Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (233)

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Cokoli, z čeho by člověk mohl mít dobrý dojem, sráží na kolena naprosto příšerné konverzační scény, promiňte, "konverzační". Jejich tupost a nereálnost bolí a tluče do očí, uší a snad i dalších smyslových orgánů lidského těla. Musel je psát buď zaostalý člověk a nebo někdo, kdo absolutně nemá tušení, jaká je realita. ()

casef 

všechny recenze uživatele

Nevim, jak někdo může ohodnotit seriál za 5 minut sledování a dát tomu odpad. Asi si chce honit triko a dokazát si, že je inteligentním divákem, aby se na takovou hrůzu díval. Nechci tady tvrdit, že to má strhující děj a vynikající dialogy, hlavně studenti by měli mluvit odpovídajíc svému věku, ale herecké obsazení se myslim vcelku povedlo, kombinací starších a zkušenějších (Žilková, Issová, Kříž) a mlydých a potenciálních (hlavně Vaculíková a Cíl). Vlastně ani nedokážu přesně říci, proč jsem dal 4 hvězdy a dost možná, že kdybych byl mladší, tak dám i 5 hvězdiček. Ale asi proto, že mám rád tanec a je to příjemná oddychovka, která neurazí a navodí úsměv i dobrou náladu v porovnáních s ostatními českými seriály, kterými nás denně zásobuje televize. Jednoduše mě to baví a hlavně čekám, jak se vybarvý "Ruda z Ostravy" ()

Reklama

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Vejdělek už mě pěkně sere!!! Ty jeho filmy mě moc neberou, no a co se v tomhle seriálu snaží dokázat na režisérské stoličce je humus a klišovitá trapárna!! Tohle prostě nebudu dál komentovat! Nechutnej výplod televizní tvorby!! Všem, včetně herců (to je kapitola sama pro sebe) zpřerážet hnáty a nakopat do prdele!! Fuck off!!!!! Odpad všech odpadů!! ()

Erinien 

všechny recenze uživatele

Koukám, že je tu spousta odpadu. Mě se to ale docela líbí. Připomíná mi to mé oblíbené Glee a protože fandím české tvorbě, tak si myslím že po 4teens je to další pokus vytvořit něco zajímavého pro mladé. I když do reality to má ürčitě hodně daleko. Je to takový česko americký zlatý sen. Nevyvolává to závislost, ale také to nenudí. ()

Scelleton 

všechny recenze uživatele

Taková běžná telenovela alá TV Nova okořeněná pěknýma mladýma holkama. Seriál ale není tak hrozný jak se na první pohled zdá. Když se totiž na place sejde více jak 4 lidi, je to skvělé, nedostanou totiž šanci žádné trapné dialogy, u kterých se člověk stydí, jen se na to dívá. Řešení vztahů "kluk+holka" nebo "otec+syn", jak je podáno zde, je totiž klišé tak trapné, že by se člověk zahrabal až k protinožcům. Zbytek ale rozhodně stojí za to a přetrpět těchto pár nedostatků nejen tohoto seriálu, ale i celé tvorby České republiky se určitě dá. Říkejte si mi třeba podprůměrný divák, ale hodnocení nezměním. | 1. série - 50% | ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • V druhém díle v klubové scéně učinkoval jako komparzista Radim Šrahůlek, známý ze soutěže VyVolení (od r. 2005). Kvůli přepracování seriálu se však jeho postava již neobjeví. (Dlee)
  • V závěrečném díle, kdy se Eliška (Šárka Vaculíková) těsně před představením baví s Tomášem (Filip Cíl) o citech, si zapně džínovou vestu. Poté, co se kamera zaměří na Vlastu (Světlana Nálepková) a pak zpět na Elišku, má však vestu zcela rozepnutou. (ČSFD)
  • Seriál byl původně nabídnut také televizi Nova. Ta jej však po zhlédnutí pilotního dílu odmítla. (Dlee)

Reklama

Reklama