Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 36
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 36

Recenze (101)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tento seriál eviduji mnoho let jeho neustálým opakováním v televizy. I tak jsem jej "z nouze" začal občas sledovat až letos a opravdu to není něco extra. V každém díle se člověk občas pousměje, ale mnohdy i nevěřícně kouká co že jako má být ten vtip. herecké obsazení za mne též nevystupuje z šedivého průměru. Celkově to na víc jak 2z5 věru není. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ktovie prečo ste to tak hrozne zvozili. Ja som videl svižný, vtipný sitkom s originálnymi postavami. Tentokrát sa môj obľúbený tvorca Chuck Lorre zameral na závislých alkoholikov a feťakov a dodal im charizmu, šarm a takisto sexepíl. Taktiež oceňujem, že sa konečne niekto pozrel na príbeh týchto abstinentov aj z tej druhej, humornej stránky, pretože doposiaľ sme čo sa tejto témy týka videli len samé drámy typu Requiem za sen. Posledná séria bez hlavnej postavy ma spočiatku odrádzala, ale napokon to dopadlo dobre. ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele

Tu a tam pri bezhlavom prepínaní staníc zamrznem na na nove 2 kde to dávajú a chvíľu sa zadívam.Väčšinou to ale dlho nevydržím.Obsadenie je slušné, ale tým to asi končí...Chuck Lorre si toho v jednu chvíľu nabral priveľa a kvalita šla dole. Epilog: Nakoľko som bol donútený vstávať vo veľmi skorých ranných hodinách stala sa Mom mojím každodenným parťákom pri vstávaní.Tak dvíham na 80 % ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem chytl náhodně někde v půli sedmé série ale pak jsem ho dal od začátku. Neskutečně mi to sedlo. Výborné postavy. Byly doby, kdy mi Jaime Pressly byla neskutečně nesympatická a dokázala mi zkazit film, ale ty doby už jsou dávno pryč a tady Jaime neskutečně válí. Herecky vládne celému seriálu, charakterově mě nejvíce bavili Adam a Wendy, ta by zasloužila více prostoru. ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů všech dob. Miluju všechny postavy, hlavně Christy a Bonnie. Anna Faris i Allison Janney hrají skvěle, úžasně připravený příběh. Třešničku tomu všemu dodává, že i přesto, že jde o komediální seriál, najdou se zde také velice smutné i dramatičtější scény. Za mě jednoznačně 100% ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Herečka Jaime Pressly (Jill) byla v době natáčení 5. série těhotná. Scenáristé její těhotenství zakomponovali do děje tak, že její postava výrazně přibrala na váze. (peeteno78)

Reklama

Reklama