Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(91)

Obsahy(1)

V národním parku Waratah, na východním pobřeží Austrálie, žije správce parku Matt Hammond. Žije zde se svými dvěma syny - Markem a Sonnym - a Jerry Kingem, pilotem malé helikoptéry. Pokud mají nějaký problém, vždy jim ho pomůže vyřešit jejich zvířecí kamarád - klokánek Skippy. (mibara)

Recenze (69)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 4.9.1982, réžia slovenského znenia (ČST Bratislava) = JÁN ŠUDA --- Nostalgia: http://www.youtube.com/watch?v=uRQnrY5V-rY. Inak toho fotríka na Slovensku daboval tuším Štefan Mandžár. - Skippýýýý, Skippýýýý, Skippy hneď je tu hneď je tam .... (26.1.2007) Dnes vydal ATYPFILM prvé tri epizódy na DVD. S pôvodným českým dabingom. Ale bez pôvodného slovenského dabingu, (ktorý leží nedotknutý v archíve STV), hoci je to určené najmä deťom. Čiže si to môžu strčiť do veľactenej K.L.O.A.K.Y. ! (11.6.2009) ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

S ohledem na natočení seriálu před půl stoletím se ho musím zastat, vzhledem ke zdejším bídným hodnocením. Mělo to (po děti) děj, šmrnc i patřičnou dávku dobrodružství. Dodnes si pamatuji, jak Skippy pracičkami hrabal písek mezi oheň / benzín (kam chodil na fyziku, neřešte!) a další povedené scénky. ()

Reklama

Šandík 

všechny recenze uživatele

Sleduji znova s dětmi a dávám jednu hvězdičku navíc. Hodnotit seriál z pohledu dospělého je snadné a zkritizovat lze leccos. Ono je to ale určeno pro děti a na ty to zabírá i dnes. Je to natočené přesně tak aby se jim to líbilo a aby to pro ně bylo pochopitelné, má to jakési řekněme ekologické poselství, herectví není špatné, zápletky poměrně promyšlené, děj má spád, místy je to i vtipné. Možná je v tom mém hodnocení přece jen nostalgie, ale právě proto, že jsem to opět shlédl, se nebojím udělit Skippimu čtyři hvězdičky... Edit po shlédnutí deseti dílů: Hvězdičku zase ubírám, příběhy jsou zpravidla notně přitažené za vlasy a nepravděpodobné. Vlastně to je akčňák, jenomže v dětském balení... Edit po shlédnutí všech 29 na DVD česky vydaných dílech (zřejmě komplet první série): Je zajímavé, že soudruzi z celé první řady vybrali pouze jedenáct dílů, zřejmě dosti náhodně, a ty dávali pořád dokolečka. Až shlédnutí celé první série například vysvětlí, kde se v seriálu nejednou vezme Clancy atp atd. Na víc asi tehdy nebyly valuty, nebo že by vadil "zápaďácký styl života"? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

To byly časy, kdy stačilo vylézt před dům, zapískat a hned s mlaskáním vylezl z houští klokan očekávajíce první tóny chytlavé banjové znělky. Pak už následoval vačnatcův sprint za dobrodružstvím, při kterém si napětí, rodinné hodnoty i ekologické myšlenky přišly na své. Mým dětem i dnes připadají Skippyho dobrodružství hodně povedená, ale mé dospělé oči již nedokáží přehlédnout nejednu nesrovnalost, kterou dítě napětím si kousající nehty patrně nemá šanci zaznamenat. ()

Muf911 

všechny recenze uživatele

Zrada, po dvaceti letech jsem zjistil, že Skippy není on, ale ona! Ale děti v Československu to tenkrát asi neřešili, jestli má samec kapsu. Myslím, že na svou dobu to byl moc povedený dětský seriál. Vždycky jsem hrdinům seriálu záviděl, že mohou všude lítat helikoptérou a školu absolvovat jen přes rádio. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (14)

  • Skippy v seriáli vydáva zvláštne cmukavé zvuky, ale klokany žiadne zvuky nevydávajú. (Raccoon.city)
  • V scénach, v ktorých Skippy vykonáva packami jemnú manuálnu prácu, boli použité falošné labky. (Raccoon.city)
  • Vo Švédsku seriál vôbec nevpustili do televízie kvôli zavádzaniu detí. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama