Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (368)

lamps 

všechny recenze uživatele

Skvělá rodinná zábava. V ohromném tempu, se super postavičkami, humorem pro staré i nejmenší a s pravda nehorázně konvenčním a neoriginálním příběhem, který ale v rámci svých ambicí v žádných ohledech nepokulhává a žene se vstříc očekáváním (zlikvidování padoucha, udobření s konkurenčními agenty, vývoj vojína od ňoumy do hrdiny) v opravdu parádním parodickém duchu. Viděl jsem už hodně vtipnějších animáků, ale málokterý mě svou živelnou náturou a kadencí více či méně zdařilých fórků takhle pozitivně nakazil... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo slabo hodnotený animák. Necieli primárne na dospelejšie publikum, ako napríklad Coco. Ani nemá pomer dospelej a detskej zábavy dobre vyvážený ako Zootopia. Prináša však veľa vydarených nápadov a fórkov. Vtipné postavy na čele s bavorskými chobotnicami prefrčia akciou, za ktorú by sa miestami nemusel hanbiť žiadny zo starších Bondov. Zbesilosť, ktorá poteší hlavne svojou hravosťou a minutážou za ktorú stihnete pochrúmať vhodný počet sáčkov syrových chrumiek. Nie top animák, ale modré % sú zárez. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

A zase jedno milé překvapení. Nemyslel jsem si, že by mě to mohlo nějak dostat, ale po třetím "Madagaskaru", který byl prostě zábavný, nastupuje akce, která je v podstatě nezastavitelná. Tady se pořád něco děje. Skoro až neuvěřitelné, kolika nápady a vtipy to překypuje. Smál jsem se velmi často, což jsem nečekal. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Až vylezou Tučňáci v češtině jejich hodnocení hodně klesne, protože jde čistě o průměrnou zábavu která ani zdaleka nedosahuje kvalit třetího Madagaskaru (který pro mě byl ten nejlepší).Tučňáci byli vždycky na Madagaskaru skvělou vsufkou a každá jejich akce uměla pořádně roztlemit, jenže samotný seriál se topí v brutální nudě a u mě teda neboduje a podobné je to i s jejich celovečerním provedením.Poslední dobou je pravidlem dělat z animáků Bondovky, mě to sice nijak zvlášť nesere, ale stejně si myslim, že klasické styly patří k filmům pro děti mnohem lépe.Film má docela zajímavý příběh a spoustu docela povedených hlášek, asi 3x nebo 4x sem se opravdu nahlas zasmál, ale celek je průmer, záporák nuda a zapojení té špionské party zvířátek mě spíš sralo a zbytečně odvádělo pozornost od super Tučňáčí grupy.Celkově to asi není úplně zbytečný, děcka z toho budou mít radost až to bude v dabingu, ale úrovně třetího dílu Madagascaru to nedosahuje ani z dálky a doufám, že tahle látka už se nechá pěkně v klidu u ledu a dočkáme se zase něčeho nového.65%. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Vytáhneme oblíbené postavičky z jedné pohádky , nacpame je do druhé a budeme čekat , že se z toho lidi po..... Tak to asi řekli páni autoři , než natočili tenhle velice postradatelný film . Nebylo to vůbec vtipné , jak by člověk čekal . Děj doslova a do písmene jedno velké , trapné klišé . Ne , že by u toho člověk přímo usnul , ale ... Takhle primitivní děj by dokázal vymyslet i člověk s IQ pod 70 a na film tohohle ražení je to pro mě prostě málo a zároveň výsměch všem lidem , co za film platí . ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama