Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Diskuze

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Skoda toho uspechaneho trivialniho konce. To se nejak celemu filmu moc nepodobalo a trochu to zkazilo celkovy dojem, ale jinak parada. Zoe Kazan mazec.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Film o dvou schizofrenicích, kteří se zamilují jeden do druhého. Nebo sami do svého druhého já? :) Jen si to představte, rozdělit film na poloviny a vidět jen jednoho herce. :)

A i tak by mě zajímalo, jak někdo může vymyslet takovouhle zápletku. Někdo si řekne "Co takhle udělat romantickej film kde se muž a žena přes telefon zamilují a pak spolu zdrhnou?" a druhý odpoví "A co kdyby to bylo bez toho telefonu?" No a tak nějak to vypadá. :)

 

Mimochodem na konci kde Rebecca volá "Kde jsi?" a odpovídá jí hlas "Tady jsem", jsem čekal vážnej konec, že tam žádná druhá postava (Dylan) nebude a vyjde najevo, že je vážně schizofrenik. Ale co, byla to romantická komedie, a ne drama. :) Tak já teda těch pět hvězd dám, přece jen to bylo krásn oddechové a já jim to přál....

M1R3K

M1R3K (hodnocení, recenze)

Super počin - www.inyoureyesmovie.com - zítra po práci koupím a s přítelkyní koukneme. Rád podpořím přímo autory. Doufám, že tento typ distribuce se bude do budoucna rozšiřovat :-)

TomasRichtr

TomasRichtr (hodnocení, recenze)

bylo by docela fajn, kdyby vyšel v online distribuci i v češtině :) těch pět dolarů bych za to klidně dal

Reklama

Reklama