Reklama

Reklama

Rudý škorpion

  • Jihoafrická republika Red Scorpion (více)

Obsahy(1)

Ruský důstojník tajné služby Nikolaj je vyslán do Afriky, aby zlikvidoval vůdce povstalců, kteří bojují proti tyranskému režimu. Nikolaj se snaží připojit k rebelům a po čase se jeho přesvědčení obrací proti původnímu poslání a je rozhodnut se přidat se zbraní v ruce na stranu spravedlivého boje za svobodu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Diskuze

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnocení, recenze)

najlepšia scéna: ked tank T-34 vypáli dve salvy do pick upu a spôsobí mu len obyčajný defekt :)

Uživatel Jello Biafra smazal svůj příspěvek.

dunos

dunos (hodnocení, recenze)

mne sa najviac páči ta scéna ako tam nabehne T-34 z druhej svetovej :DDD.

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

Cha cha, jsem si myslela, že už to po tolika letech nedám, ale.. stačila úvodní schůze a soudruh generál Alfonzo Galargaga a byla jsem zase zpátky.. Jakoby vůbec neuplynulo dvacet let, pamatovala jsem si ten film skoro slovo od slova. Těžká nostalgie.. Ta ruská hymna nemá chybu. Mimochodem, ty hlášky, který měl Amík na Rusáky, ty seděli a sedět budou vždycky.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Prvy Lundgrenov film ktory ukazal ktorym smerom sa bude uberat. Dobre becko. Spolu s Pomstitelom a Temny Anjelom radim Red Scorpion k najklasickejsim Lundgrenovkam..

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

ať je to s Lungrenem jak chce, jedno mu musim nechat, i když přes ty svaly si může nechat o empatii jenom zdát, blbej rozhodně neni :-))

3bul

3bul (hodnocení, recenze)

možno to na 5* nemá ale toto je aj pre mňa film môjho detstva, a okrem toho, porovnajte si ako vyzeral Lundgren v tomto filme. bol jednoducho obrovský :) no čo má za sebou 50, aj tak dobré nie?

Reklama

Reklama