Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA - Nejhorší film, co jsem za posledních x let viděl a to mám pro české filmy slabost. Nehorázná blbost. Neuvěřitelná nuda. Trapnost. Režisérův smysl pro humor na bodu nula. Poupravený soundtrack z předchozích dílů - ubohost. Velké množství školních scén s mladými herci - proboha, to jsou kecy. Tak asi tak nějak bych v heslech vystihl poslední Kameňák, který však s kameňáky (známými či méně známými vtipy) neměl nic společného a jen parazitoval na názvu. Bylo jednoznačně vidět, že pan Troška se tohoto projektu nikterak nezúčastnil. Jedna hvězdička pouze za velké množství známých herců. Ti však díky dementnímu scénáři film vůbec nezachránili. 20% ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Buď se mi předchozí Kameňáci nezdáli tak strašní nebo se můj filmový vkus podstatně změnil, protože čtvrté pokračování je zhovadilost jak trakař! Vtipy a gagy nejsou zdaleka tak vtipné jako u předchozích dílů, ale především 4 mnohem víc působí jako pouhá kompilace vtipů bez ladu a skladu, pointy a celkového pojícího příběhu. Na a v neposlední řadě je to strašně vlezlý a blbý :D. ()

Reklama

Peytl

všechny recenze uživatele

Plameňák. Hudba, haha, Walda gang...přes vydru a upíra až k nechutnému, zvratkyvyvolávajícímu a duše zachraňujícímu panu Pompeje, kterýžto dělá ostudu mému rodnému městu. Snad jen štěští, že ta Lucie je jen Černá...jinak samá lepší společnost a štětky z ulice, že, Švejku? POMpeje, koho mi to, kurva, připomíná...zapracuji na tom , a pak všem povím ftípek, že se prochčijete jak sněhuláci. Jo, a kdo mě smaže, dostane přes nozdry trámem s hřebíkem. Rezavým...ne trámem, hřebíkem. Ty voe, rezavým hřebíkem...ale co bych to vysvětloval intošům, no ne? ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíce mě zarazil fakt, že pan (dejme tomu) režisér pravděpodobně předchozí tři díly kameňáku neviděl ani z rychlíku. Když neberu v úvahu virtuální město s naprosto jiným náměstím, tak mě zaráží fakt, že místo syna mají Kohnovi zřejmě dceru, či naprostá absence základního humoru... Můžeme zde potkat velkou spoustu "hvězd" z českého šoubyznysu, pár herců z předchozích dílů (kteří ještě nezemřeli) a uši rvoucí hudbu. Nedivila bych se, kdyby místo Václava Vydry hrál někdo jiný, ale že ve "filmu" potkám dokonce Upíra Krejčího či pana (dejme tomu) producenta Jiřího Pomeje mě naprosto vyděsilo. Celou dobu jsem se tak trochu bavila tím, že jsem usrkávala z piva a počítala obsah pytlíku bramborových lupínků, hlavně aby mi mozek nevyskočil z hlavy a nechtěl spáchat sebevraždu. Nutno podotknout, že jsem dostala neodbytný pocit, že snad celý štáb tohoto kameňáku musel hulit docela kvalitní matroš... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 4" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá. obzlášť keď sa to opakuje už stvrtý krát. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť. Mne ten jeho štýl príde desne buranský. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 4" je odpad! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Roli asijského číšníka ztvárnil exotický hudebník Marcus Tran, v té době mimo jiné kytarista kapely Walda Gang, jenž ve snímku ztvárnila koncertující skupinu a její plakát má se svém pokoji postava hraná Vincentem Navrátilem. (Olík)
  • Natáčelo se také v těchto lokalitách: Liběchov, Věznice Ruzyň, zámek Bon Repos u Lysé nad Labem, domov důchodců Praha - Smíchov Na Hřebenkách, kostel Nejsvětější Trojice Mělník - Chloumek, střelnice SSK FOX Mělník. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Na stěně ve městě je možné zahlédnout plakát s nápisem "Babovřesky 7" odkazujícím na Troškův film Babovřesky (2013). (JasonIX)

Reklama

Reklama