Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 7

  • USA Furious 7 (více)
Trailer 1

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (1 372)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"OH, I'M SORRY. 2 BUILDINGS, INSULT. 3 BUILDINGS, HONOR." ---------- Znovu mám zopár podradných dôvodov, prečo sedmu nezakopať až pod zem všetkých odpadov (takúto vetu som mal napísať radšej k predchádzajúcemu filmu, tam pasuje viac) – sme späť na 1327, späť je aj Hector alias "mexická" legenda Noel Gugliemi, Tokyo a Sean so svojou zabudnutou, no brutálnou Silviou S15 Spec-R, skladba 'Six Days' z trojky, hromada flashbackov a... ten... koniec... Neviem, čím to je, ale už od samého začiatku som mal pocit, že tento film je proste záverečná, ende, finito. Uzavrelo sa mnoho (teoreticky všetky) otvorených záležitostí, z veľa dialógov aj scén bolo pocitovo cítiť koniec (aspoň teda pre mňa – a toto celé som si hovoril paradoxne niekedy v polke filmu pred samotným "uzatváracím finále" a ešte predtým, než mi doplo, že vlastne P. Walker zomrel). Ako nehneval by som sa ani trochu, ba priam naopak, keby sa tieto rýchle a zbesilé dobrodružstvá skončili sedmou a podľa mňa ani nikto na svete, okrem teda exekutívy v Universal Pictures. Neviem si ani predstaviť lepšie zakončenie a predčasne myslím, že je úplne jedno aká bude deviatka či desiatka, také zakončenie ságy, aké potenciálne poskytla sedmička, už nebude... ♪♫ ♪♫ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nemôžeš niekomu povedať, aby ťa miloval.“ Prvému dielu som dal 4*, ale následne sa mi páčila už len tokijská trojka a zvyšok nijako extra nie. Nemám rád, keď sú grázli a kriminálnici romantizovaní a majú plné huby kecov o sile rodiny, priateľstva, cti a odvahe. Pre mňa sú to ko*oti a nepáči sa mi, keď sú takéto agresívne nuly vydávané za vzor mládeže. Trápne? Zabite ma. Takže som bol skeptický. Nepomohlo ani úmrtie Paula Walkera, jedného z najneviditeľnejších hollywoodskych hercov. K tomu nemastný-neslaný Statham a nesympatické, premúdrené reči o etike od ľudí, ktorí každodenne porušujú zákony. Potom sa to ale rozbehlo. Hanova smrť, The Rock sa pobil so Stathamom pôsobivejšie, ako predminule s Dieselom, akcia v horách a mrakodrapoch fajn (bodaj by nie za 190 miliónov) a ako bonus cool Djimon Hounsou a cool Kurt Russell (ktorý v jednej scéne povie slovo „vec“!). Pred finále bohužiaľ tempo poľaví a všetko je napratané nelogickými kiksami (ako vedel, v ktorej sekunde má skočiť z mosta, aby trafil dron?). Našťastie v poslednej chvíli na scénu napochodoval The Rock s rotačákom, Diesel a Statham sa brutálne „poulične“ pobili a v Dominikánskej republike („Všetko bude odteraz iné.“) som si azda i troška poplakal. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Sedmička bývá šťastné číslo. Během natáčení však tragicky zahynul Paul Walker a série přišla o jeden základní stavební kámen. Hlavně na zvláštním závěru je vidět, že vymyslet předčasnou rozlučku nebylo jednoduché. Naštěstí Khalifa a Puth dodali skvěle padnoucí song. Macho diváci si navíc znovu přijdou na své. Krásku Gadot vystřídala Emmanuel, drsňačku Carano zase Rousey, a když nemohl jeden Shaw, naskočil druhý. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

O řadu níže přede mnou v kině seděli Pavel Soukup, Isaac Newton a primář traumatologie a všichni tři celou dobu jen nevěřícně kroutili hlavami.. Testosteronová jízda? Srovnatelné vzrušení zažívám při vjezdu do myčky. F&F7 absolutně nemá hlavu a pata v podobě předimenzovaných akčních scén je ta Achillova. Čekal jsem, že s novým talentovaným režisérem přijde nový směr, ale ať je to Lin nebo Wan, rozdíl nebyl rozpoznán. Vlastě jo, jedna změna by tam byla. Za ty neustálé mentorské kecy jsem měl sto chutí fláknout Toretta přes ksicht výfukem, ale asi by to nemělo smysl, když u něj prudký úder do hlavy klíčem číslo 32 má stejný efekt jako proud vzduchu při fénování. Tajně jsem doufal, že Domově partě zatne tipec odtahovka Statham, ale tohle by dokázala asi jen naše D1.. P.S.: Závěrečné goodbye Walkerovi proběhlo decentně. Jen jsem měl pocit, že ti tři přede mnou mumlali něco jako: „Proč si nás neposlouchal, Paule…“ ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Podle těch tržeb to vypadá, že v brzké době zaplaví média rozostřené noční fotografie podivného ťamana, jak někde v Malibu stříhá brzdové hadičky u červeného Poršáka. Kromě Pavlíkova postmortem marketingu se totiž oproti šestce změnilo pouze to, že štafetový banán převzal jiný opičák. Jinak jde o naprosto stejnou sériovou sračku zejména pro barevné týnejdžry, kterým bylo líto, že žádný z Evendžrů není negr nebo Portorikánec, „umně“ kombinující ten nejhnusnější patos s rádoby kůl MTV videoklipy čokoládových recitátorů, u níž jen čekáte, kdy se objeví Bamblbý s Ajronmenem, aby rozpoutali ještě větší digitální bordel. Ačkoliv spektakulární akce hraničí s masturbačními fantaziemi šíleného rákosníka, Turek je vynikající bedgej s potenciálem definitivně vyhladit Naftovy parťáky, jemuž jsem celou dobu fandil, aby zabránil osmičce, a po dlouhé době konečně někdo zase pořádně vyvenčil šarmantního Kérta, nic z toho nepřebije těch osmdesát minut povrchních, kýčovitých, žluklých, zdegenerovaných pseudokulturních zvratků okolo, kazících vkus našich dětí a i mnohých slaboduchých dospělých. Vzhledem k tomu, že při téměř totožném pafilmu zmrd zacinkala téměř dvojnásobně, být panem Naftou, raději jezdím na natáčení dalšího pokračování emhádéčkem, aby mě nakonec taky nemusel doglumovávat Endy Serkis. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (88)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 353 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 1515,3 mil. (NIRO)

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (více)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (více)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (více)

Reklama

Reklama