Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka hvězdné lodi U.S.S. Enterprise zkoumá nejvzdálenější kouty a nezmapovaná místa vesmíru. A zde se setkávají s novým, záhadným nepřítelem, který je i celou Federaci vystaví těžké zkoušce. (CinemArt)

Videa (30)

Trailer 5

Recenze (823)

sheen 

všechny recenze uživatele

Pokud bude kvalita SW upadat a budou jen tupě kopírovat předešlé filmy, tak se ze mě snad stane Trekkie (ne, nestane:). Každopádně nový Star Trek mě sedl daleko více než Star Wars. Lin tu přehnanou akci prostě zvládá na jedničku. Jako velké plus beru, že Karl Ubran = Bones dostal více prostoru a jeho úseky spolu se Spockem jsou prostě boží. Live long and prosper. [Imax 3D] ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Za mě asi nejhorší díl série. Ale kdyby každý nejhorší díl série vypadal takhle, budu chodit do kina obden. Třetí Star Trek bohužel operuje s ne moc zajímavým příběhem, který nikam moc neposouvá postavy, jejich vztahy nedostanou příliš prostoru (i když herecky jsou všichni ve svých rolích parádně usazení) a reálně se tam vlastně nic moc neděje. Prostě taková historka o partě z Enterprise, která která „zase“ narazila na magora, co chce „zase“ zničit všechno hezké ve vesmíru. Prostřední část, kdy se víc mluví než střílí a bojuje, je tak malinko nuda, ovšem začátek a konec to bez problémů vynahradí. To, že akci Justin Lin umí, jsme věděli všichni, ale úvod, v němž to Enterprise ošklivě schytá, je neskutečně strhující scéna, která zvlášť v IMAXu totálně vynikne. Stejně jako explozivní finále, u něhož jsem se jako fanoušek Beastie Boys usmíval jak idiot. Škoda trochu odfláklého záporáka a bolavých logických děr, ale to všechno tak nějak k letnímu blockbusteru patří. Takže pokud chcete velký, hlasitý, svižný, efektní a zábavný film, je nový Star Trek ideální. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Předchozí dva Star Treky luxusně nakoply značku, ale jak naznačovaly nevýrazné trajlery, trojka je zklamání. Sledovat letos vyhořelého Batmana bylo o dost zábavnější než sledovat vyhořelého Kirka. Nebavilo mě tu prakticky nic - nahozené vztahové problémy, nová mise, akce, blockbusterově nenáročný humor... i proto, že mi to celé přišlo hodně okoukané. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

D O B R O D R U Ž S T V Í aneb ja normálně zjišťuju, že aby byl člověk opravdu šťastnej, potřebuje k existenci nákladný sci-fi blockbustery s epickou výpravou, na kterejch jsou ty prachy fakt vidět. O to větší je to pak totiž zábava, žeano. Neskutečně uvolňující trip a film, kterej prodlužuje život. Zaručeně. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Patlal Lin vrací úder. Pravdou ovšem je, že ho Pegg a spol. moc nepodrželi, protože z tuctového námětu vytěžit blockbuster sezóny asi vážně nejde. Do neznáma každopádně působí brutálně schizofrenně, když úvod a závěr představuje CGI orgie, které režírovali leda lidi od počítačů, a prostředek je nudná televizní konverzačka postrádající děj i pořádné svícení. Ve výsledku zmatečná nuda jako prase, která subjektivně působí dvakrát delší. Hej, tím je to vlastně podobné úplně prvnímu celovečernímu Star Treku! Tak to asi OK, kruh se uzavřel! ()

Galerie (142)

Zajímavosti (36)

Související novinky

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (více)

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

Jak to vypadá s filmovým Star Trekem?

12.01.2024

Je tomu už téměř osm let, co do kin dorazil zatím poslední filmový Star Trek s podtitulem Do neznáma. A zatímco o přímém pokračování série v hlavních rolích s Chrisem Pinem, Zacharym Quintem a Zoe… (více)

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Tarantino a krvavý Star Trek?

Tarantino a krvavý Star Trek?

08.12.2017

Loňská sci-fi Star Trek: Do neznáma vydělala o 120 milionů méně než její předchůdce, což v Hollywoodu obvykle znamená stopku. Chystaný čtvrtý film s posádkou Chrise Pinea se tak přestal řešit (měl v… (více)

Reklama

Reklama