Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (645)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Místo iritující sračky snižující IQ a příčetnost to byla jen (něštěstí velmi krátká) nuda. Takovej výkon si jednu hvězdičku zaslouží, ne? ;-) Pořád je to trapný a naprosto nevkusný dno český kinematografie, ale pro mě to je nejlepší díl série. Je vidět, že tenhle počin netočil Troška. What do you do with a drunken sailor?!? ()

juta 

všechny recenze uživatele

Troška je pryč a hned slušná série o vtipech je fuč. Tohle jen parazituje na názvu "Kameňák", protože to s Troškovou trilogií má jen pramálo společného. Málo vtipů, u některých jsem se sice zasmál, to jo, ale že by tohle mělo nějaký děj jako u trilogie se říci nedá. Co se taky dalo čekat že, když to točí slovák bez zkušeností s filmem? ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Herci se nesnaží hrát. Příběh se nesnaží vyprávět. Vtipy se nesnaží být vtipné - jenom tam jsou a divák jich většinu zná už léta. Plakátové varování "Od producentů Kameňáků a Babovřesek" zafungovalo špatně a já se naivně zkusil přesvědčit, zda se s Troškovým odchodem od nechvalně proslulé značky něco změnilo. Nezměnilo. Pokud si chcete otrávit pár vydařených anekdot, které v obrazové formě nefungují a tvůrci je navíc natočili jako banda nesvéprávných lemplů, směle do toho. P.S.: V tomhle filmu se objevuje celá plejáda herců a jiných "umělců", kteří by pro vlastní dobro měli být evakuováni z plátna. Dlouhodobě. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrovolně jsem dnes podstoupil 88 minut trvající lobotomii.Jednička ještě šla, na jedno podívání s velkou dávkou sebezapření a spoustou alkoholu v krvi se daly vytlačit 2*, další dvě stejně debilní pokračování už se nedali skoro ani dokoukat, snad jen dvojka díky Genzerovi a výtečnému Lauferovi.No a z ničeho nic se tu objevil 4tý díl, bez pana Trošky, který momentálně vykálel do kin pokračování další české filmové župmy Mrdkovřesek.Ján Novák za mohutné podpory pana Homejeho vytlačil z hoven další přebarvenou sračku natočenou na digitální kameru z televizních novin, když zrozvna Lucka Borhyová a ten leštič bot nestraší české vymaštené občany sérií zaujatých a překroucených informací.Už ve trojce byl zoufalý nedostatek vtipů a ve čtyřce snad ani žádný není.Děj, jestli se to dá tak nazvat by stěží stačil na amatérský kraťas party zhulených vidláků a jim se to podařilo rozvléct na 88 minut nesnesitelně dlouhých minut, u filmu jsem stihnul upéct rybu, umýt nádobí, zamést a ještě se vysrat a vůbec o nic podstatného jsem nepřišel.Jak se proboha někomu povede sehnat peníze na něco tak příšerně strašného nepochopím a už vůbec nechápu ani jednoho dementa z těch 170 tisíc hovad, které utratili 139,- za takový shit v kině.Naprosté dno české kinematografie, hamba, stud, křeč, trapnost a zoufalost v jednom...ve čtvrtém Kameňáku.Martin Dejdar se definitivně stává nejhorším stvořením na téhle planetě a to jsem ho kdysi obdivoval, jak se na sebe může podívat do zrcadla potom, co hraje ve filmech jako Šukal jí léta, čí učitel ekonomiky a zároveň se objevit v nečem, za co bych se styděl i já, jako amatér.Hold účty někdo platit musí, ale můžu ti Dejdare říct a i ostatním celkem zvučným jménům, běžte raději za 8500,- makat na pokladnu do Hypernovy, nebude to taková ostuda a zneuctění vašich předchozích hereckých výsledků jako tahle nesnesitelná sračka.0%. ()

javak810i odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí tohoto skvostu mě docela mrzí, že z mých původních plánů, jak si čtvrtý Kameňák vychutnat, nakonec sešlo. Každopádně už ho mám za sebou. A jaký tedy byl? Předně nemůžu přesně říct, jestli byla absence Zdeňka Trošky na režisérském křesle na škodu, či ne. Ale spíš se přikloním k tomu, že i samotný Zdenda tentokrát uznal, že do třetice všeho špatného stačilo, a tak se čtvrtého pokračování chopil tým producentů předchozích dílů, nově s novou posilou - zadluženým Pomejem. Kde tahle partička vzala scénář? Čert ví (pun intended). Mám pocit, že se jednoho dne tajně vplížili před Troškův barák a prohrábli mu popelnice. Kvalitě výsledku by to odpovídalo. Jestli byla původní trilogie alespoň trošku vtipná a vykazovala náznaky nějakého děje, tak o Kameňáku 4 se to říct nedá. Frekvence vtipů rapidně klesla a s nimi i jejich úroveň (ano, jde to). Většinu z nich již budete určitě znát a i kdyby ne, tak stejně neuslyšíte nic, co by nedokázalo vymyslet pětileté děcko (a samo by se tomu nejspíš nesmálo). Nejlepší "kameňák" asi zazněl z úst Martina Dejdara: "Vrazím ti takovou, že tě ani ten tvůj gůgl nenajde." Starý a trapný? Ne tak docela, ve filmu se mu smáli samotní herci a dokonce byl oceněn i gongem. Bravo. Děj byste zde hledali taky marně. Místy jsem měl pocit, jestli se při postprodukci něco nestalo střihači, jelikož jednotlivé scénky na sebe jen málokdy navazují a většinou jsou do filmu zakomponovány úplně náhodně, jen aby posloužili svému účelu - třeba dvojce romů trousící vtipy o cikánech. O hereckých výkonech by se toho dalo taky hodně napsat. Řeknu jen to, že u většiny "herců" to vypadá, jako by jim někdo do sluchátka četl scénář a oni ho jen opakovali. Korunu tomu všemu nasazuje soundtrack, který se skládá pouze z jediné skladby - špatné variace na Drunken Sailor od Walda Gangu. Lehce křečovitý úsměv na tváři mi vykouzlilo snad jen cameo Tomáše Magnuska na střelnici, který při vyjmenovávání jmen svých "bastardů" zuřivě pálil na terč. A ve finále pak odkaz na slavnou scénku z Kill Bill, končící vztyčeným prostředníčkem. A to je přesně to, co ode mě tohle znásilnění české kinematografie dostane. Odpad odpadů. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Kohnovi měli v minulých dílech syna a ne dceru. (JT19)
  • V úvodní scéně diskuze Pepana (Václav Vydra nejml.) a Leo Kohna (Josef Laufer) má Pepan špatně hodnost majora. Tato hodnost má správně velkou hvězdu uprostřed a ne malou hvězdu ke kolejnici. (Horryx)
  • První film série, kde nezazní legendární hláška: „Seš blbá.“ (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama