Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad a dvojice, jejíž chemie je výborná, přestože spolu většinu filmu nejsou a pouze se dívají očima druhého (doslova). Zoe Kazan je velmi sympatická vzhledem i projevem. Negativa: Vrtá mi hlavou, jak to, že je nenapadlo dát si do ucha hands free (a tvářit se, že telefonují) a taky mě zajímá, jak bude příběh dál pokračovat. Přesto házím logiku za hlavu a dávám 4*. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=cs_Z2OyqW5A ()

campix 

všechny recenze uživatele

Největší výhodou In Your Eyes je Joss Whedon. Díky tomuto velice kvalitnímu scénáristovi, který má za sebou již nespočet filmových hitů, se podařilo odlišit tento film od zbytku indie romantických komedií a alespoň na začátku mu dal nějaký impuls nebo prostě příslib něčeho zajímavého. Scénář je opravdu kvalitní, nápad je to zajímavý a díky němu Vás film udrží. Sice je v něm docela dost nedomyšlených věcí a také náhod, a především v závěru budete hodně přemýšlet proč se děje, to co se děje. Dalším mínusem je ústřední dvojice, která je poněkud nevýrazná a především Michael Stahl-David se absolutně nehodí a nemá charisma něco podobného utáhnout, Zároveň tolik nefunguje chemie dvou hlavních představitelů. Suma sumárum průměrné romantické drama. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jujky, ono to sice bylo tak hloupoučce a naivně napsané, jako kdyby to bylo z pera Rosamunde Pilcher a někdo do toho přidal výrazný sci-fi prvek, ale když ono to bylo tak krásně zaláskované a dojemné a hezoučké a pozitivní a nezávislé natočené, takže to okamžitě musím hodnotit vysoko už jen kvůli tomu a že to má hollywoodský scénář budu úspěšně ignorovat, protože mi to udělalo dobře na srdíčku... A teď vážně - samozřejmě nemám problém, když se to někomu líbilo, to v žádném případě. Do půlky jsem z toho měl tyhle "feel-good" dojmy totiž taky, takže tomu aspoň částečně rozumím. Jenže pak mi došlo, že už ten film víc nepředvede, že se bude až do konce motat jen okolo toho stejného a to mi začínalo stále víc a víc vadit, zápory u mě začínaly převažovat nad klady a závěr to pro mě zabil úplně. Ten námět je skvělý, ale fakt s ním nešlo pracovat víc a líp? Fakt se to muselo motat jen okolo romantických a komických scén těch dvou? Navíc nechápu, proč on za ní nejel už dřív (jasně, aby to bylo správně vykalkulovaně dramatické... ale já chci i v příjemností určitou přirozenost a logiku), proč se to u nich probralo až takhle najednou, jak se vůbec stalo, že jsou takhle propojení a hlavně proč ti dva jednali tak vypatlaně a co nejvíc dávali najevo, že je s nimi něco jinak. Ok, jasně, na vše mi můžete odpovědět láska, láska, láska a zase láska, ale když si srovnám tohle a třeba Claru nebo Zoe (taktéž romantické sci-fi, ale s jiným subžánrem), tak oba tyhle filmy se snaží fungovat a dávát aspoň základní smysl, ale tohle je jen hra na efekt a na emoce. Hezky a atmosféricky natočená, s dobrým nápadem a několika povedenými vtipnými scénami, ale se spoustou nevyužitého potenciálu a bez jakékoli pořádně odvedené práce. SPOILER A ten nucený happy-end, který kašle na špatné budoucí následky jejich předchozích jednání, je fakt úplný průser a fakt bych byl radši, kdyby k tomu vlaku doběhla sama. To by aspoň byl zvrat a i když jsem často radši za dobrý konec, tady tenhle by mi aspoň dal pocit, že stálo za to to sledovat. Lepší 2* ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Místy je to celkem sranda, ten nápad jako takový je taky super, ale pořád ještě je to jenom posraná romance, která nemá z hlediska příběhu šanci nabídnout cokoli jiného, co už jsem neviděl stokrát někde jinde. Koukat na to ráno po chlastačce, asi by se mi to líbilo víc, v normálním stavu je to prostě obyčejné. 60% ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Zoznamovací chat prostredníctvom mysle.Toto bolo tak romantické a čisté ako čerstvo napadnutý sneh.Moja romantická duša po dlhom čase opäť ožila až som v to nedúfala.V snímke nenachádzam nič čoby som vytkla.A to je u dnešnej konkurencie podobných snímkov veľké + a fakt,že to nie je knižné spracovanie lež nápad scenáristu jej pridáva na kvalite.Pre všetky romantické duše povinná jazda.Odporúčam. Romantic movie of the year. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama