Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kolumbijský drogový kráľ Jesús Morales (Juan Sebastián Calero) si platí služby ostreľovača prezývaného Diabol, ktorý je jedným z najlepších na svete. Bez protivníkov sa Morales stáva silnejším a získava kontrolu nad mnohými pašeráckymi cestičkami do Spojených štátov. DEA, znepokojená touto hrozbou, vyšle agentku Kate (Danay Garcia) a námorného ostreľovača Becketta (Chad Michael Collins) do Kolumbie. Ich poslaním je zneškodniť Diabla a previesť Jesúsa späť do USA. To však ešte netušia, že Morales o nich a ich misii už dávno vie. (klidas_pk)

(více)

Recenze (22)

milwaukee 

všechny recenze uživatele

Na dvakrát jsem dokoukal do konce, takže to zas tak špatný nebylo. A padoucha Moralese jsem si pamatoval z Narcosu, byť tam hrál jen řadového zabijáka. Tak tady povýšil už na šéfa. A jako vždy v americké sračce, dobro zvítězilo nad zlem. Tak to má byť, tak je to spravne. Dva a půl a zaokrouhlím na tři, ať nežeru. A tu půlku dám za půvabnou Estradu ;-) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Sniper VII. Regulární pokračování série, které hýbe žlučí všem už cca 25 let a přesto na to koukají :). První film tady má 65%!!! Což je zdaleka nejvíc z celé série. Tak se sakra zamyslete co kdo čekáte. Já za sebe byl překvapen, že vidím pohromadě Toma Berengera a Billy Zanea. Protagonisty #1. Vizuálně je vše natočené perfektně a nic nezaostává (žádná rozklepaná kamera nebo debilní střih). Míra "naturality" je přesně akorát (nikdo si nehraje na gore úchyla ani amerického puritána) a jediné co mě opravdu vadilo byla nuda... Na to že film má hodinu a půl, se tam zas tak moc neděje. Nechápu jak je to možné, ale obrovskou dynamiku má prvních a posledních 15 minut. Ta hodina uprostřed je rozvleklá až to není hezké. A to je asi jediná škoda. Jinak klidn ať naštvou místní nepoučitelné intoše a natočí #VIII. Stejně na to budou zase čumět a prskat :D. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Výhodou tohto filmu je že je najkrvavejším a najbrutálnejším partom. Tiež obsahuje dosť nahoty a erotiky. Plus na scénu príde aj náš starký sniper. Avšak zaporáci sú o kokote, starký je do počtu a len kecá (chápem, že berenger už má vek ale zo sniperky by hádam strieľať dokázal) a akcia je taká nemastná neslaná hoc je krvavá. plus som čakal, že väčšina filmu bude zasadená do džungle a okrem začiatku sa odohráva v mestskom prostredí. takže dosť sklamanie, ale 3* dám. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(4/10). Při pohledu na hodnocení mi před sledováním filmu trochu zatrnulo, ale někdy mám jiný názor. Hodnocení pod průměrem přikládám velkému množství dílů této série, které jsem neviděl. Toto byla moje první zkušenost s filmovou sérií Sniper a já musím konstatovat, že v mých očích se to na ten průměr dostalo. Hlavně díky akčnímu závěru. Ale jinak je to totálně předvídatelné, hloupé a zbytečně ukecané. ()

RedEagleSK odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci tohto paskvilu se snažili rychle využít hype který v roce 2017 po seriálu Narcos ještě pořád přetrvával, a rozhodli se taky natočit něco co se bude odehrávat v Kolumbii, a bude to také o drogovém králi. Chris Hauty si tak sednul v maringotce na záchod, a během vykonávání velké potřeby pod vplyvem alkoholu a psychotropných látek sepsal na záchodě na koleně scénář k filmu. Bohužel jak již neblaze tušíte žádný Narcos z toho nevznikl, spíše Narkóza. Chad Collins s puškou v ruce je věrohodný jako program strany SPD, ošklivka z Walking Dead - Walking Frigidity Danay Garcia je ješté ošklivější než kdy předtím, a zbytek ancáblu také nepotěší. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bogotě (Kolumbie). (BMW12)

Reklama

Reklama