Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsmutnější u tohoto ""filmu"" je, že si tuhle píkovinu tvůrci mohli dovolit, protože věděli, že český národ nezklame a vesele si to naštráduje do kina. Za tohle by zaplatil jen opravdový blázen. On už ten nápad vytvarovat pochybný příběh z vtipů je neskonale patetický, ale tady divák jednoduše nevěděl, jestli byl právě pronesený dialog vtipem, který mu nedošel. "Od čeho máš zapatlanej ten monitor? Vstávej, je snídaně." - Asi takhle to vypadalo celou dobu. Herce bych vyhostila jen za to, že se zúčastnili. Ale pravda, pak by nám tu už žádní "herci" nezbyli. Tohle je jednoduše odpad české kinematografie a já se jen modlím, aby to neviděl nikdo ze zahraničí...Pokud ano, tak bych se nedivila, kdyby na nás někdo shodil atomovou bombu... Omylem. Tento film bych doporučovala osobám se sklony k sebepožkozování. Bolí to daleko víc. A delší dobu. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Troškovi po třetím dílu došlo, že točí kolosální sračku a na čtvrtý díl hodil bobek, ale série Kameňák je jako šváb. Ta kurva přežije snad všechno. Kameňák tedy na režisérské seslo nasadil páná Jáná, co má rád čárky nád káždým "á" co má ve jméně a série mohla směle pokračovat, jelikož tvůrci ví, že my dementi, co na to stále jen nadáváme, se stejně zase necháme ukecat a mrkneme na to. No a maj pravdu...mrkněte se doprava - čtu tam 9 307 !!! hodnocení...a ODPAD jasně vede. Přitom kdyby se s tím někdo chtěl fakt srát, tak přijde na to, že drtivá většina lidí, co dala ODPADY tomuto dílu, dala ODPADY nebo max 1* dílům předešlým (ahooooj Majkýýý) . Tak nevím kdo je dementnější, jestli série Kameňák a nebo my, že na tu sračku stále čumíme a já kráva se jednou přistihnu, že sázím odpad filmu s názvem Kameňák 38, kde bude hrát vnouče Vydry už dědečka a já to budu sledovat v domově důchodců, napůl hluchá, napůl slepá a stále dost debilní abych u toho trávila čas. Za vymytí mozku a degeneraci Kví Kvé nás devíti tisíc, dávám 1* PS : No ty krávo co to vidí mé šikmé oko??? Vánoční Kameňák letos bude? TO MUSÍM VIDĚT :-DDD Kurva já to říkala.... ()

Reklama

Peytl

všechny recenze uživatele

Plameňák. Hudba, haha, Walda gang...přes vydru a upíra až k nechutnému, zvratkyvyvolávajícímu a duše zachraňujícímu panu Pompeje, kterýžto dělá ostudu mému rodnému městu. Snad jen štěští, že ta Lucie je jen Černá...jinak samá lepší společnost a štětky z ulice, že, Švejku? POMpeje, koho mi to, kurva, připomíná...zapracuji na tom , a pak všem povím ftípek, že se prochčijete jak sněhuláci. Jo, a kdo mě smaže, dostane přes nozdry trámem s hřebíkem. Rezavým...ne trámem, hřebíkem. Ty voe, rezavým hřebíkem...ale co bych to vysvětloval intošům, no ne? ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadá, že se díváte na amatérský film se špatnými výkony. Jediné plus na celém filmu jsou mladí herci, kdyby tam byli jen oni a kdyby alespoň pár vtipů bylo vtipných, jednalo by se o mnohem lepší film. Ale takhle mám pocit, že mi odumřelo pár mozkových buněk a to nejsem oproti podobným filmům vyhrazen. Téměř ani jednou jsem se nezasmál a trapnost bohužel vítězila. A nesnášim ty předabovaný herce, u kterých to jde tak moc poznat (Lucia Molnárová)! ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Já už si ty předešlé díly moc nepamatuju, ale takhle vzdáleně z nich mám blbej pocit. Téma nějaké erektivní vody bylo vyloženě trapné. Tady to už na tom stavěné není. Tady to není stavěné vůbec na ničem. Několik rozehraných témat, ale žádné dohrané do konce. Film je tak o ničem. Trapně mi z výsledku není, ale jsou to prostě jen natočené vtipy a nic víc. Jako film to tak nefunguje, ale když něco smysluplného od toho člověk očekávat nebude, tak vyloženě nasraný z toho snad taky nebude. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Slovenská herečka Lucia Molnárová neovládala češtinu, a proto je v českých filmech při postsynchronech vždy předabována. Tentokrát její postavě Kamilky Kohnové propůjčila svůj hlas Ivana Korolová. Romy Tibora (Milan Gumár) a Etelu (Edita Bandyová) nadaboval Marcus Tran, který ve filmu zároveň hraje, protože originální hlasy herců se produkci nezdály dosti romské. A Džoržinovu přítelkyni (Eva Perkusová) nadabovala Veronika Veselá. (funhouse)
  • Hned první natáčecí den došlo k nepříjemné nehodě. Aby autoři natáčení zahájili stylově, rozhodli se šampaňským polít klapku, čímž chtěli první den natáčení pokřtít. Elektronická klapka za 60 tisíc korun se se šampaňským příliš nepřátelila a její tvůrci ji tak hned první den zničili. (Dlee)
  • Autoři hudby, skupina Walda Gang, obsadila ve stejném roce, v němž byl uveden film, 3. místo v soutěži Zlatý David. Tato soutěž vyhlašuje každoročně anketu o největší hudební paskvil. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama