Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní a veselá Hilary opět stojí před důležitým životním rozhodnutím - ztratila práci a rozešla se se svým přítelem. V novinách našla nabídku, že jistý bohatý pan Geddes hledá pro svého syna Victora pečovatelku. Hilary je přijata, ale brzy zjišťuje, že je to velmi obtížný úkol, protože Victor právě prodělává chemoterapii. Na Victorovo přání však zůstává, jeho stav se zlepší a nakonec se oba mladí lidé do sebe zamilují. Avšak nemoc se opět vrátí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

Othello 

všechny recenze uživatele

Asi jediná zajímavá věc u tohoto filmu je, jak není schopen uzavřít a splnit byť jen jediný náznak zápletky či podzápletky, které ve filmu rozjíždí. Nedozvíme se o podstatě dějové odbočky s Vincentem D'Onofriem (původně a dle předlohy to byl určitý sok v lásce Geddese, nicméně tato linie neprošla přes testovací publikum), naprosto selhává onen třídní konflikt mezi protagonisty, protože vykreslení světa, ze kterého pochází postava Hilary je naprosto zkratkovité, nicneříkající a film se mu po chvíli úplně přestává věnovat, film není schopný ani splnit svůj závazek řečený v jeho názvu (protože taky neprošel přes testovačku) a osobně jsem ještě měl velký problém uvěřit tomu, že Geddes je heterák, protože to každým svým úsměvem, pohledem stranou i sklopením očí naprosto popírá. Sám Schumacher přiznal, že mu tohle ujelo. ()

st.lupen 

všechny recenze uživatele

Povrchnost, se kterou je divákovi příběh předkládán je až zarážející. Je pravda, že jsem čekal víc a to se odráží na celkovém hodnocení snímku, ale způsob kterým režisér k příběhu přistupuje mi připadá skutečně odfláknutý. V podstatě jde o potvrzení mého přístupu - nejhorší hned po americké romantické komedii je americké romantické drama ()

Reklama

Stíba 

všechny recenze uživatele

Moje pocity z tohohle filmu jsou velice pozitivní. Je to už delší doba co jsem ho viděl a tak jsem byl rád, když jsem ho zahlídl v TV programu a po těch letech sem si ho opět vychutnal. Vážně mě překvapil. Nebyl to totiž vůbec vtíravý, za každou cenu pod kůži vlézájící film. Byl jemný, vyvážený, se spoustou krásných a příjemnýh momentů a jen minimem těch trochu zbytečných. Julia byla v této době maximálně okouzlující a tahle role se jí hodně povedla. Vždycky jsem v ní viděl velkou dávku citliviosti a tady to opět potvrdila. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, že jdu s hodnocením tak nízko, protože já většinou filmům přilepšuji a pětihvězdičkovým hodnocením nešetřím, ale tady to prostě nejde jinak. Tohle je naprosto cíleně naplánovaný doják, který se ze mě snažil mačkat usilovně a permanentně slzy, ale ani jednou se mu to nepovedlo. Tohle je film, který naprosto okatě hraje na city a který se vlastně moc neliší od filmů podle Danielle Steelové nebo Rosamunde Pilcher. Skoro se divím, jak tohle vůbec mohlo být natočeno v Hollywoodu, jak v tom mohla hrát Julia Roberts a proč to sakra režíroval Joel Schumacher. Nebýt těchto dvou lidí, tak by ten film nestál ani za zmínku a ideální čas by pro něj bylo všední dopoledne na Nově. Takhle to rozhodně nepůjde. Abyste rozuměli, já jsem člověk, co má romantická dramata rád. Miluji filmy "Podzim v New Yorku" či "Love Story", které jsou tématicky podobné, ale aby někdo umíral celý film a nějaká zrzka aby ho celý film litovala, to opravdu není můj šálek čaje. Čekal jsem něco úplně jiného. Tohle mi prostě nesedlo a je mi to velice líto. V tomto případě jsem se bohužel dost výrazně sekl, ale když už jsem s tímto filmem strávil nějaké dvě hodiny a když už jsem ho dokoukal, tak ho i ohodnotím, ale doufám, že se s ním už nikdy více nesetkám a že příště, až znovu poběží v TV, strávím svůj čas mnohem užitečněji. Je to za dvě hvězdičky. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Neřikám že to byla nějaká bomba, ale koukat se na to určitě dá. Už od začátku jsem měla takovej pocit, že to neskončí zrovna šťastně a tak mě docela překvapil ten otevřený konec.. určitě je lepší, že Viktor (Campbell S.) nezemřel, protože takhle je to průměrná komedie a kdyby to skončilo hůř, tak to bude jen podprůměrné drama.. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama