Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (373)

BoPo odpad!

všechny recenze uživatele

Ako keby Michal Suchánek a Richard Genzer našli zabudnutý scenár od dvojice Ladislav Smoljak, Zdeněk Svěrák. No a aby ich nikto nemohol napadnúť skrz krádež, tak urobili "zopár" zmien. Áno, je naozaj je tak špatné, ako to znie. Shoky & Morthy: Poslední velká akce sú u mňa za 1*, ale oproti Jackpotu majú absolútne všetko lepšie zvládnuté, a preto jednoducho musím dať odpad. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pokud je v tom nějaký humor, tak pro něj tedy opravdu smysl nemám, jelikož jsem se za celý film nezasmál prakticky ani jednou. Naopak, za celý filmový team jsem se cítil až trapně, že s tímhle vůbec vylezli ven. 0,5* dávám za celkem slušně natočené souboje, jinak je to celé ale opravdu velkolepá sračka. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

O Třech Tygrech jsem nikdy neslyšela a tak mě do kina dostalo jen doporučení kamarádky, která furt říkala, jak je to super komedie, u který se řezalo celý kino a je škoda nezajít. Po návštěvě kina musím konstatovat, že jaksi nepobírám, kam se český humor spolu s Vyšehradem a trailerem na Párty Hárder ubírá a co se dnešním divákům líbí a dokážou se u toho od plic smát a opakovaně plnit kinosály. Ani tři dobré fóry (rozbité losy, tutaj a need for speed) nezachrání to, že půlka filmu jsou trapné bitky o ničem a zbytek jsou jakž takž na sebe poslepované scénky, které dokážou i připravit na něco velkého, co by mohlo opravdu (po)bavit, aby to pak autoři zase strmě poslali k ledu (kostel, chatka v lese). A jelikož mi u sledování tohohle filmu bylo chvilkama i hodně trapně, tak si nakonec říkám, že jsou-li lidé schopní označovat Jackpot za komedii roku, pak jde naše kinematografie hodně po hlavě do pr*ele. A Vyšehrad byl v porovnání s tímhle vlastně zlatej a o dost zábavnější. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Bizarní komedie, která svým prvoplánovým humorem (ne)důstojně navazuje na pofidérní tituly z 90. let, jako "Trhala fialky dynamitem" nebo "Ještě větší blbec, než jsme doufali". Produkty Tří Tygrů mám rád, ale celovečerní formát, kdy jsou vtipné skeče a výborné hlášky poslepovány debilním, trapným a (což je nejhorší) nudným dějem, jim ani trochu nesvědčí. Štěpán Kozub přehání své pitvoření natolik, že mu dost často není vůbec rozumět. A čemu mělo sloužit třeba takové cameo Miroslava Kalouska, to ví asi jenom Bůh... ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Já jsem se na začátku dost zděsil a obával se, že to bude další ze zástupu bláznivě praštěných a nezařaditelných českých komedií. Pak se to ale rozjelo, sice stále bláznivě, ale tak, že mi to sedlo a zasmál jsem se i párkrát nahlas. Štěpán Kozub s Albertem Čubou disponují nepopiratelným talentem a kreativitou, takže se těším na jejich další kousky. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (16)

  • Miroslav Kalousek si ve filmu zahrál úplnou náhodou. Jednou byl hostem v pořadu 7 pádů Honzy Dědka (od r. 2012), kde na otázku, co ho baví, odpověděl, že Tři Tygři, a že by si s nimi rád někdy zahrál. (VSVB)

Reklama

Reklama