Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl předchozí Kameňáky ví, co ho čeká.Tak proč Ti co dávali předchozím dílům odpad se přemohli a dívají se i na další díl? Chatrná příběhová rádoby kostra tu jakž takž je a pár vtipů je dokonce i vtipných. Většinou však mají k pobavení daleko a jen tak vyšumí do ztracena. Celkově jsem byl mile překvapen, neboť to mohlo být i horší. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA - Nejhorší film, co jsem za posledních x let viděl a to mám pro české filmy slabost. Nehorázná blbost. Neuvěřitelná nuda. Trapnost. Režisérův smysl pro humor na bodu nula. Poupravený soundtrack z předchozích dílů - ubohost. Velké množství školních scén s mladými herci - proboha, to jsou kecy. Tak asi tak nějak bych v heslech vystihl poslední Kameňák, který však s kameňáky (známými či méně známými vtipy) neměl nic společného a jen parazitoval na názvu. Bylo jednoznačně vidět, že pan Troška se tohoto projektu nikterak nezúčastnil. Jedna hvězdička pouze za velké množství známých herců. Ti však díky dementnímu scénáři film vůbec nezachránili. 20% ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Buď se mi předchozí Kameňáci nezdáli tak strašní nebo se můj filmový vkus podstatně změnil, protože čtvrté pokračování je zhovadilost jak trakař! Vtipy a gagy nejsou zdaleka tak vtipné jako u předchozích dílů, ale především 4 mnohem víc působí jako pouhá kompilace vtipů bez ladu a skladu, pointy a celkového pojícího příběhu. Na a v neposlední řadě je to strašně vlezlý a blbý :D. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Náhoda ?? Náhody neexistujou, Pepane, to si pamatuj !!" Jo, taaaak !! Tak proto jsem se nakonec při sledování tohohle tuzemského filmového hnoje ani jednou nezasmál, což je asi dost smutné vzhledem k počtu pokusů nabídnout divákovi, když už nic jiného, aspoň jeden slušný vtip.. Vlastně ne, přiznám se, jednou jsem se řádně uchechtl, nikoliv však jakkoliv funkčnímu vtipu, ale spíš hlášce dospívající dcery uprostřed běžného v rámci celku zbytečného dialogu: "Byla jsi ve sprše ??" - "Ne, v koupelně prší !!" ;) A o čem, že tahle hrubá taškařice vlastně vypráví ?? Příběh, s jehož předstíráním se odvřeštivší trilogista Zdeněk Troška alespoň trochu obtěžoval, zde vlastně už tentokrát schází docela, což se zřejmě tvůrci divákovi snažili vynahradit obskurními hudebními předěly Walda Gangu mezi posledními zbytky nepoužitých anekdot a očekávaným product placementem všeho druhu, takže není ani co rozebírat.. Po všech stránkách ušmudlané řemeslo svádí dohromady ty největší celebřitní postavičky současnosti i odpudivé baviče a dělníky humoru ze secondhandu, když z těch Pomejí vyčnívá snad jen potrat Pavel Novotný s Milanem Pitkinem, při pohledu na něž jednoho napadá, že českému filmu snad už nemůže být ani hůř !! Ale on se stejně vždycky objeví nějaký Nová(če)k, který vás přesvědčí o omylu !! Marcel Bystroň se naplno v celé své scénáristické nahotě ztrapňuje před celým národem, když nechává dva potulné morgoše recitovat ty přestárlý hlody střílející do jejich vlastních řad nebo třeba jen krade motivy z amerických teenagerských komedií a nechává tak mlaďochy lovit bobříky, ačkoliv bobříka odvahy tu podstupuje jen a jen myslící divák, sekunduje mu u toho definitivně peklu propadnuvší rádoby režisér Ján Novák, ostatně on už měl k tý pekelný bráně dávno Klíček.. Pravdou ovšem zůstává, že čtvrtý Kameňák už nikoho neštve, protože tenhle brak nejbrakovitější prostě jen neskonale nudí, možná už jsem však pouze naprosto otupen všemi těmi nepochopitelnými pokračováními, přes všechny ty hlasité nevtipné odkazy všeho druhu, s billboardem na Babovřesky 7, dej Bůh se jich nedočkáme, i tím vztyčeným prostředníkem v závěru v čele, protože všechny tyhle pokusy v podobné šmíře tak nějak logicky postrádají funkčnost.. Mimochodem skutečnost, jak moc Kameňák 4 tiše zrcadlí castingem, interiéry i spoustou motivů Bastardy Tomáše Magnuska, který zas a znovu hraje učitele, byť sám se nedoučil stále zhola nic, mě děsí, protože jedná-li se o nějakou novou produkční kliku, máme se ještě opravdu na co těšit.. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Jako dobrovolný, přátelský a mnohokrát zodpovědností oceněný asistent mentálně retardovaných dětí speciální školy, jsem se jednou rozhodl si se čtyřmi dětmi, které mám ve svých volných chvílích na starosti, udělat příjemné říjnové odpoledne tím, že si zajdeme do kina na nenáročnou komedii z našich luhů a hájů. Děti jsem teple oblékl, protože venku už je přeci jen chladněji a společně jsme nadšeně vyrazili. V kině jsem je, rošťáky jedny moje, vybavil lízátky, popcornem a coca colou a šli jsme se posadit. Samozřejmě jsem předtím navštívil profil filmu, ale hodnocení jsem nepřidával žádnou váhu, neboť jsem věděl, že většina zdejších hodnotících jsou upjatí kreténi... nejsou! Již v prvních minutách mě přepadl ledový pot, valící se po mém obtloustlém zpoceném těle. Dostavila se mi neuvěřitelná úzkost a hrůzou se mi ježily chlupy v rozkroku. Vítek s Honzíkem zatím jen vydávali skřeky dinosaurů a vzájemně si vylupovali šušně z nosu, které pinkali na pleš před námi sedícího staříka. Z té čiré trapnosti, která z plátna sálala tak silně, že mi ve vzduchoprázdnu vlála patka, ve mně vřely všechny tělní tekutiny a pomalu se draly do mých střev. Monika si nepřetržitě sahala přes teplákovku do rozkroku a Markéta si po obličeji rozmazávala její sliny. Abych se začal urychleně soustředit na něco jiného, pleskl jsem přes xicht pterodaktyla, který začal hlasitě vyzývat k boji vysokorychlostní letouny. Propadl jsem panice! Morávková nechtíc polehoučku topořila mé genitálie zrovna ve chvíli, kdy se mi Markéta posadila na klín, protože už nemohla nadále čichat kundí odér své přisedící kolegyně. Mezitím mi v análu projíždělo hovno tam a sem a Vítek dostal epileptický záchvat. Jako rodilý záchranář jsem dokázal bleskurychle zareagovat a s chladnou hlavou jsem odhodil Markétu na stěnu, načež začala krvácet z hlavy a omdlela a já mezitím bojoval o život mrtvého mentála Vítka. Honzík s Monikou utekli zadním vchodem za doprovodu autentických zvuků strategického bombardéru B-52 a já se nečekaně posral. Pro všechny méně chápající mentálně postižené retardy: nechoďte na tento film! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Na stěně ve městě je možné zahlédnout plakát s nápisem "Babovřesky 7" odkazujícím na Troškův film Babovřesky (2013). (JasonIX)
  • Exteriér "kameňákovské" Tyršovy školy se natáčel v Praze 5 v Jinonicích. Filmová Pohřební služba ADIEU z Mělníku se ve skutečnosti nachází ve Svatováclavské ulici, kde je dnes Café bar Tamara. Pohřební služba zde nikdy nebyla. Obřadní síň se nachází na Chloumku v kostele Nejsvětější Trojice. Klub, kde má vystoupení skupina Walda Gang, se nachází ve skutečném klubu Stará Mydlárna na Mělníku. Ve filmu je vchod na náměstí Míru, ale ve skutečnosti se klub nachází asi o 250 m jinde. (ČSFD)

Reklama

Reklama