Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Stratená guľka nemá nič spoločné s genitálnym ústrojenstvom, ani s Hitlerom, ktorý bol tiež jednovaječného charakteru. Hoci hľadanie stratenej guľky by mohol byť v jeho prípade veľmi zaujímavým a odvážnym filmovým počinom komediálneho rázu, niečo ako voľné pokračovanie Stratili sme Stalina. V tomto filme sa žiaľ toho komediálneho veľa neodohráva, na druhej strane nechýba dobrá akcia, automobilové naháňačky a mŕtvoly. Súhlasím s Malarkeym, že to silne pripomína Bessonovskú tvorbu, starú dobrú klasiku. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Hodně velký béčko, kde trailer vlastně ukázal to nejlepší z filmu. V samotném filmu pak uvidíte zoufalou snahu scénáristů, to nějak poskládat dohromady. Už třeba úvodní scéna vám jasně naznačí, že tady žádnou logiku nemáte očekávat. Nápad a akce je fajn, herecky to neurazí a díky krátké délce to docela rychle uteče. Ve výsledku to tedy nemá čím překvapit, ale když venku prší, jako jednohubka to poslouží dobře. Čisté 3* ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Spíš ztracena půlka hvězdy dávající možnost hodnotit 3,5...frantík vždycky uměl krimi. Co už neuměl je akční krimi, ale tady je to ukázkový příklad, že když se mákne na choreografii, může to být nářez, který zaujme ! Škoda , že facek a kopaček bylo pomálu. Mnohem větší pak toho odfláknutého příběhu a volby homo nevhodného záporáka.. 70 % jak víno! ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Sympatická a poctivá francouzská akční záležitost - očividně nízkorozpočťák. Není to definitivně nic extra, ale taky to neurazí, jestli se chcete hodinu a půl něčím podobným zaměstnat. Alban Lenoir v hlavní roli by ale díky tomuhle mohl vejít do širšího povědomí a dostat nějaké lepší role - připomíná mi jednoho kolegu z práce, vypadá vlastně úplně jako on. A díky za (pokud někdo hledá rap song z garáží): Guts - Take Me Back (feat. Leron Thomas & Tanya Morgan) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem Ztracenou kulku odkládal jedná se o další vydařený akční kus z Francouzské školy. Film má zběsilé tempo o mechanikovi, který je neprávem obviňěn z vraždy policisty a musí udělat vše proto, aby své jméno očistil. Opět korupce mezi policisty, solidní akce ( Útěk z policejní stanice je perfektní) a skvělá je i originálně pojatá autonaháněčka. Navíc Stefi Celma je velkokočka a bavil jsem se více než obstojně. Fajn záležitost. Příběh***, Akce****, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Když ve 22. minutě Areski (Nicolas Duvauchelle) zastřelí přes zadní okno Charase (Ramzy Bedia), okno zůstane v dalším záběru nepoškozené. Díra po kulce se objeví v okně až v 56. minutě, když Lino (Alban Lenoir) prohlíží auto poté, co ho vytáhl z úkrytu. (Fischa77)
  • Filmovanie snímky prebiehalo vo francúzskom meste Sète v departemente Hérault a trvalo 38 dní. (MikaelSVK)
  • Když Charas (Ramzy Bedia) a Lino (Alban Lenoir) přijedou do tajného skladiště, kde by měla být nová policejní základna, je hala plná nových vozů Renault Mégane RS. (FIAT 500)

Reklama

Reklama