Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (419)

fisikk 

všechny recenze uživatele

Tak přesně takovouhle chůvu bych taky potřebovala, ale dalo by se říct, že jsem ji vlastně měla. V televizi ji dávali tak často, že mě prakticky také vychovala. Vyrůstala jsem s Brightonem, Maggie i malou Grace. Nejen, že mně pomáhala s pubertálními problémy, ale dávala mi i vědomí , že i tak pěkná ženská jako je Fran, může mít problémy s chlapama. Spoustu lidí přemýšlí, proč jsem tak praštěná a já vím, že je to z velké části kvůli ní! ()

Napp 

všechny recenze uživatele

Chůva k pohledání (The Nanny) je seriál, na kterém jsem vyrůstal. Sitcomu dávám 5* zejména z důvodu, že i když si ho pouštím dokola, nikdy mě nezklame... Fran Drescher dodává seriálu originální humor, který pobaví zaručeně každého. I když se určitě najdou i tací, kterým se seriál nelíbí, já dodnes nevidím žádnou konkurenci, která by mě bavila pokaždé, co si ji pustím.... ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To je neuvěřitelně rozporuplný seriál, kde na jedné straně doslova září nápis odpad! a na druhé řekněme tři hvězdičky za několik dobrých hlášek a vtipů. Zajímavé na tom je, že tohle spektrum se dokáže projevit během jedné scénky, která má třeba jenom minutu, to je téměř zarážející. Dá se říct, že moje hodnocení se vztahuje pouze k Danielu Davisovi, který coby pan Niles, perlí a jeho hlášky jsou tím nejsvětlejším okamžikem během celé půlhodiny, po kterou jeden díl trvá. Zbytek = trapnost, takže proto 2/5. ()

VittaBella 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál prostě žeru! Slečna Fine zkrátka nemá chybu, nemluvě o dalších postavách jako například o Franině matce či přidrzlém sluhovi. Pokaždé, když na Chůvu k pohledání narazím v televizi, nemusím se bát, že bych nevěděla o co jde kvůli promeškaným dílům. Výborně se pobavím a všechno ostatní hodím za hlavu. I když se mnou někteří mí přátelé nesouhlasí, myslím si, že se tomuhle seriálu dokáže pořádně zasmát jen ženská část publika. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl kdysi, byly to čisté 4*. Teď je to takových 70%. První díly jsou velice povedené, vtípky, grimasy a hlas Fran neohraný. Nicméně s přibývajícími díly už se vtipy dost opakují, grimasy Fran už z poloviny nudí a její hlas leze na nervy. Co drží svou kvalitu konstantně celou dobu je sluha Nails. Velká škoda, že nemá více prostoru, protože jeho hlášky a mimika jsou naprosto dokonalé. Výborně se také povedla postava babičky Yetty, to je taky pěkný "případ". Celkově tedy seriál dost povedený, ale na rozdíl třeba od Přátel se vtipy časem ohrají a není to už tak zábavné. Prostě těch 70%. Howgh! ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • Na konci epizody sledujeme nepovedené scény. (SONY_)
  • Sitcom se natáčel v letech 1993 až 1999. (ČSFD)
  • Otec Fran Drescher je skutečně Morty, matka je skutečně Sylvia a babička je skutečně Yetta. Jen Franina seriálového otce si ale zahrál její skutečný otec. Ovšem matka i babička se setkaly s jejich televizními představitelkami, a byly jejich výkonem nadšeny. (Tom Riddle)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama