Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování sci-fi klasiky se znovu setkáváme s excentrickým doktorem Brownem, který tentokrát posílá teenagera Martyho do budoucnosti. Konkrétně na den přesně do 21. řijna 2015, kdy má Marty zachránit svoje vlastní dítě před zatčením. Zase se ale něco zvrtne. Zákeřný stárnoucí Biff Tannen ukradne Delorean a přenese se v něm do svého mládí, čímž vytvoří alternativní realitu a je co napravovat. (Pannonia Ent.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (743)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Dvojky bohužel doplácí na několik nevýhod. Jednak tady chybí to prvotní nadšení. Taky chybí nosné vtipné momenty jako v jedničce, které jsou jednoduché (potkat vlastní rodiče), ale fungují. Dvojka už tenhle typ vtipu použít nemůže, tak posune děj o kus dál. Tzn. k dalším, z jedničky dobře známým postavám + stejná kostra scén, jen s drobnými obměnami. Stále velmi inteligentní a zábavná podívaná, maskič Lloyd, sympoš Fox a nechutnej master of universe Biff. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Nemůžu odehnat myšlenku, že bych ráda takový Almanach sportovních výsledků sama uvítala. Bylo by fajn, kdyby za mnou přišla moje praprapra vnučka a dala mi do rukou budoucí bohatství. Je tomu hezkých pár let, co jsem tenhle film viděla naposled a úplně jsem zapomněla jak skvělá, akční a vtipná sci-fi to je. Zápletka je zapletená tak, že snad zapletenější už být nemůže. Nicméně jsem se bavila v každém záběru. Scéna v baru a následná honička na skejtovznášedlech, návštěva rodného domu nebo snaha dostat se ke zmíněnému Almanachu na studentské zábavě, nacházející se v kalhotách drsňáka Bíffa. Hlavní je nepotkat se se svým dvojitým já, jinak by mohlo dojít ke zhroucení celého vesmíru! ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Veľmi zlé pokračovanie!!! Síce to príbehovo pokračuje tam, kde jednotka skončila a počas celého filmu sa to okolo udalostí z jednotky aj krúti, ale už to nie je to pravé. Prvá hodina otrasná (uškriekané, žiadna dobrá akcia, vôbec to nebolo vtipné, bez poriadnych nápadov...). Nevládal som a už som to chcel vypnúť. Lebo ma už ani nezaujímalo ako to celé dopadne. Druhá polovica už bola lepšia (možno len preto, že sa to prelínalo s dobrou jednotkou). ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Rovnako dobré a možno najlepšie pokračovanie filmu, ktoré poznám. Myslel som že bude ťažké vymyslieť niečo, čím by nás autori prekvapili a ono tiež bolo ťažké, ale podarilo sa im to skvele V tomto diele, zažijeme taký časový slalom, ktorý nám len pomotá hlavu, ale pripadá mi, že i keď v prvom diele bola nasadená latka dosť vysoko, v druhej časti v tom pokračuje, je to pekné sledovanie. Michael J. Fox bol skvelý herec a Elisabeth Shue bola pekelne krásna a tiež nebola na zahodenie čo sa herectva týka. Doktorko (Christopher Lloyd), ktorý má všetko na svedomí, je ale najlepší. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Dvojku mám z celé série asi nejradši. Marty je tu fakt drsný frajer a létající skejt by si doma přál snad každý. Navíc Mártyho holka je opravdu kočka. ***Věděli jste, že: Režisér Robert Zemeckis ve své době rozšířil fámu, že létající skateboardy opravdu existují a že fungují na magnetický pohon. V příštích týdnech skejťáci z celé Ameriky zavařili telefoní linky firma Mattel, jejíž logo bylo v rámci producent placementu na skateboardech. V Mattelu záhy vzdali snahu vysvětlovat pravdu a volajícím tvrdili, že kvůli žalobě smějí rozjet produkci až roku 2015. No, třeba se máme na co těšit;) *** ()

Galerie (165)

Zajímavosti (86)

  • Kromě notoricky známého DeLoreanu jsou ve filmu i další létající auta. Dvě z nich - BMW 633 CSi Biffa Tannena (Thomas F. Wilson) a taxi Citroën DSpecial, jímž Biff pronásleduje DeLorean, se dochovala a prošla renovací. BMW (rok výroby 1976) bylo na prodej v aukci v americkém Connecticutu. Taxi, původem z roku 1972, koupil v roce 2003 holandský sběratel. Nyní je vůz vystaven v showroomu Citroën ve Waddinxveenu. (Stejšn)
  • Vo filmovom roku 2015 sa uvádza, že baseballový tím Chicago Cubs zvíťazil vo World Series. Víťazstvo chicagského tímu tvorcovia snímky takmer skutočne trafili. Chicago Cubs totiž vo World Series v skutočnosti zvíťazili o rok neskôr - v roku 2016. Išlo o ich prvé víťazstvo vo World Series od roku 1908. (GTS_PUNK)

Související novinky

Českem pojede legendární DeLorean

Českem pojede legendární DeLorean

18.10.2015

Když se řekne cestování v čase, vybaví se spoustě lidí auto z filmů Návrat do budoucnosti. DeLorean je ocelově šedý kovový stroj, kterého se vyrobilo jen přibližně 8,5 tisíce kusů, a z toho jeden… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno