Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je všude kolem nás. A to platí i po třinácti letech, kdy se opět setkáváme s oblíbenými hrdiny z dnes již kultovního filmu Láska nebeská. Tentokrát ne o Vánocích, ale na podporu charitativní akce Red Nose Day ve Velké Británii. (vandr)

Recenze (72)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to už 13 let, co jsem tu byl naposledy. Líbí se ti vousy?" Lásku nebeskou mám rád a nenechám si ji znechutit ani červenými nosy a ani africkými mladíky prchajícími ze člunů za evropskými sociálními dávkami. Pro mě je důležité, že jsou všechny původně šťastné osoby ještě o něco šťastnější, premiér stále tančí, Billy stále coververzuje, Rufus balí dárky ještě pomaleji a Jamie už skoro dokonale rozumí portugalsky. Prostě jsem je zase rád viděl a jestli mi budou za dalších deset let zase nechat nějaký vzkaz, tak ho bez problému přijmu. ()

XZvire 

všechny recenze uživatele

Prezentovali to jako "sledujte, co se stalo po letech s hrdiny Love Actually" a dostala jsem "podívej, jak vypadají hvězdy po tolika letech".. Což se můžu podívat kdekoli na internetu. Nostalgie hezká, ale znáte to, opakovaný vtip už není vtipem.. Nedostala jsem nic nového, scény téměř totožné... Škoda, tolik jsem se těšila.. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Myslím, že takový párminutový návrat by si zasloužil každý výborný film, místo toho, aby se neustále natáčely nějaké pokračování. Svůj účel Red Nose Day Actually splnil na dvě stě procent, zahřál u srdce při pohledu na "staré známé" postavy a bez zbytečných a zdlouhavých "cavyků" zase skončil ... Co víc si divák může přát ;) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Bylo to fajn. Až na podle mě až příliš sentimentální linku Liama Neesona (a Sangstera!!!) to bylo překvapivě velmi zábavné. Hugh Grant byl naprosto famózní, Bill Nighy se taky vyřádil, Colin Firth a Lincoln-Knightley-Ejiofor potěšili též. Prostě nijak neurážející a překvapivě vítané doplnění k Lásce nebeské, jejíchž kvalit to ale samozřejmě nedosahuje. A víte, co bylo na těch patnácti minutách naprosto nejlepší? Stejně jako ve filmu, překvapivě to byl Rowan Atkinson, který opět famózně zastínil všechny a ovládnul prostor. A ještě jednou radši zmíním Granta v nejlepší scéně jeho kariéry. 80%. ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Za 15 minút dokázať, že sa človek zasmeje, je šokovaný a aj si poplače. To je podľa mňa celkom úspech. Beriem na vedomie, že to bolo pre dobrú vec a myslím si , že to splnilo túto úlohu, okrem toho, že sa milovníci Love Actually, aj keď bola skvele ukončená dočkali svojho finišu po toľkých rokoch. Radšej skvelých 15 minút, ako dvojhodinovým prepadákom zničiť skvelý film. Zaujímalo by ma, ako dopadol pár Alan a Emma, škoda , že sa Alan Rickman tohto skvelého nápadu nedožil. 5* ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno