Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Nadšený zelenáč vstupuje do nefungujícího maloměstského policejního sboru, který vede jeho otec. Společně se proklopýtají, prohádají a prošňupou velkým drogovým případem. (Netflix)

Recenze uživatele honajz2 k tomuto seriálu (5)

Vítá vás Paradise (2018) (S01E01) 

Až moc to připomíná Brickleberry, a to snad úplně ve všem. Hlavně u těch postav je to dost znát, kdy tu jsou jakoby stejně pojaté charaktery, jen s nějakou větší či menší změnou v něm, ale prostě v nich tu předlohu člověk pozná. Horší však je, že to oproti Brickleberry celé šlape jen na půl plynu a ten typ humoru, který bych jindy dost kritizoval, ale tam na mě překvapivě funguje (podobně jako u Tromy), u Paradise PD působí spíš tak, jak by na mě působil normálně - nevtipně. Zas tak špatné to sice nebylo, určité klady jsem si v tom našel a ta partička je celkem zajímavá, ale nevím, jak mi to sedne v dalších dílech... Pilot pro mě ale byl víceméně zklamáním. Slabé 3* ()

Zadek na špalku (2018) (S01E02) 

V pár scénách už to má ten feeling Brickleberry, ale pořád je to oproti tomu slabší odvar. Jen toho fekálního humoru tady bylo až moc a bohužel převažoval i nad tím absurdním, takže je tahle epizoda pro mě na úrovni té pilotní... Slabé 3* ()

Černý a modrý (2018) (S01E03) 

Rozporuplnější dojmy jsem snad z žádného seriálu ještě neměl. Na jednu stranu mi zde dost vadí přehršel toho fekálního humoru, na kterém celý seriál bohužel stojí (v Brickleberry to spíš stálo na tom absurdním), ale zároveň tu je naprosto geniální satira na BLM, hyenismus médií a dualistické smyšlení. A to v tak povedeném podání, že jsem až čuměl, jak moc si to odvážilo rýt do všech stran a přijít s "řešením", ze kterého pak byli všichni moderátoři v řiti. V tomhle ohledu bych téhle epizodě dal jednoznačně 5* a označil ji jako jednu z nejlepších současných satir, jenže mi v tom v celkovém hodnocení vadí zbytek, který sice má dost absurdní námět, ale ten otravný fekální humor v něm prostě výrazně převažuje... Ale na slabé 4* to nakonec vidím. ()

Dračí zátah (2018) (S01E05) 

Nezlobte se na mě, ale tohle bylo tak strašně nudné a mdlé vaření z vody bez jakéhokoli zajímavého nápadu, že se až divím, že za tím fakt stojí tvůrci Brickleberry. Je to jak současné díly Simpsonových, akorát v drsnějším podání, ale všechny pokusy o vtip jsou úplně stejně "vtipné"... 1* ()

Tohle jsou Jabowští (2018) (S01E06) 

Pobavila mě Tesla, chyba v jménech a odhalení minulosti Giny, ale jinak mě to čím dál tím víc utvrzuje v názoru, že Paradise PD naprosto chybí to, co mělo Brickleberry. Chce to být jen co nejvíc úchylné, ale chybí tomu kreativita i pořádně absurdní humor a namísto něj je tady hromada sexuálních narážek, které jsou po čase na jedno brdo a chybí jim to "něco navíc", co právě Brickleberry mělo. Nedávno jsem si dokonce pár dílů Bricklberry znova pouštěl a pořád mě to hodně bavilo, takže mi tenhle humor rozhodně není cizí, ale tady podle mě moc nefunguje. Lepší 2* ()

Reklama

Reklama