúceho 3D odpadu po celom plátne, v podobe magických hviezdičiek a neviem čoho všetkého. Sám sa čudujem, že som pri tomto filme vydržal sedieť celých 105 minút a neodišiel som už niekde v polovici. Jednoznačný kandidát na odpad a myslím, že možno aj najhorší polo animák za tento rok. Veď uvidíme. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Becky G a Austin Mahone nahráli pro pokračování píseň "Magik 2.0". (KajusaK)
  • Sofía Vergara si v cameu zopakovala svoju rolu Odile Anjelou, ale jej scéna bola nakoniec vystrihnutá. (misterz)
  • Závěrečnými titulky snímek nekončí, po jejich skončení následuje ještě jedna scéna s Gargamelem. (Will_X)

Reklama

Reklama