Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Šestidílné kriminální drama, jehož hlavní devízou je atraktivní prostředí. Zločin se totiž odehrál na palubě britské jaderné ponorky Vigil, vyzbrojené nukleárními raketami. A protože ta nemůže přerušit svou strategickou misi na moři, musí se policejní vyšetřovatelka dopravit na její palubu. Zde se musí nejprve sžít se zcela novým prostředím a kromě vyšetřování vraždy jednoho z námořníků se také vyrovnat se svými osobními démony. Hlavní roli v seriálu ztvárnila Suranne Jonesová. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Hexx k tomuto seriálu (2)

Vigil (2021) 

Uf. Tak to byla poměrně slušná jízda! Ač jsem byl ze začátku trošku skeptický, záhy to ale prásklo do otěží a odstartovalo Velkou Pardubickou! Konec předposledního pátého dílu - posledních pár minut, za účasti dech beroucí hudby a klaustrofobického zakončení, u kterého jsem vystartoval ze židle, coby věrný klaustrofobik přesně na takové prostory, jako čertík z krabičky! ()

Season 2 (2023) (S02) 

Dokoukáno skrz skřípání zuby. Kompletní opak první série - nudné, neatraktivní, předvídavé, bez potřebné atmosféry, postavy nezajímavé a divák má problém si je zapamatovat, čímž vzniká chaos. Chybí napětí (kromě toho, když byly zajaté jako rukojmí, což je tragicky málo), nějaké překvapení. Inu, toto se nepovedlo. ()

Reklama

Reklama