Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkoví iluzionisté ze skupiny Čtyři jezdci (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan) se vracejí ve svém druhém dobrodružství, aby na svém celosvětovém turné předvedli kousky přesahující hranice lidského chápání a posunuli hranice jevištních iluzí do nových výšin. (Freeman Ent.)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (474)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Podfukáři 2 je pokračování hitu z roku 2013 který se mi tehdy hrozně líbil. Byl to skvělý oddechový film a tak samozřejmě protože to vydělalo nějaký ten peníz musela vzniknout dvojka kde všechno musí být větší, osudovější a začarovanější. Isla Fisher otěhotněla a tak tu místo ní máme Lizzy Chaplan. Film je dobrý ale............... na jedničku to ani trochu nemá. Daniel Radcriffe je zajímavá nová postava, Lizzy Chaplan také ale všechno už není tak dobré a obzvlášť Mark Ruffalo fungoval líp jako lovec než uprchlík. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Po dvou hodinách snažení se jedna těší na vyvrcholení čar a kouzel a nic. Takové překombinované blyštivé "pufff" do větru. Harry se nakonec díky splynutí duší s Voldemortem dal na cestu zla, ale místo toho, aby z něj šel strach, připomínal mi navztekaného skřítka, hrozícího malými pěstičkami do hvězdného nebe! Taky mi vadil Woodyho debilní brácha. Alespoň mohli mít rozdílné povahy, takhle mi ten jejich stejný blbizmus lezl silně na nervy. Jediný zajímavý a akční moment vidím ve scéně s kartami, resp. s kartou a s čipem. Každopádně to jako celek nevnímám jako úplně nepovedený kouzelnický trik kouzelníka třetí kategorie, ale jako docela zábavnou komedii. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jednička měla kouzlo, které mě ohromilo. Pokračování je trikem lehce nedotaženým a hlavně zbytečně překombinovaným, takže divákovi je chvilkama celkem jedno, jak se vše vyvrbí, protože má co dělat, aby si stíhal páté přes deváté urovnat v hlavě do nějakého smysluplného dění, přesto jsem se po čas sledování téhle hatmatilky na diváka nenudila. Finále bylo hodně slabé (musím říct, že na mě daleko větší dojem udělaly hrátky s kartou v uzavřeném trezoru někde v půli filmu) a tentokrát i docela předvídatelné, alespoň oproti předchozímu. Přesto mě bavilo nechat se šálit a hlavně jedno velké plus, Lizzy Caplan má čaro úplně někde jinde, než její předchůdkyně Isla Fisher. Přátelé mi říkali nejednou, že úsměvy a výstřihy lepých servírek jsou jen laciný trik na oko zákazníka, za cílem získat co nejvíc z obsahu peněženky, ale co, na mě to platí. ()

salisbury 

všechny recenze uživatele

Podfuckáři mi v druhém díle přišli tak trochu zbyteční, chvílemi jsem se modlil, aby svou imaginární kouzelnickou hůlkou zamávali a pod vlivem kouzla zmizeli z plátna i s filmem. Následně by se opona mohla v poklidném duchu zatáhnout a já odejít směr brzké zapomnění. První díl měl v tomto případě zůstat dílem posledním, neb tento nenabízí vlastně nic, kvůli čemu bych chtěl vidět další moderní pojetí Čáryfucka, který byl ve všech ohledech nápaditější. Myslím si, že hlavně scénárista Ed Solomon by si měl odebrat z nočního stolku nějaké ty pilulky, které evidentně při psaní scénáře požíral ve velkém. Nu nic, viděl jsem a v lehkém průměru se s filmem nadobro loučím. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo tak špatné. Čekal jsem to teda horší po těch negativních reakcích. Bohužel to trpí věčným problémem většiny pokračování, je to moc překombinované. Tvůrci se snaží trumfovat 1 a moc se jim to nedaří. Je tu jakási snaha vysvětlit motivaci Marka Ruffala dostat Morgana Freemana atd. Ale časem všechno přestane dávat smysl. Daniel Radcliffe mi do role záporáka taky moc nesedl. Isla Fisher se v tomto díle sice neobjevuje, ale kouzelná Lizzy Caplan ji skvěle zastoupila. Brácha od Woodyho Harrelsona byl celkem trapný. Zbytek obsazení byl celkem v pohodě. Docela se tu i cestuje. Kromě New Yorku se podíváme i do Macaa a Londýna. Ale ty triky s kartou byly celkem slušné. Snad už nás další díl nečeká. Taky jsme se něco dozvěděli o ono záhadném Oku. "Kradeš holkám peněženky?" :D ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Události tohoto filmu se odehrávají 1 rok po prvním filmu. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy utíkají jezdci z Octy a baví se na střeše, si Merritt McKinney (Woody Harrelson) sundává sluchátko s mikrofonem, přičemž obviňuje J. Daniela Atlase (Jesse Eisenberg), že je prásknul. V dalším záběru má zase sluchátko i s mikrofonem na hlavě. (Ace.A.T.L.)
  • Natáčelo se od 11. března do 12. května 2015 v Greenwich a Middlesexu v Londýně a také v čínském Macau v tamním vědeckém centru. (michy9073)

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Radcliffe u FBI

Radcliffe u FBI

01.08.2015

Představitel Harryho Pottera neusíná na vavřínech. Zatímco si řada herců z kouzelnické ságy stále užívá dovolenou, Daniel Radcliffe víceméně jen přebíhá mezi natáčecími placi. Ještě letos ho uvidíme… (více)

Boratova špionážní komedie našla režiséra

Boratova špionážní komedie našla režiséra

04.12.2013

Sacha Baron Cohen se dlouho poctivě připravoval na roli Freddieho Mercuryho. Jeho snaha ale vyšla vniveč, když ostatní členové skupiny Queen odmítli jeho nekompromisní pojetí i se stinnými stránkami… (více)

Reklama

Reklama