Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 4
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (370)

vurhor 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci v ženské verzi. Úplně takhle jednoduše se děj celého snímku dá popsat. A přesně v oné jednoduchosti tkví ten zásadní problém - ten film jinak nepřichází s ničím novým. Je to v podstatě jen replika předchozích snímků, akorát jen se slabším padouchem, menším napětím a koukatelnější skupinkou hrdinů. Film tak trochu i vykrádá vymoženosti z M:I série, což vůbec nekoresponduje s kouzlem Clooneyho bandy, která se ke svému cíli vždy dostala sice velmi komplikovaným, ale zároveň stále uvěřitelným způsobem. Nenechte se voblbnout obsazením, protože veškeré zlodějky hrají samé skvělé a sympatické herečky (Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter), Ocean´s 8 je docela zábavným, ale i ve výsledku dost průměrným "heist" snímkem, ze kterého vám jen těžko spadne čelist na zem. (Možná tak maximálně z Rihanny v červených šatech, fííha..) Sorry dámy, ale bez jakékoliv misogynie či antifeminismu musím říct, že chlapcům se to povedlo lépe. Průměrné 3* ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavný spin-off /sequel Dannyho parťáků s překvapivě sympatickým obsazením, včetně dementní Heleny Bonham, která tradičně hrála svoji pošahanou roli. Má to šmrnc, pohodovou slinu, a celé to působí hrozně sympaticky. Jasně, nečekejte od toho nějakou super filmařinu, ale v rámci mezí je to ve výsledku docela zábavný film, který si na nic nehraje a účel - tedy zábavu - splní. 78% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako by ukrást něco byla ta nejjednodušší a nejzábavnější věc na světě. Dannyho parťáky jsem dosud neviděl, možná právě proto jsem si tohle docela užil. Výborný herecký výběr. Od Sandry Bullock jsem sice čekal více, ale když začala mluvit německy, úplně jsem roztál. Anne Hathaway tradičně skvělá, stejně tak Helena Bonham Carter, ta se tam pěkně vyblbla. Sarah Paulson jsem dlouho nemohl přijít na chuť, má hodně specifický, zvláštní a osobitý styl hraní, ale nakonec i toho nejzatvrzelejšího opozičníka přesvědčí, že je to výborná herečka. Hodně mě bavila i Awkwafina, té bych dal i více prostoru. No a Rihanna už byla jen pověstnou třešničkou na dortu. No, ono vlastně je úplně jedno, o čem ten film je, když se tam rozehrály takhle obsazené postavy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zaujalo ma to viac ako Dannyho parťáci, ktorých vlastne ani neviem či som nejakú časť dopozeral ž do konca. Hlavne začiatok bol dobrý v podobe pár podarených trikov ako si ľahko" zarobiť. K tomu občasný vtip. Neskôr to však skĺzlo do rutiny v podobe plánovania, čo ma už tak nebavilo, aj keď uznávam, niektoré nápady boli zaujímavé. Našťastie tu vystupoval Clúnyj iba na fotke, takže s čistým svedomím priemer. 60/100 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příliš jsem tomu nevěřil, ale ve výsledku velmi milé překvapení. Herecky velmi silná ženská sestava, kde vévodí Sandra Bullock s Anne Hathaway, ale potěší i Cate Blanchet či Rihanna. Film si drží solidní tempo celý film a velmi mě bavilo sledovat plánování loupeže i zároveň její provedení, což bylo podáno dostatečně inteligentně a poutavě s fajn závěrečným zvratem včetně. Líbil se mi i pojišťovák Columbo, takže slušná Heist zábava. 80% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (21)

  • Natáčení bylo zahájeno dne 25. října 2016 v New Yorku. V březnu 2017 Cate Blanchett potvrdila ukončení natáčení. Dne 5. května 2017 však bylo oznámeno další natáčení na Staten Islandu. (Delock)

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama