Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šmoulové spokojené žijí ve své vesničce. Vše připravují na tajnou oslavu narozenin Šmoulinky. Tu v tento den každoročně probouzí noční můra, protože má obavy ze svého pravého původu. Kdysi ji totiž stvořil zlý čaroděj Gargamel (Hank Azaria), který s její pomocí chtěl všechny Šmouly pochytat. Taťka Šmoula to ale tehdy jen tak nenechal, Šmoulinku zachránil a udělal z ní pomocí kouzla plnohodnotnou členku své láskyplné rodiny. Gargamel se ale lehce nevzdává a od svého plánu nechce upustit. Stvoří proto další dva malé nezbedy, takzvané Neplechy, Vexy a Hakuse. Chce, aby unesli Šmoulinku z vesnice do světa lidí, kde zrovna čaroděj sklízí úspěchy se svou kouzelnickou show v Paříži. Jakmile získá Šmoulinku, má v plánu donutit ji prozradit složení lektvaru, kterým z ní kdysi Taťka Šmoula udělal modrou bytost. Pomocí lektvaru pak chce Neplechy proměnit v modré a z nich pak čerpat šmoulí esenci, díky které ovládne celý svět… (TV Prima)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (188)

dom156 

všechny recenze uživatele

Jednička byla krásné připomenutí legendárního seriálu. Tohle pokračování není zas tak špatné, ale něco velmi citelně tomu chybí. Možná míchat kreslené postavičky se skutečnými herci a ne zrovna dobrými, dělá tu pachuť na horním patře. Dlouho jsem váhal jak pojmout hodnocení a nakonec jsem se přiklonil k přísnějšímu hodnocení a snad i nedoporučení mé. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak vy ostatní, ale jsem se fakt šmoulově bavil! Příběh nosný a nápaditý, Gargamelovi jsem fakt ten úspěch přál, Vexy se mi strašně líbila a i když by se našlo pár nezbytných výchovných pasáží (otravný synek, linie s otcem), na druhou stranu, určitá naivita ke Šmoulům patří. A hlavně v triu Šmoulinka, Vexy, Hokus to fakt jiskří! A ani český dabing nebyl marný...některé hlášky byly naprosto luxusní! A to hlavně Gargamelovy! Jmenuju ty nejlepší: "Moje gargoule!" to by si zasloužilo cenu za výmysl a pak aspoň "šmoulholmský syndrom" :-D ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Animovaní šmoulové v reálném hraném světě tentokrát v Paříži - do poloviny filmu je to celkem nuda, která do děje moc nevtáhne, pak se z toho stane celkem strhující jízda s hromadou gagů, vyvrcholí to přestřeleným americkým finále s ohňostroji a nakonec to zachrání nějaká závěrečná pařba s chytlavým songem. Asi bych tenhle film nepotkal, kdyby mne nepřepadl sentiment k tomu dětskému seriálu z osmdesátek, ale jako jednohubka to není nejhorší. ()

newstedson odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne nudné, bez štipky zábavy a hlavne dejovo nedotiahnuté. Katastrofálne herecké výkony hlavných postáv v kombinácií s úchylne vyzerajúcim Gargamelom a množstvom lietajúceho 3D odpadu po celom plátne, v podobe magických hviezdičiek a neviem čoho všetkého. Sám sa čudujem, že som pri tomto filme vydržal sedieť celých 105 minút a neodišiel som už niekde v polovici. Jednoznačný kandidát na odpad a myslím, že možno aj najhorší polo animák za tento rok. Veď uvidíme. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Hraný šmoulové jsou krásně udělaný, ale taková zápletka byla už v jedničce, ztráta šmouly a vydali se pro něj, tentokrát šmoulinka. trochu mě to zklamalo, Gargamel jako věhlasný kouzelník?? :-/ Ta říše ve které žili původní šmoulíci ty německý se mi líbila, Gargamel s Azraelem na hradě kuli pikle, proč neudělali něco podobného z jejich "země"??? nevím. Zkrátka už mi není deset :-) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Závěrečnými titulky snímek nekončí, po jejich skončení následuje ještě jedna scéna s Gargamelem. (Will_X)
  • Becky G a Austin Mahone nahráli pro pokračování píseň "Magik 2.0". (KajusaK)
  • Sofía Vergara si v cameu zopakovala svoju rolu Odile Anjelou, ale jej scéna bola nakoniec vystrihnutá. (misterz)

Reklama

Reklama