Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(91)

Obsahy(1)

V národním parku Waratah, na východním pobřeží Austrálie, žije správce parku Matt Hammond. Žije zde se svými dvěma syny - Markem a Sonnym - a Jerry Kingem, pilotem malé helikoptéry. Pokud mají nějaký problém, vždy jim ho pomůže vyřešit jejich zvířecí kamarád - klokánek Skippy. (mibara)

Recenze (69)

tuwanakha 

všechny recenze uživatele

Z dnešního pohledu průměrný seriál pro mládež, ale je nutné si uvědomit, že jde o rok výroby 1966!! Díky tomuto seriálu byla vychována celá generace ekologicky smýšlejících lidí v době, kdy to opravdu bylo potřeba. Takže tady hvězdičku přidávám. Velmi příjemný je také herecký výkon Eda Devereauxe v roli správce parku Matta Hammonda. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 4.9.1982, réžia slovenského znenia (ČST Bratislava) = JÁN ŠUDA --- Nostalgia: http://www.youtube.com/watch?v=uRQnrY5V-rY. Inak toho fotríka na Slovensku daboval tuším Štefan Mandžár. - Skippýýýý, Skippýýýý, Skippy hneď je tu hneď je tam .... (26.1.2007) Dnes vydal ATYPFILM prvé tri epizódy na DVD. S pôvodným českým dabingom. Ale bez pôvodného slovenského dabingu, (ktorý leží nedotknutý v archíve STV), hoci je to určené najmä deťom. Čiže si to môžu strčiť do veľactenej K.L.O.A.K.Y. ! (11.6.2009) ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento seriál byl kdysi dávno mým oblíbeným. Pamatuju si na dobu, kdy mě osobně v TV skoro nic nebavilo, neměl jsem PC a filmy na DVD byly teprve ve vývoji. A tak mě nezbylo nic jiného, než prostě tu televizi zapnout a v programu něco najít ke koukání:) A světe div se. Byl to Skippy. Ten roztomilý klokan, který uměl zábavné kousky. Nebudu zde hodnotit herecké výkony, jelikož už si je pamatuji velmi matně. Klokánek Skippy vždy uměl vyřešit nějaké problémy a lidé byli spokojení. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Australský seriál pro děti o malém klokanovi, který měl téměř detektivní sklony a vždy vyřešil svou zvířecí (a někdy téměř až lidskou) inteligencí každý zapeklitý případ. Jako kluk jsem ho miloval, jako dospělého už mě ale (bohužel) moc nezajímá... Každopádně v kolektivním podvědomí našeho národa přežívá jméno Skippy úspěšně dodnes (osobně znám několik lidí s touto přezdívkou). ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

S ohledem na natočení seriálu před půl stoletím se ho musím zastat, vzhledem ke zdejším bídným hodnocením. Mělo to (po děti) děj, šmrnc i patřičnou dávku dobrodružství. Dodnes si pamatuji, jak Skippy pracičkami hrabal písek mezi oheň / benzín (kam chodil na fyziku, neřešte!) a další povedené scénky. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (14)

  • V scénach, v ktorých Skippy vykonáva packami jemnú manuálnu prácu, boli použité falošné labky. (Raccoon.city)
  • Skippy bola v skutočnosti samica, ale aj napriek tomu ju Československá televízia uvádzala ako samca. (Raccoon.city)
  • V roce 1969 získal seriál v Austrálii ocenění na Logie Awards. (mibara)

Reklama

Reklama