Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je všude kolem nás. A to platí i po třinácti letech, kdy se opět setkáváme s oblíbenými hrdiny z dnes již kultovního filmu Láska nebeská. Tentokrát ne o Vánocích, ale na podporu charitativní akce Red Nose Day ve Velké Británii. (vandr)

Recenze (72)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jediné, to co splňuje, je dlouholetá touha vědět, co se s nimi stalo dál. Na to to hraje, tím to vydírá. Několik skečů spojených dohromady tou nejjednodušší linkou bez nějaké originality a vtipu. Chápu, že je to zakázka na charitu, ale je to děsivě slabé a připomíná to některé Silvestry na Ćeské televizi. ()

Catchless 

všechny recenze uživatele

Pre mňa skvelé, atmosféru to malo presne ako pôvodná verzia a to že tam boli rovnaké situácie, ale zasadené do súčasnosti s miernou obmenou bolo super. Hlavne časť s Billym a ten predavač boli vtipní. Škoda, že tam už nemohol byť Allan Rickman, bez neho to nebolo ono...za mňa plný počet *, aj ma to rozplakalo. Bolo to ako vidieť starých známych po rokoch. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to už 13 let, co jsem tu byl naposledy. Líbí se ti vousy?" Lásku nebeskou mám rád a nenechám si ji znechutit ani červenými nosy a ani africkými mladíky prchajícími ze člunů za evropskými sociálními dávkami. Pro mě je důležité, že jsou všechny původně šťastné osoby ještě o něco šťastnější, premiér stále tančí, Billy stále coververzuje, Rufus balí dárky ještě pomaleji a Jamie už skoro dokonale rozumí portugalsky. Prostě jsem je zase rád viděl a jestli mi budou za dalších deset let zase nechat nějaký vzkaz, tak ho bez problému přijmu. ()

Rajesh_K. 

všechny recenze uživatele

Láska Nebeská je pro mě srdcovkou. Byl jsem velmi mile překvapen, že natočili krátkometrážní film po 13 letech. Na druhou stranu bohužel, klidně bych si přál celovečerák. Bill Nighy, Hugh Grant a Aktinson excelují, jen škoda, že měli málo prostoru. Velmi příjemné bylo vidět Colina Firtha s portugalkou Lúcia Moniz. Hudba zůstala zachována..prostě příjemná nostalgie :-) (95%) => 5★ ()

hekla 

všechny recenze uživatele

Hezká nostalgická vzpomínka, která připomíná, kolik let už od Lásky nebeské uběhlo. Někteří zestárli/dospěli, někteří se téměř nezměnili (Bill Nighy, Rowan Atkinson). A Alan Rickman mi (nejen) tu moc chybí :(. Ale i tak jsem ráda apoň za pár minut s většinou z původní sestavy, trochu jsem se i zasmála (hlavně díky Hugh Grantovi na Hotline Bling - jeho tanec je čím dál lepší!). Ano, originální to nebylo, Red Nose Day Actually si asi moc často pouštět nebudu, spíš to beru jen jako pozdrav po 14 letech než jako film, protože porovnávat to s Láskou nebeskou, to je zbytečné.Tu si budu pouštět pořád a pořád dokola. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama