Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že Edward Norton je opravdu všestranný filmový tvůrce. Spoustě hereckých osobností, které se rozhodnou, že se občas z "place" projdou k režisérskému křesílku, se jejich režisérské počiny často nevydaří. Proto jsem ráda, že zrovna u mého oblíbeného herce, je tomu jinak. Ed ukázal, že umí nejen před kamerou, ale i za ní. Jsem zvědavá na jeho další film. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

"Keeping the Faith" má dvě odlišné poloviny. Ale o tom až na konci.) Edward Norton jakožto debutant na poli režisérském odvedl výtečnou práci a svého kněze zahrál sympaticky a přesvědčivě, stejně tak jako Ben Stiller svého rabína. Jenna Elfman ve své roli září. Nortonův "první film" bych nazval příjemnou (chvílemi vážnější)romantickou komedií, jež bez problému převálcuje ty dnešní tzv. romantické komedie... A teď o těch dvou polovinách; zatímco ta první vás zaručeně rozesměje, u té druhé budete přemýšlet a prožívat ji o něco hlouběji... Vztahová a vážnější linie střídá linii komediální, ale špatně to nedopadne... :-) To by ani snad nešlo.) ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...známe to všichni. A nemusíme k tomu být zrovna knězi, za kámoše mít rabína a společně pálit za blondýnou. Další ožehavé kličkování mezi vírou a láskou, tentokráte však s humorem úderným tak, že bych snad nakonec i já do nějaké sekty vstoupil. Hlavně bych ale rád vstoupil do Jenny Elfman. No, každopádně, ještě bych rád Slovákům doporučil o něco delší překlad názvu. Stačí dvě nebo tři větičky, pak už ani nebude nutné se na film koukat... ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další naprosto průměrná a ničím nevyčnívající inteligentní romantická komedie, která se může pochlubit plejádou hvězdných jmen (nejvíce překvapí Miloš Forman) a solidně vystavěným scénářem. Stiller potěší, neboť poprvé ze sebe nedělá debila, nýbrž solidního New Yorského rabína playboye a rozhodně ujde. Norton je pro změnu přesně tak jak ho nemám rád - "ťutínkovský" ňouma. Snaha o vymanění se ze škatulky průměrnosti tu je, bohužel však neúspěšná. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Bože, prečo?! Toto je film, ktorý mi na dlhú dlhú predlhú dobu absolútne znechutil Edwarda Nortona. Otrasné blond vlasy, otrasná Jenna Elfman, otrasný príbeh - čakal som od režisérskej stoličky aspoň o trochu viac. Tie 3* sú samozrejme za štandardne skvelého Bena Stillera. Inak shit, ktorý mi stačilo pozrieť raz. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (14)

  • V scéne, keď sa Brian (Edward Norton) baví s Annou (Jenna Elfman), obleje si hlavu vodou, aby sa schladil, ostanú mu mokré vlasy. V ďalšej scéne točenej z iného uhla už ma vlasy suché. (F2003F)
  • Severoamerické tržby byly 37 milionů amerických dolarů, celosvětové 59,9 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama