Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Přesně proto ten N miluju. Naprosto nenápadný, nic neříkající flák od frantíků, kteří opět ukázali, že umí. Tuctový příběh o dokázáni neviny, který je uchopený po řemeslné stránce skvěle. Dialogy netrhají uši, akce je opravdu výborná a místy umí jít až na dřeň. Po dlouhé době jsem se bavil i u automobilové honičky. S hlavní postavou jsem se chvíli sžíval, ale nakonec jsem si k ní cestu našel. Bavilo mě i to, že z kluků zkorumpovanjech šel respekt a věděli jste, že si s nimi není radno zahrávat. Celkově fajn jednohubka, která spolehlivě zkrátí dlouhou chvíli. Velká spokojenost a 80 procent. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem nic nečekal ale celou dobu jsem filmu fandil, aby byl fajn. A ve výsledku je docela fajn, umí pobavit, občas překvapí akcí, ale těch zajímavých a zábavných scén je tam ve výsledku tak 15 minut. Což je bohužel málo a film se více soustředí na děravý příběh a šablonovité a nesympatické postavy. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když už Francouzi podobně jako my prakticky zapomněli točit komedie,ještě pořád jim zbývají tyhle béčkové akční jednohubky,ale i tady to vypadá,že je to slabší a slabší.Od Lost Bullet sem nečekal nic víc než trošku hůř vypadající Taxi a i to sem zhruba dostal.Ačkoliv je fakt,že podle traileru bych čekal víc akce a hlavně víc automobilových honiček a ty sou tady všehovšudy asi dvě a obě dvě nejsou nic extra.Snažit se pozastavovat nad nelogičnostmi (a že jich je) nemá moc smysl.Každopádně je roztomilé vidět,že jsou Francouzi evidentně pyšní,že stvořili něco jako Renault 21...50% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Trochu se obávám o budoucnost francouzské policie. Pokud není aspoň třetina každého sboru zkorumpovaná, je to s podivem. Alespoň tak to vykreslují francouzské kriminálky a jejich tvůrci. Tentokrát vyprávějí o tom, kterak musí jeden šikovný automechanik s kriminální minulostí očistit své jméno, protože na něj chtějí hodit vraždu policajta. Chvíli mi trvalo, než jsem se do toho dostal, navíc postavy nepatří mezi nejzajímavější. Znát je i nižší rozpočet. Kupříkladu automobilové honičky v sobě ovšem mají svou oldschoolovou poctivost. Uprchlík si umí poradit v každé situaci, což mu nicméně hodně ulehčují pitomci okolo. Když si to na opuštěném statku rozdá se zkorumpovaným poldou, dopadne to asi tak, jak to má mezi dvěma nasupenými muži být. Každý schytá pár ran a nakonec jeden vyhraje. Ovšem když v první polovině filmu prchající z vazby vymlátí polovinu policejní služebny… Přímočaré akční béčko. A vlastně i docela poctivé. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Spíš ztracena půlka hvězdy dávající možnost hodnotit 3,5...frantík vždycky uměl krimi. Co už neuměl je akční krimi, ale tady je to ukázkový příklad, že když se mákne na choreografii, může to být nářez, který zaujme ! Škoda , že facek a kopaček bylo pomálu. Mnohem větší pak toho odfláknutého příběhu a volby homo nevhodného záporáka.. 70 % jak víno! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Když Charas (Ramzy Bedia) a Lino (Alban Lenoir) přijedou do tajného skladiště, kde by měla být nová policejní základna, je hala plná nových vozů Renault Mégane RS. (FIAT 500)
  • Štáb měl k dispozici hned několik replik slavného Renaultu 21 Turbo. Lze to poznat především díky koncovkám výfuku, které repliky měly. Ve scéně, kdy Renault jede za kamionem, má pouze jednu velkou koncovku a v další scéně, kdy tlačí policejní Mondeo, má zdvojenou. (UncleMorty)
  • Filmovanie snímky prebiehalo vo francúzskom meste Sète v departemente Hérault a trvalo 38 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama