Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

První lockdown byl nekonečný, druhý nesnesitelný a třetí úplné peklo. Nikdo nevěděl, komu hrábne dřív. Dneska už je to všechno jenom sranda a neskutečné on-line třídní schůzky jsou vysloveně komedie. Přesvědčte se o tom v desetidílném seriálu režiséra Marka Najbrta. Uvidíte, co jsme všichni žili a čemu se snad už konečně můžeme zasmát. (MALL.TV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

argenson 

všechny recenze uživatele

Trochu mě překvapilo, že pokud námět vzešel od Marka Daniela, tak jeho postava mě bavila ze všech nejmíň. Naopak nejvíc pobavila skvělá Erika Stárková. Paralela s Vlastníky zde v několika komentářích zmíněná je celkem na místě. Byť se časem ukáže, že Třídní schůzka je hodně poplatná době vzniku, teď je to na jeden večer obstojná zábava. I když závěr vyznívá do ztracena a chybí mu zásadní pointa. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Povedená krátkometrážní komedie, která správným způsobem paroduje ikonickou českou (ne)lidskost v nečekaně kruté době. Najbrt stvořil věc, kde největším plusem je samozřejmě přítomnost samých známých tváří. On sám si ale mohl odpustit potřebu všude tlačit přehnanou lásku k divadlu. Jinak veškeré džouky i rozesmutnění byly opravdu na místě. [viděno na Mall.TV] ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Misty dost vtipne vyobrazeny aktualni obraz doby. Kdy ceske charakterni rysy uz jsou jen takovym divackym benefitem. Vim, ze tvurci prave pres tridni schuzky cilili na dospele publikum. I tak bych ale tu demenci postizenou babicku, dejove vymenil za zaky. Je fajn, ze je to rozdelene na kratke epizody. Videt to jako celek..., byl by asi problem s pozornosti. Ale postavy byly vykresleny dobre! ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Prvních pět dílů mě opravdu rozesmálo, pokud by pátým dílem inteligentně skončilo tak dávám 5*. Postava paní učitelky s manželem, online v kuchyni u ledničky plné chlastu a učitelka přivázaná k židli aby online zas nevypla. Rodiče různých profesí - kadeřnice, herec, zdravotní sestra, taxikář, hostinský, ezožena i zmatená babička a k tomu lockdown... ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Sám jsem zažil online školu i rodičáky, na kterých jsem byl místo rodičů, navíc jsem viděl plno vtipů, sketchů a memů na online školu, tak jsem čekal, že pořad bude těžit z mnoha různých bezva vtipů. Bohužel první díl mě nepobavil, a tak jsem tomu dal ještě jednu šanci u druhého dílu. Avšak, aby třídní schůzka nezačala ještě ani ve druhém díle je podle mě už moc. Mezitím se tam rodiče baví o různých věcech, které mě nepobavily a nejvíc prostor dostávají ti nejméně vtipní (viz. recitátor, taxikář). Objevilo se zde minimum oblíbených vtipů na téma online škola a rozhodně mohl tento pořad z toho vytěžit mnohem mnohem víc. Oba dva (a pravděpodobně i všechny další) díly se snaží končit něčím nečekaným a překvapivým, aby vás to navnadilo na další díl, ale je to dost neúčinné. Vyhodnocení: Než bejt na týhle třídní schůzce, to se radši odpojím ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Závěrečná venkovní scéna se natáčela u budovy Expo 58 na Letné v Praze. (SONY_)
  • Ondřej Cihlář (pan Císař) byl v den natáčení uvržen do karantény a jeho scény se tak musely dotočit později. Režírován byl dálkově. (SONY_)

Reklama

Reklama