Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kyle a policie se snaží objasnit místo činu. Sam se dopustí pěkně drahé chyby. (SkyShowtime)

Recenze (6)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stačí si pozvať šéfov gangov v base, dať si chlapské čestné a bude mier, right? Right? Spyder odkrýva pavučinu smrti, ktorá predčí všetky očakávania. Iris veľmi rýchlo odkvitá v novom prostredí bez slnka a tak príde transfer. Nepriateľský hood ale nespí a Iris svitá na lepšie časy. Medzičasom nazi Pete odsýpa čas života rýchlejšie než si myslí. Co proto dostáva aj nadržaný dozorca v ženskej base, keďže nepočúva žiadne výstražné varovania. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série, kterou Sheridan vytvořil spolu s hercem Hughem Dillonem (který hraje jednoho z Kyleových kolegů policajtů a který hrál šerifa v Yellowstone), má výhodu, že si z pozice diváka nemůžu být jistý, co přijde v následujícím okamžiku. Jenže pak tu máme i chyby a chybky… Šéf věznice chtěl slovo od vůdců jednotlivých skupin, že nejen mezi nimi nepřijde žádná pomsta. Krutě se zmýlil. Mikeův objev zaměstná nejen koronera na hodně času. Iris nedobrovolně putuje z místa na místo, a náhoda ji svede zpět ke svému rytíři na bílém koni. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda tu předchozí jasně překonala, ale úplně šťastný jsem z ní zase nebyl. Děj byl přece jen zajímavější, než tomu bylo v případě předchozího dílu, ale i tak se tady našlo nejedno slabší místo. Nejvíc mě asi štve, že příběh ztratil svůj původní spád; tempo šlo stranou a já místo toho poslouchám nudné a poněkud klišoidní monology, kterými se autor scénáře zřejmě snaží ukázat, že on rozhodně nepatří k tvůrcům, kteří by byli hluší k současným módním tématům. Situace v Kingstownu už po dva díly víceméně stagnuje, ale vývoj v závěru epizody a pozitivní fakt, že byla ukončena nudná, vedlejší linie, naznačují, že bych se mohl dočkat celkového zlepšení situace. / Poučení: Pokud si chceš hrát na chirurga, uvědom si, že operace končí zpravidla šitím nebo smrtí. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeremy Renner ve své doposud nejpoutavější roli a přehlídka toho, jak se smrtka s kosou dokáže projít hodinovou epizodou seriálu jako po přehlídkovém mole. Sbírka velmi intenzivních scén, ze kterých vám bude hodně nepříjemno, ale stejně budete chtít další nálož. ()

Reklama

Reklama