foto

Čestmír Kopecký

  • nar. 11.11.1952 (63 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2002 Rok ďábla

Dokumentární

2012 Sbohem Československo (TV seriál)
2011 13. komnata Radima Špačka (TV film)
1999 Film o filmu - Návrat idiota (TV film)

TV pořady

2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
2009 Evropský manuál (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2002 Tváře českého filmu (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace