Reklama

Reklama

Invaze

(seriál)
Trailer 1
USA, (2021–2023), 16 h 43 min (Minutáž: 33–58 min)

Hrají:

Sam Neill, Shamier Anderson, Golshifteh Farahani, Billy Barratt, Šiori Kucuna, Firas Nassar, Azhy Robertson, Paddy Holland, Togo Igawa, Max Fincham (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Na Zemi zavítá mimozemský druh, který ohrožuje existenci lidstva. Děj se odvíjí v reálném čase pohledem pěti obyčejných lidí z různých koutů planety, snažících se nějak vyznat ve zmatku, který kolem nich propukl. (Apple TV+)

Recenze uživatele numan k tomuto seriálu (2)

Invaze (2021) 

Invasion je rasově velmi korektně uvědomělé LGBT BLM termosociální drama, zabývající se lesbickými japonskými kosmonautkami, homosexuálními tlumočníky v Afghánistánu, příběhem ponížené přistěhovalkyně z jakési rozvojové země, které zahýbá manžel Ahmed atd. atp. Celé "dílo" soutěží o titul nejroztahanějšího děje-neděje všech dob s prázdnými nekonečnými dialogy o ničem. Jedině u 6. dílu si nebudete mít chuť z nudy hodit mašli - tam, kde Invasion přechází do mrazivého děsivého horroru, je nejsilnější. A současně taky nejkratší - na rozdíl od hodinových užvaněných dílů o ničem má ten nejlepší necelých 40 minut. Jako u spousty netflixáckých natahovaček je jasně cítit, že prostě "nebylo o čem" - a výsledek vypadá podle toho. ()

Série 2 (2023) (S02) odpad!

První série byla nuda. Druhá série je příšerná nuda. ()

Reklama

Reklama