Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

Compadre odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo sitcom mám tak nějak spojeno s Americkým seriálem přátelé..ano jsem rozmlsanec nejhrubšího zrna, ale když už kurva točim nějakej sitcom, tak by nemohl být aspon trochu kvalitní?? Seriál Helena absolutně postrádá vtip, vypadá, že je smatlanej na koleni a herecké výkony jsou na tom všem to nejhorší. Samozřejmě každá scéna a každej blebt přítomných "herců" je doprovázen hurónským nahraným smíchem, což vyznívá ještě víc trapně..tohle už netočte! ()

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Především vůbec nechápu, jak někdo může takovouto super "vtipnou" slátaninu vůbec pustit na obrazovky. Hmmm, možná bych se nad sebou měla zamyslet a spíš se ptát, jak tohle vůbec někdo může natočit!? Nebo pořád málo? Jak tohle vůbec někoho napadne a někdo se to odváží realizovat? No dobře, každému podle jeho schopností, každému podle jeho představ! ()

Reklama

Movie Maniak odpad!

všechny recenze uživatele

Nový sitcom - dobře, kopie americké Roseanne - no proč ne, výsledek - hrůza děs. I přes celkem známa jména je herecký výkon tragický. Nakolik je to způsobeno samotnými herci, režisérem nebo scénářem to nevím, ale jako celek je to nevermore. Dokážu pochopit autory, že míří na určitou skupinu diváku, s tím je spojen i určitý okruh problémů, které řeší. Ale musí to vyznít vtipně a bezstarostně. Ne tak, že se člověk chce odreagovat a nakonec jde od bedny s ještě větší depkou. Jo a nejvíc mě na tom všem štval ten přidávaný smích v místech, které asi měly být vtipné! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

A vlastně to všechno nezačalo tak úplně špatně......nebyl to si sice Comeback (a už v žádném případě nějaký zahraniční seriál), ale něco z něho jsem tam stejnak cítil. Celé by se to vlastně dalo rozdělit na dvě části ohraničené událostí, kterou jsem pracovně pojmenoval "škatule, škatule hejbejte se". Výměna Marthy Issové za Petru Hřebíčkovou, Jana Maršála za Filipa Antonia a Martiny Kavanové za nikoho znamenala nakonec i výměnu snahy za rezignaci......když už jsme si koupili lístek, tak vydržíme až na konečnou, ale o dobrou náladu v kupé ať se starají jiní. ()

voleman odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha tak tohle je opravdu čistej odpad!!! Viděl jsem asi 10 minut z jednoho dílu a ty super trapný vtipy a výstupy jednotlivých herců, kteří se nějakému komediálnímu nebo hereckému talentu vyhli velikým obloukem, opravdu nedali vydržet. Nechápu jak se při takovémhle pořadu dokáže někdo bavit. Comeback se dal ještě v pohodě sledovat a byl i celkem vtipný, ovšem tohle je opravdu příšerné. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • V epizodě "Zápas" hází Helena (Sandra Pogodová) koulí, ale v dalším záběru na dráhu má koule jinou barvu. (TheStitch630)
  • V epizodě je zmíněno rychlé občerstvení Happy Chick – tento fiktivní fast food se objevil už v seriálu Comeback (od r. 2008). (fiLLthe3DD)
  • „Sitcom je mi herecky velmi blízký. Při natáčení se navíc sešel skvělý tým, složený převážně ze známých a kamarádů. Role Heleny, tedy matky, která má tři děti, byla pro mě zcela novou polohou,“ řekla Sandra Pogodová, která ztvárnila roli Heleny. [Zdroj: topvip.cz] (SONY_)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama